renkli ultrason yaptırmayan varmı?

Ahsennur12

MUHAMMED EMİR'İN ANNESİ
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2016
536
253
18
28
kızlar 5 buçuk aylık hamileyim ilk doktorum bana renkli ulktrasonu erkenden söleyip randevu almam gerekiyordu ve bana demedi hiç şimdi gittiğim doktorumda ço kızıdı çok uğraştık ama randevu bulamadım haziarana kadar özeldede 250 milyon istedi şuan yaptıramıcağım için kaldı renkli ultrason yaptırmayan varmı aranızda benm gibi

Renkli ultrasonu ilk defa senden duydum Can'ım o neki?;(

Dekaylı ultrason galiba canım haftandan anladığım kadarıyla ben ilk gebelik takibine gittiğimde randevusunu verdiler önemli bi şey galiba başka hastanelere baksan belki bulursun

Renkli USG dediginiz 4 boyutlu diye de geçer canim çok elzem bir şey değil ama daha detayli bir şekilde tüm hatlar izlenebilir bu aya kadar bir sikinti cikmamissa telaslanmani gerektirecek bir şey yok bence gönlünü ferah tut

Ilk bebegim.suan 2.5 yasinda ben ve ayni donem hamile kaldigim hic ni arkadasim cektirmedi hepimiz devlet veya univ hastanesinde kontrollerinize gittik.bizim zamandada vardi dedigin ucrete istege vagli cekiliyoedu ozelde cektirmedik.devlette yo burda bildigim kadari ile hala yok cunku kadin doguma ozelden gelip brosur brakiyolardi vs vs.dr bi sorun gormedi ise kafani bunlara hic takma.ayrintili usg cektirmissi dir diye tahmin ediyorum oda temiz ciktiysa ne mutlu sana.

Bu arada dogumu ve bazi kontrollerimi ara ara istanbulda yaptirdim hic bi dr istemedi dort boyutluyu.

inşallah canım dua edin :)

Suan zo guldakta yasiyorum burda zaten pek ozel sanai yok bi tane var:)tahliller icin istanbuldaki gibi sikinti olmuyor .ilk hamileligimde ayrintili usg icin bana dogumuma tarih vermislerdi istanbulda:)burda max bir hafta icinde devlette yada univde bir sekilde tahillerini yaptirabiliyorsunuz.allh istanbuldakilere yardim etsin ben o donem mecburen ozelde yaptirmistim en uygun 150 tlye bulmustum ayri tili usg cekimi icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…