Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

hayatım boyunca tum tuylerımı jiletle aldım,ne eksildi ne cogaldı.Tek sıkıntısı haftada bir tekrarlamak gerekıyor.Agda yanlısı degılım ben,oyle sıcak seylerı vucuduma yapıstırıp derimi cekistirmeyi dogru bulmuyorum sahsen :)

Bişi merak ediyorum :uhm:
Concealer kullanan kızlar , concealer üzerine bir de fondoten kullanıyormusunuz acaba?

canım olay dogru kullanmakta..fondoten ustunede surulur kapatıcı,altınada..ceneyede surulur,goz altınada..mevzu naturellıgı koruyarak duzgun iş cıkarmakta.

Ben Hypnose'dan önce kullanmıştım bundan uzun süre... Ben çok seviyordum, tavsiye ederim.

hypnosee..aman kalsın ben virtuose alayım :)))))

Ağda konusunda aynı fikirdeyim. Zaten deride sarkmalara da neden oluyor uzun vadede... Ama jiletle de ertesi güne bile çıkmış oluyor, o kötü :)

Donutım pardon ya ben Virtuose demek istedim :bbo: , şu an Virtiose kullanıyorum, burada da ilk aldığımda paylaşmıştım zaten. Hypnose'u Virtiose'den önce kullanmıştım bi ara... Hiç memnun kalmamıştım. Öyle kuruyup gitmişti kenarda...

Bu arada ben bunları yeni gördüm... Minicim güle güle kullan şahane şeyler almışsın opuyorumnanaktan

kankitomhihoyyyt
güle güle,güzel günlerde kullan minicikimolumunekankayizsmile
ayrıca şampuanla ilgili gözlemlerinide bekliyorum:dance:

canım kalem traşla açılmıyor mu ? onunla açılır sanıyordum ben..cecile al day long siyah kalem aldıktan sonra flormara elimi sürmediğimden ucu da bitmedi benimkinin henüz..

hımmmm aklımda bulunsun bu ara yeni rimel alayım diyordum bir de golden rose deneyim :) peki flormar mascaran hangisiydi great look mu? ya ben dolgunluk istiyorum :) kirpiklerimde maskara yokmuş gibi duruyor biraz kaldırsın biraz doldursun azda uzatsın bu kadar tadilat yeter heralde
hımmmmmmm bende kendimi alışverişe verdim bu aralar dün dine westden ayakkabı aldım onu çekip koyucam artık makyaj malzemesi almıom ki paso kıyafet
çok rahatsız etiyorsa dokunbma derim aldıkça kötü oldu benimkiler jiletle alıyorum çıkarken sivilce sivilce oluyor ağdaylada daha kötü oldu baya acıdı hassas diye :)))
Bişi merak ediyorum :uhm:
Concealer kullanan kızlar , concealer üzerine bir de fondoten kullanıyormusunuz acaba?
concealer sadece göz altına kullanılır köz kapağı için ağır gelir tavsiye etmiyorlar aa bide yüzdeki diğer kusurları kapamak içinde kullanılıyor ama göz altına üstüne fondoten uygulanmaz erken yaşta kırışıklık sahibi olmak istemiyorsan tabe :))))
güle güle kullan canım 3.sıradaki kodu seçiceksin :))))) rujun rengide güzelmiş o güzel dudaklarında ne zaman görcez bakalım :)

günaydın kknın bakımlı çok para harcayan kokoş hanımları iyi haftalar az alışverişli günler :)

aman bu cecile farlardan bir ben memnun kalmadım herhalde
fırçaya bile gelmiyorki far gözüme sürebileyim :roflol:

tatlım terracottaları çok güzel yalnız tarihine bak mutlaka bende geçen aldım eve geldim temmuz son kullanma tarihiymiş dediğin gibi hiç sürülmedi sonra yeni tarihli ile değiştim belki ondan olabilir çünkü ben terracottalar küpteki farlar hepsini denedim
alırken tarihe bak mutlaka kutuda yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…