ben kaç zamandır bişey almıorm , dün bir iki şey beğendim , kendimi nasıl tuttum bilmiorm,
hiç kafamı yerden kaldırmadan alcağımı aldım , koşarak o yerden uzaklaştım,
bi köşede büzüştüm ağladım diomuşum kaydirigubbakcemile3
kendimi mac ' e saklıorm aklinialirimsmile çok yakında sinemalarda aklinialirimsmile
Maalesef yeni sezon urunu almadıysan evet bu kadar uygun fıyatlar..
guerlain 4 seasons falan mı aldın canım ? o henuz cılekte yok ama
bilmiyorum ki ama ykmde de aynı fiyattı canım ya 2010 serisi gibi bişey dedi satan bayan birde allık vardı 182 tl:bbo:
BEN DE vermem heheheyapmayın kızlar yahu bir allığa
180 verilirmi vermem valla
yazık yane o paraya fisfisfis
kıslar 12,5 sterlin ne yapıo ?
bir de magrentacım sana mesaj atıcam ama 600 sn de bir olduğu için bekliyorum çook :))))
anammm 92,50 o neee canım cım söyleye söyleye bi hal olduk euro değil sterlinşimdi bu para birimi euromu sterlinmi ne benim sepet şuan bir sürü şey eledim 92,50 ? türk lirası olarak kaç tl eder
bu pudra bana bayagıı yeter kızlar azıcık sürmem yetiyor verdiğim paraya değmiş diyorum bide öğrenci indirimi vardı 130 a geldi kaydirigubbakcemile2 max factorun allıgını aldım
arkadaslar yanlış anlaşılma olmuş galiba ben pudrayı 130 a aldımm allıgın da fiyatını sordum 180 dedi kalsın dedim kaçtımmzemuszemus
mercan neler alıosun kopya virsene bana daaa..şakkıdıCADIARZUben bazılarını eledim bu sefer23 sterlin tuttu ama 2,95 sterlin ücret ekliyor kargomu bu ücret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?