Saç Rengi ve Saç Boyama (RESİMLİ) bana uygun saç rengi önerileri verebilir misiniz, yardımm lütfen :))

freedom_ferda

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
29
0
286
Burdur
kızlar saç rengimi kahveye dönmek istiyorum saç rengi önerileri verirseniz çok sevinirim, yada kullandığınız saç markaları ve kodlarıyla, şimdiden tşkler :))
ilk fotoğraf flaslı diğerisi ise güneş ışığında çekildi. şuanki saçım koyu çikolata fakat alttan gölgelerim belli oluyor...

Eklentiler

• $kadınlar kulübü2.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 281
  • $kadınlar kulübü.webp
    11 KB · Görüntüleme: 271
Son düzenleme:
kuaförde boyatmıştm ama rengi koyu çikolata, ben daha koyu bişeyler istiyorum esmer biri olduğum için bu renkler yakışmıyor kızıllık yada bakırlık olmayan bir renge boyamak istiyorum evde kendim

igoranın 6.65 rengini deneyebilirsin yada palettenin dore kahveside hoş bi renk enazından kızıllık bakırlık yok

aslnda esmerim buğday tenliyim resimde beyaz tenli gbi çıkmışım ama yakışıyor kumral renklerde tşkler cnm karar verebilirsem deniyeceğim, hangi markayı önerirsiniz ilk defa evde boyucam saçlarımı

Saç rengin şu hali ile hoş ama değiştirmek istiyorsan loreal ın 6.3'üde güzel bi renk

aslında okdrda açık dgl yani bugday tenli birine yakısır bence çok esmer diilsn zatnn.. daha koyu ıstıosan koyu kumral fln dene ...

tşkler bana yakışır mı peki, çok koyu olmuyor değl mi?

İlk boyamada koyu oluyor ama yıkandıkça açılıyor.Bir arkadaşım boyamıştı ama onun taban rengi daha açıktı senınki daha koyu onun saçına göre,onun saçında koyu tuttu daha sonra yıkandıkça açılmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…