• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resimde gördüğünüz salon-mutfak arasına ne yapabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi beng
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim aralıpım bu kadar geniş değilş ama bu şekilde kapı olabilir

Eklentiler

• $ic4_b[1].webp
    $ic4_b[1].webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 631
ya da böyle bir şey yarım tezgah diyenler için :uhm:

Eklentiler

• $Resize%20of%20Foto811[1].webp
    $Resize%20of%20Foto811[1].webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 623
masa boyu kadar yükseklikte tezgah yapsam üzerinde yemekte yenebilir belki ama tavana kadar çok açıklık kalıyor hani misafir geldiğinde gerekirse kapatabilsem diye düşündüm ben mutfakta iş yaparken salonda oturup beni görecekler ayy bilemedim kısa süre içinde karar vermem lazım lütfen beni yanlız bırakmayın her türlü fikrinizi itina ile okuyup değerlendireceğim hatta dekorasyon işi bitince tekrar fotoğrafını koyacağım.

evet benim dediğimde yarı açık mutfak oluyor ama çok hoş duruyor, mutfak kapansın diyorsan zaten tek çaren ördürtmek..

öncelikle sol alt köşede yer alan cevap yaz bölümünden yazman lazım hızlı cevap bölümünden değil. attach işareti var gülen suratın hemen yanında onu tıklarsan her türlü eklentiyi ekleyebilirsin
gözat bölümünden resim nerede ise seç yükle yi tıkla olur. bekliyorum:kahve:

ya bu boncukların daha sık şekilde olanlarını bulabilirsin bence yada iki tane alıp yanyana taktığında çok şık durur...

evet oldu resmi gördüm evet sık olsa daha iyi durur. Teşekkürler fikrin için bakalım sonunda ne yapacağız bitmiş halinin fotoğrafını çekeceğim zaten.

pratik bişey istiyorsan japon perde yaptırabilirsin.hem istediğin desen seçme şansın var,hemde alüminyum sürgülü oldukları için istediğin gibi kapı gibide kullanıp kapatıp açabilirsin.
yok eğer daha kullanışlı bişey olsun diyorsan,yarıya kadar mutfak tarafından bakınca masa gibide kullanılabilecek olan bir tezgah yaptırabilirsin.üst tarafıda sürgülü olur.yani bi nevi pencere gibi.istediğin zaman bunuda kapatıp açabilirsin.
ama bir şekilde kapanması şart.
türk tipi evlere açık mutfak gitmez.
düzenli yemek pişirilen,sürekli koku olan bir mutfak bizimkisi.ne kadar kuvvetli aspiratörlerde olsa bir noktadan sonra konu olayının önüne geçilmez.keza görüntüde öyle.ben mutfakta uğraşırken misafirin beni izleyebilmesini istemem şahsen:dilcikar:

canım benim mutfağımda aynı senin gibi. ben bu durumdan çok rahatsızım. yemek kokuları salonuma kadar ulaşıyor. avizelerim buhardan yağlı gibi oluyor. bir misafirim gelse çok huzursuz oluyorum. mutfakta beni izliyorlar. olanağın varsa kapat derim. yok olanağın yoksa amerikan bar tarzı birşeyde düşünebilirsin.

ben daha önce amerikan mutfaklı bir evdeydim
malesef şimdi öyle bir evde diilim
ne kadar güzel oluyordu nasıl süper rahattı
beni dikizleyecek misafirim gelmiyordu hiç :=)))
çok rahat ve modern
temizliğine güveniyorsan asla kapatma o arayı bence
ip perde filan olabilir, iki yandan kenarlara toplamak şartıyla.. :)

canım bence camlı sürgülü kapı yaptır derim ben.çünkü istediğinde açabilesin.salona sürekli açık olması kötü.bi yemek pişirdiğinde koku aynen salonda olur.misafirlerin rahatsız olabilir ve koltuklarına koku sinebilir.sürüglü kapı istemiosan cam tuğla ördür.şık olur

benim evimde salon la mutfak beraber
ben cok rahatsizim
goz onunde oluyorsun
arkadaslarinda dedigi gibi koku salona yayilacak
surgulu kapali modeli bence guzel
istediginde kapali tutabilirsin
yinede secim senin ama
gorunmemesi daha iyi

dekorasyon adına bir öneri istiyorsan boncuk perdesi asabilirsin dedim..
şayet benim mutfağımda salonla beraber amerikan tarzda ben tutuncu yeşil boncuk perdesi alıp taktım çokta şık durdu...

merhaba canm
ben de mutfak balkonumu içeri alarak mutfağımı büyütmüştüm.aradaki duvara alçı kemer yapıldı ama kornez kısmı iç taraf perde konumunda yani alçı çıkıntılı kaldı..o görüntüden kurtulmak için sizin gibi neyapsam diye düşünüyordum boncuk perdeleri kesip kısa kısa asmayı düşünmüştüm.ama sonra birgün bir alışveriş merkezinde tavana asılmış yılbaşı ağacı topları bana ilham kaynağı oldu.10 tane gümüş rengi simli top aldım.onların hazır asma yerleri de var.miseneyle bağladım ara ara nazar boncukları ve gümüş rengi boncuklarda geçirdim misineye bağladım...en kenardakiler en uzun, ortaya doğru da kısalan ters V simetrisi şeklinde korneze astım.üstelik perde halkasına geçirdim çok rahat oldu asması hemde simetriyi çok iyi ayarlama şansım oldu.misine şeffaf olduğu için toplar ve boncuklar havada boşlukta gibiler.çok değişik bir hava kattı.sizde raptiye yada küçük halkalardan yada başka bişeyle asma aparatı yapabilirsiniz.ama toplar ve boncuklar değşik bir hava katıcaktır tavsiye ederim

Cnm bizim evde aynı verdiğin resimlerdeki tarzda ve bizde çok rahatsızız :( Kararsız kaldık ve kimi sürgülü kapı diyor kimisi de alçıpan ile kapatın diyor. Biz de o ara yere uygun boyutlarda yemek masası üstten de çekmeli perde fikrin de biraz yogunlaştık. Ev çok büyük olmadığı için iki türlü kullanırız diye düşündük.Yani ayrıca yemek masası olayı olmasın diye ama bir yandan da özellikle ben gelen misafirin karşıdan izlemesinden çok rahatsızım :(( Lütfen bir fikir verin..

Back
X