(RESİMLİ)Kizlar bakar misiniz lutfen ???????

altnky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
287
132
73
29
Burun ameliyati oldum ve bugun tam birinci ayim kalin deriliyim burun yapim cok fazla kuculmeye musait degildi doktorum kalkik ve cokta kucuk olmasa bile kucuk bir burun yaptim dedi ameliyattan sonra hala herkes cok sis diyo ama korkuyorum yardim edin lutfen

En soldaki fotograf bugun cekildi

Eklentiler

• image.webp
    17 KB · Görüntüleme: 2.475
burun sirti inmeye baslamis ama ucu hala cok fazla sis sabrettt ben 4 aydir sabretmeye calisiorum

Baya buyuk duruyor kucultme ameliyatindan cikmis bir burna gore umarim sadece sisliktir burnunun ameliyatsiz halini merak ettim

Baya buyuk duruyor kucultme ameliyatindan cikmis bir burna gore umarim sadece sisliktir burnunun ameliyatsiz halini merak ettim
kucultme ameliyatinda burun daha cok siser derinin tekrar iskelete yapismasi zaman alir ve kucultmek icin daha cok oynandigi icin daha şiş olur

Burnumun ameliyatsiz hali burun kanadimda sivilce olan ilk halim daha ameliyat olmamis halim yani. Bilmiyorum ki

kucultme ameliyatinda burun daha cok siser derinin tekrar iskelete yapismasi zaman alir ve kucultmek icin daha cok oynandigi icin daha şiş olur

Eger oyleyse biraz bekleyecek demekki

Burun kucultmelerin oncesinden daha sis olucagini soyleyenler var evet ama insan baskasina dediklerini kendine uygulayamiyo malesef bizim kii terzi kenndi sokugunu dikemez misali yani

küçülmesin ne kadar güzel bir şey benimki yarı yarıya küçüldü hem de burun kökünden eğri bir şekilde revizyonla büyütücem

1. ayda küçülme beklemeniz yanlış
Bakın size 2 foto ekliyorum.
Bugün tam 10 hafta oldu ameliyat olalı
İlk fotoğraf 10. gün
İkinci fotoğraf 1. ay
Son fotoğrafda 10. Hafta yani 2,5 ay sonra

Burnumun ameliyatsiz hali burun kanadimda sivilce olan ilk halim daha ameliyat olmamis halim yani. Bilmiyorum ki

canim oncelikle gecmis olsun...
burun ucu umarim sis oldugundan oyledir
ust tarafta bir degisim var cok belli ama
uc tarafi eskisi gibi kalmis sanki
ama arkadaslarin deneyimlerine de guvenmek lazim
sistir insaallah...

Degisim cok iyi canim evet hala sis hem de epey cunku etli bir burnun var ve iyilesmesi daha gec olacaktir ince bi buruna gore daha fazla ödem toplayacaktir bence icini rahat tut tecrubeli herkes en az 6ay bekleyin diyor ben de onlara guvenip rahatlatiyorum kendimi inan ki.. hep beraber sabrediyoruz burda hatta bir sabir grubu mu kursak :)

canim oncelikle gecmis olsun...
burun ucu umarim sis oldugundan oyledir
ust tarafta bir degisim var cok belli ama
uc tarafi eskisi gibi kalmis sanki
ama arkadaslarin deneyimlerine de guvenmek lazim
sistir insaallah...
Ameliyata girmeden once bile cok buyuk beklentim yoktu aslinda ama insan yinede beklenti icine giriyor mutlaka ve sis oldugunu elledigimde bile hissediyorum insallah hersey dedikleriniz gibi olur ve bende mutlu gunlerimi burda paylasirim

Peygamber sabbrina ihtiyacimiz var gercekten ve insanlarin degismemis ayni demelerinden cok bunaldim artik aciklama dahi yapmiyorum sis diyip susuyorum eskisi gibi geliyo bana ve sis oldugunun bende farkinda olmama ragmen sirf disardaki insanlarin yorumu etkiliyo insallah hersey dediginiz gibi olur ve sislik iner insan gibi biseye benzer

Canımmm sen insanlarin degismenis dedigine hic bakma cunku onlar senin kadar iyi bilmiyoki burnunun tam seklini semalini benim oz teyzem hiiic farketmedi estetik oldugumu bi de dedi ki 'kizim ameliyat oldun seklini de biraz duzelttirseydin' :) cogu kimse yalnizca deviasyon ameliyatı oldum saniyor ama ben farkin farkindayim

evet ben her fotoğraf çektiğimde değiimin farkında oluyorumama insanlar için aynı şeyi söyleyemiycem bi şişlik insede kurtulsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…