• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resimde gördüğünüz salon-mutfak arasına ne yapabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi beng
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba konuyu actıgınız salonla mutfak arasına nasıl bır dekorasyon yaptırdınız.Benımde evım sizinki gibi.Bende kararsızım.Yaptırdığınız dekorasyon fotofraflarını gönderebılırmısınız.

Ben de farklı bir fikir vereyim dedim: Eğer akvaryumu seviyorsan oraya göz hizasına gelecek şekilde duvardan duvara akvaryum yaptırabilirsin.Altını ve üstünü kapatarak tabii ki.Bir arkadaşımın vardı.
Ya da en iyi fikir bence de cam tuğla.Ama aralarındaki derzleri salonunun rengine uygun simli derz yaptır bence.Pırıl pırıl parlıyolar.

Merhaba,

Bende evimde mutfakla salon arasına ne yapmalıyım bilemiyorum yarıya kadar cam tuğla üzerine tezgah mı bar gibi yoksa tamamen mi kapatılmalı ama tamamen kapatıcaksam nasıl olmalı soran arkadaşlar ne gibi çözümler buldu paylaşırsanız sevinirim

mesela yarıya kadar dolap üzeri tezgah olup salondan bakınca dolap kısmı mobilya mutfak kısmı dolap yaptırdığında salon tarafına tezgaha bitişik sürgülü boydan boya buzlu istersen renkli cam çok güzel olur istediğinde açar istediğinde kaparsın hem kullanışlı hemde şık olur aşağıdaki mutfak tasarımıda belki farklı fikirler verir mesela tezgahın üstüne katlanan kapak hoş olur istediğinde kaldır mutfak görünsün istediğinnde indir mutfak görünmez:utangac:
granderi5.jpg

benim de aklıma bu gelmişti.yarıya kadar bi tezgah ve üstüne açılıp kapanabilen kapak...hem istediğinde amerikan mutfak hem birbirinden bağımsız iki oda olur.görüntü de çok şık olur :21:

ekteki resimde gördüğünüz salon - mutfak arasındaki açıklığı en şık ve kullanışlı olarak nasıl dekore edebilirim.Mutfağın ayrı kapısı var illaki salondan girmek gerekmiyor. ayrıca resimdeki cam benim evimde yere kadar değil , benim ki normal cam..
fikirlerinizi bekliyorum. ben ne yapacağımı bilemedim:sm_confused:

mrb benim evde aynen bu şekilde benim sorunum hiç bir mobilyayı tam oturtamıyorum köşem istiyodum hep olmadı .olanlarda tvnin karşısında olmuyor.sen nasıl bi dekorasyon yaptın papatya.aradan uzun süre geçmiş ama inşallah okursun yazımı.birde ben mutfaktaki buz dolabı bölümünü alçıpanla kapattım salondan geçiliyor mutfağa baya karışık bişey oldu.dekorasyon önerin varmı bana.:):5::5:

Merhaba konuyu actıgınız salonla mutfak arasına nasıl bır dekorasyon yaptırdınız.Benımde evım sizinki gibi.Bende kararsızım.Yaptırdığınız dekorasyon fotofraflarını gönderebılırmısınız.

mrb siz benden önce yazmışınız çoktan dekorasyonu yapmışınızdır nasıl bir dekorasyon yaptınız

Back
X