[/COLOR]
Ağda konusunda aynı fikirdeyim. Zaten deride sarkmalara da neden oluyor uzun vadede... Ama jiletle de ertesi güne bile çıkmış oluyor, o kötü :)
Donutım pardon ya ben Virtuose demek istedim :bbo: , şu an Virtiose kullanıyorum, burada da ilk aldığımda paylaşmıştım zaten. Hypnose'u Virtiose'den önce kullanmıştım bi ara... Hiç memnun kalmamıştım. Öyle kuruyup gitmişti kenarda...
valla bende epilasyon aleti var eskidi artık zaten sevmiyorum şu sir ağda makinelerinden alıcam kartuşlu rahat oluyor mis gibi hem uzun süre rahat ediliyor yani
rimel konusunda clinique high impact var bende çok memnunum çok güzel gösteriyor boynerden ikili paketi 65 liraya almıştım hala var sanırım
opuyorumnanaktan Esracım günaydın tatlım iyi çalışmalar iyi haftalar
Canım gunaydın,yok epilasyon derken lazer epilasyon yani ömür boyu tüysüz tavuk gibi dolasmaktan bahsedıyorum :)))
günaydın kızlar iyi sabahlar bu arada :))))))
markofonide diadermin indirimde temizleme medilini ve köpüren temizleme yastıkçıklarını kullanan var mı?
diadermin toniğini kullanıyorum memnunum karma cildim var çok ferahlatıyor gerçekten fiyatları uygun ve bitkisel ürünler diye biliyorum markafoniden kargo parası verirsin aynı hesaba gelir ankarada pek çok yerde ürünler 10 liragünaydın kızlar iyi sabahlar bu arada :))))))
markofonide diadermin indirimde temizleme medilini ve köpüren temizleme yastıkçıklarını kullanan var mı?
Canım lazaer epilasyonun acısı yok,eski tip iğneliler gibi degiller :)
Hadi bakalım,opuyorum tatlım
bende kullanmadım merak ettim :)))canım gunaydın,diadermine hic kullanmadım ben
diadermin toniğini kullanıyorum memnunum karma cildim var çok ferahlatıyor gerçekten fiyatları uygun ve bitkisel ürünler diye biliyorum markafoniden kargo parası verirsin aynı hesaba gelir ankarada pek çok yerde ürünler 10 lira
aaa süpermiş iğneli gibi değilse muhteşem yaptırmak lazım aslında 1 kere yaptırıp ömür boyu kıl tüy derdi yok birde ben esmerim esracım süper olur
magrentam bu arada nerde mac farın swatch hani sürecektin aşkolsun
canım benim hiç vaktim olmadı açıkçası vakit bulup deneme yapmam lazım bugünde düğüne gidicem artık bu hafta içi hiç olmadı elime sürer eklerim :)
düğüne giderken sür hatta gri varsa elinde kombin yap süper olur
alışık olduğum bir renk değil canım deneme yanılma yapıcak vaktim yok yoksam bende merak ediyorum :))))))
kızlar lazer epilasyonu kışa doğru bende
lkoltuk altıma yaptırıcam çok güzel arkadaşım yaptırdı
hem tüğsüz geziyor hemde bembeyaz oldu koltukaltları acı da yok
üstelik Adana da fiyatta çok uygun :):)
yok canım dökmem sanırım işyerinden arkadaş evleniyor biraz durup kaçıcam çok yorgunumanladım tatlım opuyorumnanaktan düğünde iyi eğlenceler dök bütün kurtlarını :teytey: :teytey:
kızlar lazer epilasyonu kışa doğru bende
lkoltuk altıma yaptırıcam çok güzel arkadaşım yaptırdı
hem tüğsüz geziyor hemde bembeyaz oldu koltukaltları acı da yok
üstelik Adana da fiyatta çok uygun :):)
yok canım dökmem sanırım işyerinden arkadaş evleniyor biraz durup kaçıcam çok yorgunum
ayyy süpermiş hiç kaçırma yaptır valla ben sarışınım beni almıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?