Resim - Doktorunuzun ismi - Fiyati - Memnuniyet

Esabil eker _ankara _ memnunum 42.gun

Eklentiler

• photostudio_1479966655064.webp
    photostudio_1479966655064.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 577
Merhaba arkadaslar,
Biz yani daha ameliyat olmamis,kafasi karisik ve halen doktor arayisinda olanlara kararsizliklarini gidermek acisindan azicik yardim edin.
Zahmet olmazsa Buraya sadece Resminizi..doktorunuzun ismini..memnuniyetinizi..ve Fiyat hakkinda paylasimlarinizi yapin bizlerde sizin bilgileriniz deneyimleriniz tecrubelerinizden istifade edelim
SIZDEN TEK BI RICAM OLACAK
araya (begeni yorumu/tebrik yorumu/daha baska istek-merak-bilgi yorumu) YAPMAYIN, ki karisiklik olmasin burada SADECE RESIMLER TOPLANSIN..ameliyatlar hakkinda yeni burnuşlar hakkinda bilgi almak isteyenler kisilerin özeline yazarak detay istesin lutfen. :KK19:
Tesekkurler
:KK54:

iyi ki yorum yapmayın dediniz, hala konuşmalar devam etmiş :D :D

Arkadaslar lutfen bari su basliga yorum yapmayin lutfen. Ozelden de konusabilirsiniz. Oteki baslik gibi fotograf bulmak icin saatlerimiz harcanmasin lutfen.

Benim 45 gun oldu sanirim
Dr Ferruh Fersci
Odemler disinda hicbir sikayetim yok burnum istedigim gibi dogal oldu.
Oncesi ve sonrasi QuickMemo+_2016-11-13-15-59-33-1-1.webp QuickMemo+_2016-11-13-16-01-42-3.webp QuickMemo+_2016-11-26-17-22-20-1.webp

Iyi aksamlar arkadaslar esabil eker hocaya burun estetigi yaptirmayi dusunuyorum. Yaptiran ve yorum yazacak arkadaslar varmi aramizda

Tabiki var burda sitede esabil eker burun aneliyati diye bi baslik var oraya girersebiz bi cok resim ve olan kisilerle konusabilirsiniz

Çoğu evresini ekledim :) özellikle sağ tarafımda epey şişlik var. Yüzüm yanaklarım falan. Ödemlerin geçmesine daha epey vaktim var :)

Eklentiler

• IMG_6230.webp
    IMG_6230.webp
    15 KB · Görüntüleme: 424
Merhaba arkadaslar,
Biz yani daha ameliyat olmamis,kafasi karisik ve halen doktor arayisinda olanlara kararsizliklarini gidermek acisindan azicik yardim edin.
Zahmet olmazsa Buraya sadece Resminizi..doktorunuzun ismini..memnuniyetinizi..ve Fiyat hakkinda paylasimlarinizi yapin bizlerde sizin bilgileriniz deneyimleriniz tecrubelerinizden istifade edelim
SIZDEN TEK BI RICAM OLACAK
araya (begeni yorumu/tebrik yorumu/daha baska istek-merak-bilgi yorumu) YAPMAYIN, ki karisiklik olmasin burada SADECE RESIMLER TOPLANSIN..ameliyatlar hakkinda yeni burnuşlar hakkinda bilgi almak isteyenler kisilerin özeline yazarak detay istesin lutfen. :KK19:
Tesekkurler
:KK54:
İlk ameliyatımı Sincan devlet hastanesinde plastik cerrahı İlhan pekdemir e olmuştum. Ama henüz daha ateller varken nasıl kötü bir karar verdiğimi anladım. Nefes alamama sebebiyle gitmiş sadece burun kemiğimin biraz törpülenmesini istemiştim lakin bu hekim burnumun sırtını tamamen törpüleyip benim küçük tip imi(burun ucu) topuz gibi yapıp burnumu mahvetti deviasyon a ise dokunmamış bile Bir hafta önce revizyon ameliyatımı sevgili hocam Başkent kbb hocası Adnan Fuat büyüklü gerçekleştirdi. Hayatımda olmadığım kadar mutluyum şuan kurutlar olduğu halde dahi nefes alabiliyorum burun tipim atel altından dahi minicik ve şirin duruyor atel çıkınca sonuçları paylaşıcam. Sincan devlet fiyatı üç dört bin arasına tekabül ediyor başkent fiyatları da 6 8 bin arası. Altı bin e halledebilirsiniz sanıyorum ama en önemlisi kbb camiasının içinde çalışan bir insan olarak Ankara için tavsiyem Fuat büyüklü ve Mesut kaya olabilir eğer bütçeniz iyi ise yüksek ücretler öderim diyorsanız da tabi ki Eren taştan ve taşkın yücel

İlk ameliyatımı Sincan devlet hastanesinde plastik cerrahı İlhan pekdemir e olmuştum. Ama henüz daha ateller varken nasıl kötü bir karar verdiğimi anladım. Nefes alamama sebebiyle gitmiş sadece burun kemiğimin biraz törpülenmesini istemiştim lakin bu hekim burnumun sırtını tamamen törpüleyip benim küçük tip imi(burun ucu) topuz gibi yapıp burnumu mahvetti deviasyon a ise dokunmamış bile Bir hafta önce revizyon ameliyatımı sevgili hocam Başkent kbb hocası Adnan Fuat büyüklü gerçekleştirdi. Hayatımda olmadığım kadar mutluyum şuan kurutlar olduğu halde dahi nefes alabiliyorum burun tipim atel altından dahi minicik ve şirin duruyor atel çıkınca sonuçları paylaşıcam. Sincan devlet fiyatı üç dört bin arasına tekabül ediyor başkent fiyatları da 6 8 bin arası. Altı bin e halledebilirsiniz sanıyorum ama en önemlisi kbb camiasının içinde çalışan bir insan olarak Ankara için tavsiyem Fuat büyüklü ve Mesut kaya olabilir eğer bütçeniz iyi ise yüksek ücretler öderim diyorsanız da tabi ki Eren taştan ve taşkın yücel

bigunmutlaka bigunmutlaka canım çok teşekkür ederiim seninde aynı şekilde çok minnoş güzel olmuş. Allaha şükür şanslıyız, malesef bazı arkadaşlarımız bin pişman oluyor :(

Merhaba benimde kemersiz, geniş, kalın derili burnum var. Haluk bileğin adını çok duyduma ama instasında fazla fotoğraf ğaylaşmamış oy üzden fikir edinemedim. Bana fotoğraflarınızı atabilir misiniz rica etsem?
ekenmelis34@gmail.com
Şimdiden teşekkürler ☺️

Back
X