(RESİMLİ)Kizlar bakar misiniz lutfen ???????

Gercekten buyuk degisim olmus bklemek ve sabir cok onemli keske baskalarina soylediklerimizi kendimiz yapabilsek

Ben genellikle duymazdan geldim
Aslında tam bir terazi burcu kadınıyım.
Görüntüm konusunda takıntılıyım yani
Ben beğenmeliyim öncelikle
Şöyle kocaman böyle tuhaf diyenlerede cevabım bu oldu
6aydan önce acaip müthiş bir değişim beklentimde yoktu
Açıkcası bu süreçte doktor her daim önemli.
Bu sabrımı doktoruma borçluyum.
En başından sonuna bana tek tek anlatıp önce bu konuda ikna etti beni.
Yoksa aklımı kaçırırdım

İnsanların dediklerine kulak asma sen kendin farkındaysan nasıl değişimler olduğunun gerisi boş.
Evet daha çok yeni ameliyatın, şişliklerin olduğunu bildiğimiz halde sabırsız davranıyoruz ama en önemli şey sabretmek ve dışaradan gelen olumsuz laflara kulak asmamak..

Benim kadar takıntılı kimse yoktur heralde sanki herkes benim burnuma bakıyomuş gibi hissediyorum bazen.Ama bazen şuan ki burnum küçük geliyo ama bilmiyorum ya

kulak asmıyorum 'artık' :) ama sonra patlak verebilirim ağlayıp sızlama dönemine geçmedim henüz ama bekliyorum

Bize allah sabir versin burnuma bakmak bile iatemiyorum deliricem o kdar agri sizi cektim simdi bide beklemek insani delirtiyo
Canım ben de kalın deriliyim. Benim burnum pek küçülmedi. Sekiz ay oldu. Seninki nasıl bir küçültmeydi? Benimki nin dersi inceltildi ama pek sonuç alamadım.

Bana da böyle yorumlar yapıldı, değişiklik yok diyenler oldu. Hiç değişiklik olmaz mı yani? Cillop gibi burnum olmadı ama az da olsa değişiklik oldu tabi. Öte taraftan ameliyat olduğumu bilmeyenler beni gördüğünde güzelleşmişsin son günlerde dediler. Tek teselli bu oldu bana.

Canım ben de kalın deriliyim. Benim burnum pek küçülmedi. Sekiz ay oldu. Seninki nasıl bir küçültmeydi? Benimki nin dersi inceltildi ama pek sonuç alamadım.

Yani doktor hokka gibi bir burun olmaz ama eskisinden bin kat daha iyi bir burun oldu dedi ve gercekten kalin derili insanlar olarak cok sanssiziz suan burnum bu halde

Bu 1 aylik burnum

Eklentiler

• image.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 334
Yani doktor hokka gibi bir burun olmaz ama eskisinden bin kat daha iyi bir burun oldu dedi ve gercekten kalin derili insanlar olarak cok sanssiziz suan burnum bu halde

Bu 1 aylik burnum

Şanssısız maalesef. Benim burnum Tombik. Seninki iyi. Ama Tabi Seninki şiş daha. Kalkıklığı inmesin de. Napsak acaba. Ya kabul edicez yada revizyon düşünücez.

Şanssızız maalesef. Benim burnum Tombik. Seninki iyi. Ama Tabi Seninki şiş daha. Kalkıklığı inmesin de. Napsak acaba. Ya kabul edicez yada revizyon düşünücez.
revizyon falan olmayin nolur ya benm ki yandan okka gbide noluo onden goruntu gitti burnum patlican gbi

revizyon falan olmayin nolur ya benm ki yandan okka gbide noluo onden goruntu gitti burnum patlican gbi
Bi resim koy da görelim. Belki sana öyle geliyordur. Ben zaten revizyon konusunda karar vermedim henüz. 2 yıl beklerim. Sonra düşünürüm. Ayrıca doğal da doğal diye tutturmuştum ameliyat öncesi. Al sana doğal :)

Bu 1 aylik burnum
Canım dikkatle Baktım resimlere. Aslında çok Ciddi bir değişiklik var. Küçülme olmuş yani. Bence daha da güzel olacak 6 ay bitince.

koydum az once canm bildirim gelmedi mi sana bende de dogal olsun dedim ama bu kadarini beklemiodum vala

Şanssısız maalesef. Benim burnum Tombik. Seninki iyi. Ama Tabi Seninki şiş daha. Kalkıklığı inmesin de. Napsak acaba. Ya kabul edicez yada revizyon düşünücez.
sürekli ucundan yukarı doğru masaj yapıyorum doktorum söyledi hala yapıyorum bende ben eğer bu burundan memnun kalmazsam ne yapıcam bilmiyorum ya

Canım dikkatle Baktım resimlere. Aslında çok Ciddi bir değişiklik var. Küçülme olmuş yani. Bence daha da güzel olacak 6 ay bitince.

İnsanlar değişik değil diyo ama eski fotoğraf ve yeni fotoğrafı gösterince aaaa evet değişmiş gerfçekten diyolar yeni halimize mi alışıyolar anlamadım ki.İnşallah bekliyorm 6 ay bi geçsede kurtulsak

bende senin burnunu merak ettim ya

bENDE MERAK ETTİM

6. ay sonraki degisimler diye bi konu var ya oraya koydm canm ordan bakabilirsn

Kizlar doktorum bana dun bu bantlari takip burun yapisini gostermeye calisti bu burun daha da kuculup bu kadardan daha iyi bir kalkiklik olucakmis ?????????

Eklentiler

• image.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 426
  • image.webp
    28 KB · Görüntüleme: 436
Kizlar doktorum bana dun bu bantlari takip burun yapisini gostermeye calisti bu burun daha da kuculup bu kadardan daha iyi bir kalkiklik olucakmis ?????????
evet canım şişlikler indikçe burun daha da kalkıklaşıyor.özellikle kalın derili burunlarda ilk 3-4 ay şişliklerden dolayı burun ucu düşükmüş gibi duruyor sonra yavaş yavaş kalkıklaşıyor.benim burnum 7 aylık sol tarafımdaki ödemler bayaa gitti ve o taraf daha kalkık duruyor.sağ taraf ise hala ödemli o yüzden kaba ve düşük görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…