kucultme ameliyatinda burun daha cok siser derinin tekrar iskelete yapismasi zaman alir ve kucultmek icin daha cok oynandigi icin daha şiş olurBaya buyuk duruyor kucultme ameliyatindan cikmis bir burna gore umarim sadece sisliktir burnunun ameliyatsiz halini merak ettim
Eger oyleyse biraz bekleyecek demekkikucultme ameliyatinda burun daha cok siser derinin tekrar iskelete yapismasi zaman alir ve kucultmek icin daha cok oynandigi icin daha şiş olur
Bize allah sabir versin burnuma bakmak bile iatemiyorum deliricem o kdar agri sizi cektim simdi bide beklemek insani delirtiyoburun sirti inmeye baslamis ama ucu hala cok fazla sis sabrettt ben 4 aydir sabretmeye calisiorum
Burnumun ameliyatsiz hali burun kanadimda sivilce olan ilk halim daha ameliyat olmamis halim yani. Bilmiyorum kiBaya buyuk duruyor kucultme ameliyatindan cikmis bir burna gore umarim sadece sisliktir burnunun ameliyatsiz halini merak ettim
Baya buyuk duruyor kucultme ameliyatindan cikmis bir burna gore umarim sadece sisliktir burnunun ameliyatsiz halini merak ettim
kucultme ameliyatinda burun daha cok siser derinin tekrar iskelete yapismasi zaman alir ve kucultmek icin daha cok oynandigi icin daha şiş olur
Eger oyleyse biraz bekleyecek demekki
Haa bende evreleri sandim evet dikkat ettim digeer ikisi biraz daha farkliymis gecmis olsun iner herhaldeBurnumun ameliyatsiz hali burun kanadimda sivilce olan ilk halim daha ameliyat olmamis halim yani. Bilmiyorum ki
İnsallah tek tesellim buHaa bende evreleri sandim evet dikkat ettim digeer ikisi biraz daha farkliymis gecmis olsun iner herhalde
Bu doktorlarin bi ayari yok galibaküçülmesin ne kadar güzel bir şey benimki yarı yarıya küçüldü hem de burun kökünden eğri bir şekilde revizyonla büyütücem
Burnumun ameliyatsiz hali burun kanadimda sivilce olan ilk halim daha ameliyat olmamis halim yani. Bilmiyorum ki
Gercekten buyuk degisim olmus bklemek ve sabir cok onemli keske baskalarina soylediklerimizi kendimiz yapabilsek1. ayda küçülme beklemeniz yanlış
Bakın size 2 foto ekliyorum.
Bugün tam 10 hafta oldu ameliyat olalı
İlk fotoğraf 10. gün
İkinci fotoğraf 1. ay
Son fotoğrafda 10. Hafta yani 2,5 ay sonra
Eki Görüntüle 1345527
Eki Görüntüle 1345528
Eki Görüntüle 1345529
Ameliyata girmeden once bile cok buyuk beklentim yoktu aslinda ama insan yinede beklenti icine giriyor mutlaka ve sis oldugunu elledigimde bile hissediyorum insallah hersey dedikleriniz gibi olur ve bende mutlu gunlerimi burda paylasirimcanim oncelikle gecmis olsun...
burun ucu umarim sis oldugundan oyledir
ust tarafta bir degisim var cok belli ama
uc tarafi eskisi gibi kalmis sanki
ama arkadaslarin deneyimlerine de guvenmek lazim
sistir insaallah...
Peygamber sabbrina ihtiyacimiz var gercektenDegisim cok iyi canim evet hala sis hem de epey cunku etli bir burnun var ve iyilesmesi daha gec olacaktir ince bi buruna gore daha fazla ödem toplayacaktir bence icini rahat tut tecrubeli herkes en az 6ay bekleyin diyor ben de onlara guvenip rahatlatiyorum kendimi inan ki.. hep beraber sabrediyoruz burda hatta bir sabir grubu mu kursak :)
Peygamber sabbrina ihtiyacimiz var gercektenve insanlarin degismemis ayni demelerinden cok bunaldim artik aciklama dahi yapmiyorum sis diyip susuyorum eskisi gibi geliyo bana ve sis oldugunun bende farkinda olmama ragmen sirf disardaki insanlarin yorumu etkiliyo insallah hersey dediginiz gibi olur ve sislik iner insan gibi biseye benzer
evet ben her fotoğraf çektiğimde değiimin farkında oluyorumama insanlar için aynı şeyi söyleyemiycemCanımmm sen insanlarin degismenis dedigine hic bakma cunku onlar senin kadar iyi bilmiyoki burnunun tam seklini semalini benim oz teyzem hiiic farketmedi estetik oldugumu bi de dedi ki 'kizim ameliyat oldun seklini de biraz duzelttirseydin' :) cogu kimse yalnizca deviasyon ameliyatı oldum saniyor ama ben farkin farkindayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?