anneler doğru söylüyorlar ama arkadaşım kalbımı kırmamak içinde aa çok güzel diyebilir haksızmıyımohoo annelere bakacak olsak...![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anneler doğru söylüyorlar ama arkadaşım kalbımı kırmamak içinde aa çok güzel diyebilir haksızmıyımohoo annelere bakacak olsak...![]()
EVET aynen bu dediklerini yaşadım resimlerde tabıkı daha parlak cıkıo ve özlüyoruz aslında böyle değil ve su var eger bana acık renk sarı yada başka bir ton yakışssaydı ALLAH benı öyle yaratırdı heralde en güzel sekilde herkezi yaratmış işte kendımızle ugrasmayı sevdıgımızden yapıp pişman oluyoruz olan yıne saçlarımıza oluyor poaramıza oluyor:)
aynen aynen :) sen kahve yap guneşte ucları ışıldasın bakımlı olsun ombre değil de uclara doğru yogun sürme boyayı ben suankı rengımı tutturana kadar neler yaptım resım paylasmayı bılsem yuklerdım :))[ çok kolay cnm resım paylaşmak neden bılmıosunkı mesaj yazdığın yerde cevapla sütununun yanında dosya yükle sutunu var orayı tıklayıp paylaşabıolıosun. senın su ankı saçın ne renk
aah evet yenı fark ettim bakma aktifim ama öyle acık duruyo genelde hep forum :) özel mesajla attım resim :)
baktım tatlım çok hoş ve yakışmışşş:)
buna benzıyordu ama dogru durust kahkul bıle kesemeyen kuaforler olduktan sonra işimiz çok zorbende önceden bir defa kahkül kullandım ama burnumdan ameliyat oldum ben nefes almamda sorun vardı kırıktı burnum burun seklım değişti önceden yakışıodu sımdı tereddütlüyüm
Gece gece taktığım seye bak kuaföre gidip para dökmeme gerek varmı boya için
güzel olur dimi yaaa cvp yazın nolur pişman olmak istemiyorumkızlar son kez el atın ben bugun boıyucam saçımı çıkcam boya almaya 6 numara palettemı alıyorummm