- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaslar,
Biz yani daha ameliyat olmamis,kafasi karisik ve halen doktor arayisinda olanlara kararsizliklarini gidermek acisindan azicik yardim edin.
Zahmet olmazsa Buraya sadece Resminizi..doktorunuzun ismini..memnuniyetinizi..ve Fiyat hakkinda paylasimlarinizi yapin bizlerde sizin bilgileriniz deneyimleriniz tecrubelerinizden istifade edelim
SIZDEN TEK BI RICAM OLACAK
araya (begeni yorumu/tebrik yorumu/daha baska istek-merak-bilgi yorumu) YAPMAYIN, ki karisiklik olmasin burada SADECE RESIMLER TOPLANSIN..ameliyatlar hakkinda yeni burnuşlar hakkinda bilgi almak isteyenler kisilerin özeline yazarak detay istesin lutfen.
Tesekkurler
![]()
Cok begendim ozelikle 45.gun gayet kibar guzel duruyo odemler inince dahada guzellesir gule gule kullanÇoğu evresini ekledim :) özellikle sağ tarafımda epey şişlik var. Yüzüm yanaklarım falan. Ödemlerin geçmesine daha epey vaktim var :)
İlk ameliyatımı Sincan devlet hastanesinde plastik cerrahı İlhan pekdemir e olmuştum. Ama henüz daha ateller varken nasıl kötü bir karar verdiğimi anladım. Nefes alamama sebebiyle gitmiş sadece burun kemiğimin biraz törpülenmesini istemiştim lakin bu hekim burnumun sırtını tamamen törpüleyip benim küçük tip imi(burun ucu) topuz gibi yapıp burnumu mahvetti deviasyon a ise dokunmamış bile Bir hafta önce revizyon ameliyatımı sevgili hocam Başkent kbb hocası Adnan Fuat büyüklü gerçekleştirdi. Hayatımda olmadığım kadar mutluyum şuan kurutlar olduğu halde dahi nefes alabiliyorum burun tipim atel altından dahi minicik ve şirin duruyor atel çıkınca sonuçları paylaşıcam. Sincan devlet fiyatı üç dört bin arasına tekabül ediyor başkent fiyatları da 6 8 bin arası. Altı bin e halledebilirsiniz sanıyorum ama en önemlisi kbb camiasının içinde çalışan bir insan olarak Ankara için tavsiyem Fuat büyüklü ve Mesut kaya olabilir eğer bütçeniz iyi ise yüksek ücretler öderim diyorsanız da tabi ki Eren taştan ve taşkın yücelMerhaba arkadaslar,
Biz yani daha ameliyat olmamis,kafasi karisik ve halen doktor arayisinda olanlara kararsizliklarini gidermek acisindan azicik yardim edin.
Zahmet olmazsa Buraya sadece Resminizi..doktorunuzun ismini..memnuniyetinizi..ve Fiyat hakkinda paylasimlarinizi yapin bizlerde sizin bilgileriniz deneyimleriniz tecrubelerinizden istifade edelim
SIZDEN TEK BI RICAM OLACAK
araya (begeni yorumu/tebrik yorumu/daha baska istek-merak-bilgi yorumu) YAPMAYIN, ki karisiklik olmasin burada SADECE RESIMLER TOPLANSIN..ameliyatlar hakkinda yeni burnuşlar hakkinda bilgi almak isteyenler kisilerin özeline yazarak detay istesin lutfen.
Tesekkurler
![]()
Canim bu doktorlarin facebook sayfasi varmi ya da facebookta bu doktora ameliyat ilan hastalarin sayfasi fotograflari girebilecegim bir sayfaCok begendim ozelikle 45.gun gayet kibar guzel duruyo odemler inince dahada guzellesir gule gule kullan