ben bilmiyorum ama bir bilen bakabilirse çok sevinirim :26: önceliğim iş olmakla birlikte arkadaş çevresi, sağlık, aşk ne görürseniz...
Eki Görüntüle 962602 Eki Görüntüle 962603
Eki Görüntüle 962604 Eki Görüntüle 962605
Eki Görüntüle 962606 Eki Görüntüle 962607
ben bilmiyorum ama bir bilen bakabilirse çok sevinirim :26: önceliğim iş olmakla birlikte arkadaş çevresi, sağlık, aşk ne görürseniz...
Eki Görüntüle 962602 Eki Görüntüle 962603
Eki Görüntüle 962604 Eki Görüntüle 962605
Eki Görüntüle 962606 Eki Görüntüle 962607
İlk öncelikle seni tarif edeyim. Gözümü kapadığımda, karşıma saçları öne düşmüş, perçemli ve ya kahküllü saçları kahve tonunda ama koyu gözüküyor , ince yüzlü bir kız geliyor. Gözleri büyük bir kız bu sanki.
Bu sensin gibi sanki.
Ve çoğu zaman saçların at kuyruğu sanki.
4 vakit gözüküyr, biri dizlerine kapanmış, yani bilmiyorum bu iri bir erkek ve senden özür diliyor. İstediğine ulaşıyorsun ama sanki bir şeyler daha bekler gibisin.
Baş ağrısı çeken biri mi var ya da başından ameliyat geçiren biri mi ? Başında herhangi bir organı da olabilir, göz,kulak,burun bilemedim. Ama sanki başla ilgili bir şey var.
C harfli biri daha önceki işverenin mi bilmiyorum değilse, İş konusunda içinde C harfli olan işe ve ya aracıya, işverene dikkat et. Sanırım yeni çalışacağın yer burası. C harfli birisi aracı olacak gibi geliyor bana. Cem , can, içinde C olabilir bilemedim.
Hmmmmmm askere giden biri görüyorum. Kim bilmiyorum maalesef. Üzgün çıkmış.Ve yalnız.
Yusuf kim ? Ya da Y diyor ya Y ile başlayan bir isim. Kim bu ? Aşk görünüyor bu kişiyle.
Ben senin falını çok ferah gördüm , zaten senin nickini görünce bile gözüme bir aydınlık geliyor .
Ha bu arada sanki biri geliyor size ve bu biraz sıkıntı yaratacak .
Ayrıyetten aileden mi diyeyim, bilemedim ama aile içi birilerinin birbirleriyle tartışması gibi bir şey var. Müdahale etme, uzak kal :)
Akraba içi de olabilir. Kan bağı görüyorum:)
8 rakamı geliyor, 8. ay. Geçtiğimiz 8.aydan beri bir sıkıntı var sanki. Atlatılacak ama her neyse o sıkıntı :)
Gece gece ne kadar hissedebilirsem işte :) BU arada diğer arkadaşlara söylemek isterim; lütfen özel mesajla bakar mısın? Filan demeyin. Burada gördüğümde içimden gelirse bakıyorum. Fal bakmak başımı ağrıttığı için bakmam genelde.
kızzz falındaki güzel kız yine çıkmış.sen biriyle ileriye dönük bir ilişki yaşıyacaksın galiba.biri seni deliler gibi seviyor.8 rakamı çıkmış bu rakam bir erkekle buluşman sanırım.önce gölgeleriniz belirmiş hafiften sonra tamamen ortaya çıkmışsınız.işte o güzel dediğim kız sensin ve kendini karşya geçip sessizcene izliyorsun her defasında doğrumu yapıyorum acaba?düşüncesi var içinde.heryerden balıklar çıkyo.kısmetlerin artcak senin.birde uçak görüyrum yakında uçak hızında haber gelcek biraz uzak biyerden galiba.Ş K Y harfleri var bu arada bir iş girişiminde bulunabilirsin
kızzz falındaki güzel kız yine çıkmış.sen biriyle ileriye dönük bir ilişki yaşıyacaksın galiba.biri seni deliler gibi seviyor.8 rakamı çıkmış bu rakam bir erkekle buluşman sanırım.önce gölgeleriniz belirmiş hafiften sonra tamamen ortaya çıkmışsınız.işte o güzel dediğim kız sensin ve kendini karşya geçip sessizcene izliyorsun her defasında doğrumu yapıyorum acaba?düşüncesi var içinde.heryerden balıklar çıkyo.kısmetlerin artcak senin.birde uçak görüyrum yakında uçak hızında haber gelcek biraz uzak biyerden galiba.Ş K Y harfleri var bu arada bir iş girişiminde bulunabilirsin
yok kahküllü vs. değilim.. yandan ayrık acaba önüme düşen saç mı, o da çok perçem gibi durmuyor amasaçım boynumun bitiminde kısa ve genelde açıktır.. ve evet koyu kumralım.. gözüm büyük değil.. yüzüm küçüktür evet
benim baş ağrılarım oluyor fakat annemin gözünün arkasında ur çıktı, ameliyat konusu konuşuluyor şu sıra muhtemelen odur..
c sürekli çıkıyor evet :26: c harfli bi arkadaşım aracılığıyla görüşme yaptım ama henüz dönüşü olmadı. çok da içime sinmemişti aslında ama bilmiyorum hayırlı mı.. başka c de olabilir belki.
yusuf arkadaşım ama hiç bir şekilde öyle bir düşüncem yok, ilgim yok, uymayız :26: başka yusuf mu acaba daha tanımadığım :)) ya da y harfi...
evet bu ara geleceğini söyleyen birileri var..
tartışmalar oluyor maalesef
çok teşekkür ederim baktığınız için :) dilerim dediğiniz gibi ferah olur her şey...
Bilemedim sürekli yusuf ismi geldi benim kulağıma belki de yusuf un bir arkadaşı dır. :)
Senin goruntu de biraz yanılmışım :) renk olarak koyu geldi saçların ama stil farklı idi .
Hayır hayıt Sanırım annenle ilgili bu baş çunku ben dediğin gibi bişi gördüm cunku. Yoksa boyle bişi diye pek korkutmak istemedim. Ama sen söyleyince simdi tamam.
kızz bilmişmiyim peki
Alla alla :26: neyse göreceğiz artık :) dediğiniz gibi de olabilir...
evet annemdir.. göz-beyin mr ı çekildi.. bugün öğrendik sonucu. peki bu rahatsızlığı atlatabilecek miyiz bununla ilgili bir şey görünüyor mu :26:
biliyorum şaka yaptım :)
Şöyle bir şey söyleyeyim. Geçmişi iyi hissediyorum , şimdiyi de, düşüncelerini de hissedebiliyorum ama geleceği asla kimsenin bilebileceğine inanmıyorum. Ha gelecekle ilgili söylediğimin çıktığı da oldu, ama onların bi tesadüf ve ya yargı olduğunu düşünüyorum. Sağlık bu sonuçta ameliyat olur mu olmaz mı bilemem ama şuanda ameliyat görünüyor ve sen de doktorun bu fikirden bahsettiğini söyledin yani ben bu fikri hissettim .
Yusuf dedim ya, sürekli bir Yusuf ismi geliyor ben onu aşka yordum , inşallah daha başka hayırlı bir şeye de vesile olur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?