Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ben kaç zamandır bişey almıorm , dün bir iki şey beğendim , kendimi nasıl tuttum bilmiorm,
hiç kafamı yerden kaldırmadan alcağımı aldım , koşarak o yerden uzaklaştım ,
bi köşede büzüştüm ağladım diomuşum kaydirigubbakcemile3
kendimi mac ' e saklıorm aklinialirimsmile çok yakında sinemalarda aklinialirimsmile

hahaha minicim süpersin yahuuuu :)))) bende kendimi mac a saklamak istiom ama o izmire açılcakta ben gidicemde fiyatları görünce gözlerim pörttttttttlücektee oohoooo

bilmiyorum ki ama ykmde de aynı fiyattı canım ya 2010 serisi gibi bişey dedi satan bayan birde allık vardı 182 tl:bbo:

aldıktan sonra diilde alamadan önce strawberye bakmak lazımdı geçmiş olsun de eğer 2010 değilse bidahakinleri renk uyarsa strawberyde alırsın :)

Canım kutusunda yazar.
Bunu soyle dusun gecen sezon aldıgın beyaz converse in aynısını bu sezon oldugu icin gecen seneden daha pahalıya alıyorsun :))))

Ama Çilekten bahsedince asıl farkı yaratan vergi ve gumruk fiyatları,bu yuzden arada bu denli fark var..eh bir de verdigimiz dukkan kıralarını unutmamakta lazım:)

ben de memleketten alacağım magrentom , gidebilirsem fırsat bulup kaydirigubbakcemile5
pudra ve allık aklinialirimsmile

yapmayın kızlar yahu bir allığa
180 verilirmi vermem valla
yazık yane o paraya fisfisfis
BEN DE vermem hehehe
kıslar 12,5 sterlin ne yapıo ?

bir de magrentacım sana mesaj atıcam ama 600 sn de bir olduğu için bekliyorum çook :))))

canım benim hehe süre uzun deme burayada toptan sor soru sorcaksan sayfa kirliliği yapmayalım deme ama PPP

yaklaşık 30 tl falan yapar
kurlar için tcmb gov tr ye girin :) 2,3591 görünüo 2,36 olarak hesaplayın kur değişir siz alana kadar

şimdi bu para birimi euromu sterlinmi ne benim sepet şuan bir sürü şey eledim 92,50 ? türk lirası olarak kaç tl eder

bu pudra bana bayagıı yeter kızlar azıcık sürmem yetiyor verdiğim paraya değmiş diyorum bide öğrenci indirimi vardı 130 a geldi kaydirigubbakcemile2 max factorun allıgını aldım

Son düzenleme:
şimdi bu para birimi euromu sterlinmi ne benim sepet şuan bir sürü şey eledim 92,50 ? türk lirası olarak kaç tl eder
anammm 92,50 o neee canım cım söyleye söyleye bi hal olduk euro değil sterlin
bu pudra bana bayagıı yeter kızlar azıcık sürmem yetiyor verdiğim paraya değmiş diyorum bide öğrenci indirimi vardı 130 a geldi kaydirigubbakcemile2 max factorun allıgını aldım

130 indirimli halimi 10 tane allık alınır valla hehe güle güle kullan ne diyelim almışın artık :))))))

torumalincim posta kutun dolmuş mesaj atamıyorum canım :)))
eyeliner 1,5 sa al 3,5sa alma bence bulunabilcek bir ürüne benziyor :) yinede sen bilirsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…