canlar nbi şey sorcam size
üst bacak tüyleri konusunda :kedi:
bence çok az var ama yine de rahatsız oluyorum
ağda , makina ws de çok acıtıyor
veet in sprey tüy dökücü ürünü nasıl? jilet gibi midir ki acep? daha da çoğaltır mı ohaoldumsmile
Bişi merak ediyorum :uhm:
Concealer kullanan kızlar , concealer üzerine bir de fondoten kullanıyormusunuz acaba?
Ben Hypnose'dan önce kullanmıştım bundan uzun süre... Ben çok seviyordum, tavsiye ederim.
hayatım boyunca tum tuylerımı jiletle aldım,ne eksildi ne cogaldı.Tek sıkıntısı haftada bir tekrarlamak gerekıyor.Agda yanlısı degılım ben,oyle sıcak seylerı vucuduma yapıstırıp derimi cekistirmeyi dogru bulmuyorum sahsen :)
canım olay dogru kullanmakta..fondoten ustunede surulur kapatıcı,altınada..ceneyede surulur,goz altınada..mevzu naturellıgı koruyarak duzgun iş cıkarmakta.
hypnosee..aman kalsın ben virtuose alayım :)))))
albatros bir seni gördüm , güle güle kullan ,
donutum g.rose 12 den bende de var çok gzel duruyor gerçekten opuyorumnanaktan
bunlarda benim aldıklarım :
estee lauder double wear stya in place concealerim , sonunda aldım , çok çok beğendim , dior kapatıcıma 1000 basar .
bronze goddnes kremimi de çok beğendim , kokusu ve dokusu çok güzel , bi tane daha alıp stoklamayı düşünüyorum .
rimel arayışım devam ediyordu , g.rose de çok uygun fiyatı ama performans süper , kirpiklerim kaşıma deyiyor , tek tek ayırıyor.
inglot pembe allığım , ilk ve tek pembe allığım sempatiksalakcinni
hayvancıklar üstünde test yapmıyormuş , kokusuda çok güzel :asigim:
albatros bir seni gördüm , güle güle kullan ,
donutum g.rose 12 den bende de var çok gzel duruyor gerçekten opuyorumnanaktan
bunlarda benim aldıklarım :
estee lauder double wear stya in place concealerim , sonunda aldım , çok çok beğendim , dior kapatıcıma 1000 basar .
bronze goddnes kremimi de çok beğendim , kokusu ve dokusu çok güzel , bi tane daha alıp stoklamayı düşünüyorum .
rimel arayışım devam ediyordu , g.rose de çok uygun fiyatı ama performans süper , kirpiklerim kaşıma deyiyor , tek tek ayırıyor.
inglot pembe allığım , ilk ve tek pembe allığım sempatiksalakcinni
hayvancıklar üstünde test yapmıyormuş , kokusuda çok güzel :asigim:
aynen şekerim.:1rolleyes:..ağdanın yerini malesef ki bişey tutmuyor bende...:icecream:
Bişey soracağım kızlar..şu flormarın koyu siyah kalemi var ya..sürme gibi olan,o zamanla tükeniyor, ama arkasından itmeli kakmalı ,bi dalgası yok. nasıl yenilenecek ucu ,bilen var mı ?fisfisfis
hımmmm aklımda bulunsun bu ara yeni rimel alayım diyordum bir de golden rose deneyim :) peki flormar mascaran hangisiydi great look mu? ya ben dolgunluk istiyorum :) kirpiklerimde maskara yokmuş gibi duruyorkızlar çok teşekkür ederim ,
pen-swancım l'oreal kesinlikle kullanmıorm, hayvanlar üstünde test yaptıkları için zırnık para vermem , downunderi da onun için seçtim , köpüğüm bitsin onu da alacağım canım opuyorumnanaktan
mangertacım yaparım bebeğim akşama doru koyarım , g.rose'yi ben vallahi beğendim , tek tek ayrıyor uzatıyor ,kıvrması da var , kirpiklerim kaşıma değdi sürünce gerçi uzunluğu fena değil, fırçası da çok güzel , akma kokma bulaşma yapmadı , ben tavsiye ederim , fiyatıda çok uygun
dolgun görünüm istediğimde flormarı süreceğim , uzunlukta g.rose zemuszemus
hımmmmmmm bende kendimi alışverişe verdim bu aralar dün dine westden ayakkabı aldım onu çekip koyucam artık makyaj malzemesi almıom ki paso kıyafethoş gördüm kuşummm,valla tatil çok iyi geliyor tavsiye ediyorumm:kedi:
saolasın ballı böreimm ama canım inanır mısın burdan uzak kalınca içimdeki alma canavarı da uçtu sankimmm
giyim alıyorum hep (bu ara bikini takıntım varsempatiksalakcinni)
ama makyaj malz çok az aldım
2-3 tanecim filan
çok rahatsız etiyorsa dokunbma derim aldıkça kötü oldu benimkiler jiletle alıyorum çıkarken sivilce sivilce oluyor ağdaylada daha kötü oldu baya acıdı hassas diye :)))canlar nbi şey sorcam size
üst bacak tüyleri konusunda :kedi:
bence çok az var ama yine de rahatsız oluyorum
ağda , makina ws de çok acıtıyor
veet in sprey tüy dökücü ürünü nasıl? jilet gibi midir ki acep? daha da çoğaltır mı ohaoldumsmile
concealer sadece göz altına kullanılır köz kapağı için ağır gelir tavsiye etmiyorlar aa bide yüzdeki diğer kusurları kapamak içinde kullanılıyor ama göz altına üstüne fondoten uygulanmaz erken yaşta kırışıklık sahibi olmak istemiyorsan tabe :))))Bişi merak ediyorum :uhm:
Concealer kullanan kızlar , concealer üzerine bir de fondoten kullanıyormusunuz acaba?
güle güle kullan canım 3.sıradaki kodu seçiceksin :))))) rujun rengide güzelmiş o güzel dudaklarında ne zaman görcez bakalım :)
aman bu cecile farlardan bir ben memnun kalmadım herhalde
fırçaya bile gelmiyorki far gözüme sürebileyim :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?