Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
mercannn senı pek bır coskulu gordum,yanında olup senı mıncıklamak ıstedımmmmm.92 sterlıne ne aldın hatun o kadarrrrrrrrrrrrrrrr

mercannn senı pek bır coskulu gordum,yanında olup senı mıncıklamak ıstedımmmmm.92 sterlıne ne aldın hatun o kadarrrrrrrrrrrrrrrr
Sildim çoğunu valla şuankiler kabuki fırça pudra fırçası 2 çeşit far 1 tane bronzer 1 ane allık birde fırça temizleme fısfısı

Sildim çoğunu valla şuankiler kabuki fırça pudra fırçası 2 çeşit far 1 tane bronzer 1 ane allık birde fırça temizleme fısfısı

FAR Bİ TANE AL CANIM DENEMİŞ olursun birde krem var yuvarlak olanlar ona dikkat fırça temizleme şeyini kendinde yapabilirsin canım almana gerek yok kiii araştırma yapmadan alma birde önce nette araştır :)

FAR Bİ TANE AL CANIM DENEMİŞ olursun birde krem var yuvarlak olanlar ona dikkat fırça temizleme şeyini kendinde yapabilirsin canım almana gerek yok kiii araştırma yapmadan alma birde önce nette araştır :)
krem yuvarlak olanlar güzeldeğilmi. temizleyiciyi kaldırdım 1,5 sterlin olan 4lü fardan 1 tane ekledim, 1 tane kabuki ,1 tane bornzer birde 9pc master set yazan fırça takımı var 4 parça ürüne indirdim

Son düzenleme:
kupon numarası verecektin magrentacım
canım ilk mesajımda var yaaaaaaa geri döncen hehehe
krem yuvarlak olanlar güzeldeğilmi. temizleyiciyi kaldırdım 1,5 sterlin olan 4lü fardan 1 tane ekledim, 1 tane kabuki ,1 tane bornzer birde 9pc master set yazan fırça takımı var 4 parça ürüne indirdim
baya indirmişin canım krem eyelinerin yapısı güzel yalnız bunların son kullanma tarihi var tamini 6 aydır sanırım okuyamıyacağım kadar ufaktı eyelinerin :)))) bronzer 4lü olanmı? merak ediodum onu
Kızlar kendımı takdır ettım,bu kadar elf muhabbetine sitesini bile açmadan durdum :) Bende gelişme var :))))))

süpersin valla donutum lakin sen bunları pek beğenmediğin için el atmıyosun gibime geliyor :))))

4 olan mı daha iyi benim eklediğim ikili olandı

şimci bişiy soreceğim son adıma geldim amma beni cahal yerine koymadan cevap verinis lütfenn :kedi: bilmiyorumkismile

şu paybal ne oluyo ? nasıl oluo ? öle mi alsem acep direk kartla mı ?

paypal ile kendini ve kartını garantilersin ama bence hıc ugrasma dırek sanal kart olustur kusum.

magrentacım elf hic kullanmadım,kimsede de gormedım o yuzden gunluk iki limitimi ( ikiye dustu de )
bildigim birsey almak ıstıyorum

4 olan mı daha iyi benim eklediğim ikili olandı
canımcım bende 2li var yane blush bronzer olanı hem allık hem bronzer 4lüyğde merak ediyorum :))) o yok :)

hımmmm mantıklı ama hergün 2 elf alsan daha ucuza hgelir hehehehe

ucuz bişi al parayı bunlara harcıon sırf kızzzz

torumalincim kredi kartını seç sen bneim verdiğim linke göre al visa ise kartın visayı seç

1 Göz Fırçası (# 141 ) tanımlanması Göz Fırçası tanımlanması 1,50 £ 1,50 £
1 Terapötik Conditioning Dudak Balm (# 90 ) Çilek Crème 1,50 £ 1,50 £
1 Sağlıklı Glow Bronzlaştırıcı Pudra (# 120 ) Işık 1,50 £ 1,50 £
1 Göz Rengi (# 25 ) Aydınlatıcı Drama 1,50 £ 1,50 £
1 Göz Farı Primer (# 459 ) Göz Farı Primer ( Şeffaf ) 3,00 £ 3,00 £
1 Yüz Whip (# 220 ) Shimmering Camilia 1,50 £ 1,50 £
1 Likit Eyeliner (# 187 ) Gece yarısı 1,50 £ 1,50 £
1 Likit Eyeliner (# 476 ) Stardust 1,50 £ 1,50 £
1 Tırnak Cilası (# 168 ) Açık Pembe 1,50 £ 1,50 £

ee bugün ağlamaktan helak oldum salak ruh halim yüzünden
kendimi ödüllendirdim
elfi deneyeyimde begenirsem pahalı markalara paramı kaptırmam
buda züğürt tesellisi :)
ama eski ben olsa ordan 150 tl ye anca çıkardı :) hatta daha üstü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…