Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çantan çok süpermiiiiş Şirinekaydirigubbakcemile5..fiyatını sorsam, gerçi oradan alabilecek değilim ya..tl ye çevirip söyle baaarii:))Sırf çanta için bile alınır o ürünler..Fa nın kalitesine diyecek yok zaten ama burada yok o çeşittenmafoldumben
Teşşşşkür neyin ederim balım...opuyorumnanaktangüle güle kullan komşi
sagol cnm evet tek o canta icin aldim zaten bende fiyati 7.59 euro 15 tl civari yani..
Teşşşşkür neyin ederim balım...opuyorumnanaktan
Ayyy ne ucuzmuuuş..Çanta kumaş mı ne acaba.?.offf.nasıl alsak oradan canım çekti heee...kaydirigubbakcemile3
![]()
![]()
Üfff.şu resim işini kıvıramadım gitti neyse.:sinifsinif:..
Kızlar bende e-buy dan sipariş ettiğim, uzun süre kullandığım, ama Türkiyede artık bulamadığım 34 no max factor crem puff ve maybelline expansion rimelime kavuştum..alkisalkisalkis opuyorumnanaktan
Bana her ikisi toplam12 £ e geldi postayla birlikte yani ort.30 tl..
Pudra burada 35-40 tl arası orada 3.65 £..yani 8-9 tl..yaaaa
Burada basbas baaaardım e-buy dan alışveriş eden varmı diye..kimsecikler yardımcı olmadılmaz:mafoldumben
En sonunda iş başa düştü,naapalım ama hallettim..yerimseniben
Eee..kurt a sormuşlar ensen neden kalın diye,kendi işimi kendim görüyorum, demiiiiiş..buyrunnnnnnnnn
aman ne uzun yazmışım..destan oldu..:kedi:
Sağol şekerim..Kullandım..Çok memnundum,hem renginden hemde kalitesinden..pudrayı daha önce kullandın mı bilmiyorum canım ama bende de var çok memnunum pişman olmazsın güle güle kullan zemuszemus
![]()
![]()
Üfff.şu resim işini kıvıramadım gitti neyse.:sinifsinif:..
Kızlar bende e-buy dan sipariş ettiğim, uzun süre kullandığım, ama Türkiyede artık bulamadığım 34 no max factor crem puff ve maybelline expansion rimelime kavuştum..alkisalkisalkis opuyorumnanaktan
Bana her ikisi toplam12 £ e geldi postayla birlikte yani ort.30 tl..
Pudra burada 35-40 tl arası orada 3.65 £..yani 8-9 tl..yaaaa
Burada basbas baaaardım e-buy dan alışveriş eden varmı diye..kimsecikler yardımcı olmadılmaz:mafoldumben
En sonunda iş başa düştü,naapalım ama hallettim..yerimseniben
Eee..kurt a sormuşlar ensen neden kalın diye,kendi işimi kendim görüyorum, demiiiiiş..buyrunnnnnnnnn
aman ne uzun yazmışım..destan oldu..:kedi:
canım e-baydan alışveriş yapınca kargo parası ne kadar ödedin?ucuza gelmiş baya güle güle kullan cnm :))kaydirigubbakcemile2
Güle güle kullanın kızlar.....ben de bugun bişiler aldım...
The Body Shop indiriminden yararlandım,2 al 1 öde ve %30 indirim den bişiler aldım...diğerlerini de hafta içi almıştım....(Flormar Göz kalemi harika çıktı...yumuşak sürümlü,simli)
![]()
Güle güle kullan.
Neutregena göz çevresi kreminden kullanıyorum memnunum,yağlanma falan yapmadan güzel nemlendiriyor..
The Body Shop indiriminden yararlandım,2 al 1 öde ve %30 indirim den bişiler aldım...diğerlerini de hafta içi almıştım....(Flormar Göz kalemi harika çıktı...yumuşak sürümlü,simli)
![]()
![]()
Neutregena göz çevresi kremi kaç ml.lik tüpte canım ve fiyatı ne kadar?
14 gr.minik bir tüp,18 tl filandı..
güle güle kullan canım!