Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence bir an önce kurtul o çamaşırından şekerim,markalı bişiy mi???Bende renkli camasir kullanmayi cok severim.Günlük,abiye herseyin altina giyerim ama beyaz kiyafetler ile acik renk kullanmayi tercih ederim.
Ya kizlar belki yeri degil ama nereye yazacagimi bilemedim.Gecenlerde bir sütyen aldim birkac kullanimdan sonra icindeki tel kenardan cikti,cok fena canim acidi,diktim ama yine cikti.Nasil bir cözüm uyguluyorsunuz siz,bu gibi seyler basiniza geldiginde?Atmayada kiyamadim.
Bende renkli camasir kullanmayi cok severim.Günlük,abiye herseyin altina giyerim ama beyaz kiyafetler ile acik renk kullanmayi tercih ederim.
Ya kizlar belki yeri degil ama nereye yazacagimi bilemedim.Gecenlerde bir sütyen aldim birkac kullanimdan sonra icindeki tel kenardan cikti,cok fena canim acidi,diktim ama yine cikti.Nasil bir cözüm uyguluyorsunuz siz,bu gibi seyler basiniza geldiginde?Atmayada kiyamadim.