Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de bi ara yeşil kullanmıştım çok ta güzel olmuştu hatta "senin gözlerin yeşil miydi" diyenler oldu..hevesliysen kesinlikle dene bence içinde kalmasın
Haklısınız kızlar
Ya bir arkadaşıma söyledim
Yapmacık kızlar gibi olma doğal güzel ol dedi.
Hele erkekler anlarsa komik olursun dedi ondan da etkilendim
ben de kimsenin dalga geçtiğini görmedim ama lütfen en kalitelisinde alın alacaksanız ve gözünüze tam oturan ve hareli olanlardan alın size tavsiyem öteki türlü renkli lens çok belli ediyor kendini ve ne yazık ki güzelden öte itici bir görüntü oluşturuyor.
Haklısınız kızlar
Lens takma,makyaj yapma,saç boyatma,takı takma vb şeyler kadın içindir hiçbiri komik durmaz çünkü bize iyi hissettirir ve inan bana bunların içinde komik duracak bir şey varsa oda makyajdır mantıklı düşünürsek yüzümüze renkli boyalar sürüyoruz çocukların duvar boyaması gibi bir şey bu:) sana lens yapmacık duruyor diyenlere makyajsız takısız boyasız neye benzediklerini sor ve bunlarında yapmacık olduğunu hatırlat..özetle biz kadınız istediğimizi yaparız..böyle şeyleri kadınların eleştirmesi de ayrıca trajikomik oda ayrı..
Rengine ve kalitesine bağlı.
Bazıları çok sırıtıyor içimden diyorum tabi bir şeyler..
Arada bir gittiğimiz bir mekanda dansöz kızda buzmavisi lens vardı asya kurdu gibi. İnsan yüzüne bakamıyor o derece ürkütücü duruyordu..
Yıllardır lens kullanıyorum :)
Her rengi denedim gri mavi yeşil.
Gözlerim kahverengi.
Lens mi diye sorduklarında evet diyorum.
Değişiklik için de takılır sonucta lens.
Benim gözler de bozuk, arada yeşil lens kullanıyorum. Geçen sene saçlarımı siyaha boyamıştım. Lenslerimi kimse beğenmemişti. Bu sene saçlarımı bakır yaptım. Aynı lensleri beğenmeyen arkadaşlar şu an gelip marka soruyorlar. Yani demem o ki, saç ve ten rengi ile uygun lens seçmek lazım geliyor.
Haklısınız kızlar