Resimli- bunun çaresi nedir

Nsl578604

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
23
4
38
Selam
Yüzümün daha keskin hatlı olmasını istiyorum ama yanaklarım cok buyuk elmacık kemiklerim de yok :KK43: ya da çene kemiğim cok geniş oldugu ıcın yuzum buyuk duruyor sorunumu da anlayamıyorum acıkcası
Aklıma en kolay cozum olarak yüz yogası geliyor acaba etkili olur mu? Olmazsa da bunun kesin çözümü nedir yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim şimdiden
Bu arada boyum 160 kilom 53 kilomla da alakalı olabilir mi ?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 245
  • image.webp
    image.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 225
  • image.webp
    image.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 236
Aslında boyuna göre kilon normal canım ameliyatla dahah cıkık bir yüz yapılabiliyor

Selam
Yüzümün daha keskin hatlı olmasını istiyorum ama yanaklarım cok buyuk elmacık kemiklerim de yok :KK43: ya da çene kemiğim cok geniş oldugu ıcın yuzum buyuk duruyor sorunumu da anlayamıyorum acıkcası
Aklıma en kolay cozum olarak yüz yogası geliyor acaba etkili olur mu? Olmazsa da bunun kesin çözümü nedir yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim şimdiden
Bu arada boyum 160 kilom 53 kilomla da alakalı olabilir mi ?
Masallah çok guzel bir yüzun var.Çogu insan dolgun.bir yüz icin dolgular yaptıriyor.Çünkü yaş ilerledikce yüzdede çok deformasyonlar oluyor yağ kaybediyor çökmeler oluyor.Dolgunluk sıkılık gençlik simgesi bence.Yeryüzunde ki hicbir doktor ameliyatla yuzune istedigin sekli veremez canim.Zaten en guzel halinle yaratilmışsin.Yaptiracagin her mudahele pismanlik olarak geri dönecek inan.Sakın bunun icin kendini kestirip bictirme.Herkes keskin hatlara çıkık elmacik.kemigine sahip olmak zorunda degil ki.Bende mesela senin ki gibi dolgun bir yüz isterdim.Estetik ameliyat olup yuzunu degistirenleri.biraz arastir incele istersen.Ilerki yaslarda bile sorun cikartiyor estetik ameliyatlar.Şükredip sende olan sana verilen guzellikleri gör.Yüzunde çok guzel karakteristik bir yüz.Cene kemigin iri oldugu icinde sen yaslandiginda yuzunde sarkma sorunu yasama olasiligin düsuk.Tas gibi olacak yuzun.ilerki yaslarindada :).Çok guzel bir yuzun var.

Masallah çok guzel bir yüzun var.Çogu insan dolgun.bir yüz icin dolgular yaptıriyor.Çünkü yaş ilerledikce yüzdede çok deformasyonlar oluyor yağ kaybediyor çökmeler oluyor.Dolgunluk sıkılık gençlik simgesi bence.Yeryüzunde ki hicbir doktor ameliyatla yuzune istedigin sekli veremez canim.Zaten en guzel halinle yaratilmışsin.Yaptiracagin her mudahele pismanlik olarak geri dönecek inan.Sakın bunun icin kendini kestirip bictirme.Herkes keskin hatlara çıkık elmacik.kemigine sahip olmak zorunda degil ki.Bende mesela senin ki gibi dolgun bir yüz isterdim.Estetik ameliyat olup yuzunu degistirenleri.biraz arastir incele istersen.Ilerki yaslarda bile sorun cikartiyor estetik ameliyatlar.Şükredip sende olan sana verilen guzellikleri gör.Yüzunde çok guzel karakteristik bir yüz.Cene kemigin iri oldugu icinde sen yaslandiginda yuzunde sarkma sorunu yasama olasiligin düsuk.Tas gibi olacak yuzun.ilerki yaslarindada :).Çok guzel bir yuzun var.

Canım cok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için :) ama anlayamadıgım şey gülünce yanaklarım çenemden önde gidiyor Aslında sorun cenemde degıl sanki yanaklarımda yani gülünce yanaklarım yukarda toplanmıyor elmacık kemiğim olmamasından dolayı sanırım hep aşağıda ve kocaman :( arkadaşlarım da takılıyolar bana bazen bu durumdan dolayı bu da beni rahatsız ediyor anlayacagın yüzüm olgun değil de bebeklerin tombul yüzü gibi

Canım cok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için :) ama anlayamadıgım şey gülünce yanaklarım çenemden önde gidiyor Aslında sorun cenemde degıl sanki yanaklarımda yani gülünce yanaklarım yukarda toplanmıyor elmacık kemiğim olmamasından dolayı sanırım hep aşağıda ve kocaman :KK43: arkadaşlarım da takılıyolar bana bazen bu durumdan dolayı bu da beni rahatsız ediyor anlayacagın yüzüm olgun değil de bebeklerin tombul yüzü gibi
kesinlikle yüzün çok tatlı duruyor ayrıyetten yuzune yaptıracagın her sey senı psıkolojık olarak cok etkılıyecektır kafana takma bu yuzden yuzune mudahale ettırırsen ıstenmeyen sonuclar alabilirsin

Estetik olma ne güzel her yerin daha gencsin ihtiyacında yok ayrıca başka şeylere odaklan yüzün gayet güzel. ...

valla herkes yazmış bende diyim bişi yaptırma hem yaşın daha genç hemde yüz ifadeni sertleştirme çünkü senin hem çene ovaliten hem elmacık bölen zaten oval hepsini aynı anda değiştiremezsin üstüne oran bozulunca kendin problem yaşarsın elleme ve elletme derim

Bencede hic elletme canim böyle cok güzelsin, bende eskiden daha gencken :KK49:yanaklarimdan sikayetciydim balon gibiydiler ve gülünce resmen yanaklarimi görüyodum asagi baktigimda ah bi gitse bunlar diyodum.... Yas ilerleyince o yanaklar iniyo merak etme ozaman cikiyo elmacik kemikler..bunlar kendiliginden oluyo
ve eski resimlere baktigimda cok fark var sanki estetik yaptirmis gibi ama hic bisey yaptirmadim hepsi kendiliginden oldu..yani diyecegim o ki elletme yüzünü sen böylede cok güzelsin ve gencsin baskalarinin isteyipte bulamadigi yüz sende :21:

Bencede hic elletme canim böyle cok güzelsin, bende eskiden daha gencken :KK49:yanaklarimdan sikayetciydim balon gibiydiler ve gülünce resmen yanaklarimi görüyodum asagi baktigimda ah bi gitse bunlar diyodum.... Yas ilerleyince o yanaklar iniyo merak etme ozaman cikiyo elmacik kemikler..bunlar kendiliginden oluyo
ve eski resimlere baktigimda cok fark var sanki estetik yaptirmis gibi ama hic bisey yaptirmadim hepsi kendiliginden oldu..yani diyecegim o ki elletme yüzünü sen böylede cok güzelsin ve gencsin baskalarinin isteyipte bulamadigi yüz sende :21:

Canımm cok teşekkür ederim sen ne zaman farkettin bu değişimleri :) şahsen gelişimimin durdugunu dusunuyorum

canim onun gelismeyle pek alakasi yok aslinda yani ergenligi baya bi gecmistim bende :)) valla benim 30 umdada yanaklarim vardi 35 Dogru degisim basladi en güzel yüz hatlarim suan 40 imda:KK68:
inan yanaklarin oldugu sürece birazda bakimliysan daha genc gösteriyosun...

Back
X