Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

zaten hem fikir olmasak sasacagım :)))))

hypnose benım zıhnımde orumcek bacagı rimeli diye kalmıs o denli yani :))))

maalesef uzama suresı cok kısa sanırım en ıyı yol epılasyon :)

valla bende epilasyon aleti var eskidi artık zaten sevmiyorum şu sir ağda makinelerinden alıcam kartuşlu rahat oluyor mis gibi hem uzun süre rahat ediliyor yani
rimel konusunda clinique high impact var bende çok memnunum çok güzel gösteriyor boynerden ikili paketi 65 liraya almıştım hala var sanırım

opuyorumnanaktan Esracım günaydın tatlım iyi çalışmalar iyi haftalar

Canım gunaydın,yok epilasyon derken lazer epilasyon yani ömür boyu tüysüz tavuk gibi dolasmaktan bahsedıyorum :)))

Canım gunaydın,yok epilasyon derken lazer epilasyon yani ömür boyu tüysüz tavuk gibi dolasmaktan bahsedıyorum :)))

o süper aslında ama acılı bir yöntem sanırım ben sir ağdayıda çok seviyorum uzun süre uzamıyorlar hatta krem sürersen bioder falan bayağı etkili oluyor azaltıyor
Esracım kargoyu takipten baktım ankaraya gelmiş heralde öğlene kadar gelir elime
kahvaltıya geçicem ben net açık tatlım öpüyorum kargo gelsin ceple resmini çekip swatch yaparım tatlım

günaydın kızlar iyi sabahlar bu arada :))))))
markofonide diadermin indirimde temizleme medilini ve köpüren temizleme yastıkçıklarını kullanan var mı?

günaydın kızlar iyi sabahlar bu arada :))))))
markofonide diadermin indirimde temizleme medilini ve köpüren temizleme yastıkçıklarını kullanan var mı?
diadermin toniğini kullanıyorum memnunum karma cildim var çok ferahlatıyor gerçekten fiyatları uygun ve bitkisel ürünler diye biliyorum markafoniden kargo parası verirsin aynı hesaba gelir ankarada pek çok yerde ürünler 10 lira
Canım lazaer epilasyonun acısı yok,eski tip iğneliler gibi degiller :)

Hadi bakalım,opuyorum tatlım

aaa süpermiş iğneli gibi değilse muhteşem yaptırmak lazım aslında 1 kere yaptırıp ömür boyu kıl tüy derdi yok birde ben esmerim esracım süper olur

canım gunaydın,diadermine hic kullanmadım ben
bende kullanmadım merak ettim :)))

uygun fiyatı evet henüz hiç ürününü kullanmadım anneme krem alıcam ne alcağıma karar veremedim diaderminede iyi diyolar fiyatıda çok uygun geldi onları almışken kendimede alayım dedim işte :)

kızlar lazer epilasyonu kışa doğru bende
lkoltuk altıma yaptırıcam çok güzel arkadaşım yaptırdı
hem tüğsüz geziyor hemde bembeyaz oldu koltukaltları acı da yok
üstelik Adana da fiyatta çok uygun :):)

süpermiş fiyatlar uygunsa mutlaka yaptır adana çok sıcak ve açık kıyafetler daha çok giyiliyor rahat edersin tatlım
bu arada cecile farının tarihlerine baktınmı

anladım tatlım opuyorumnanaktan düğünde iyi eğlenceler dök bütün kurtlarını :teytey: :teytey:
yok canım dökmem sanırım işyerinden arkadaş evleniyor biraz durup kaçıcam çok yorgunum

ayyy süpermiş hiç kaçırma yaptır valla ben sarışınım beni almıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…