• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Resimli saç uzatma serüvenii

7.Kürüm kızlar...
PicsArt_04-09-12.57.11.webp

soldakı baslamadan önce sağdaki 3 haftadan sonra 2 mart ta çektim fotolarda ısık vardı bellı olsun dıye boyle sıyahlı yaptım ilerleyen zamanlarda fotograf tekrrdan paylaşırım küre devam edicem 8 haftadan sonra 2 hafta ara veriliyormuş uyguladığım küre :KK17: sabırsızlanıyorumm :21: ama cok mutluyum
Canım saçım süper uzamış maşallah benim saçımda senin ikici foto gibi,rengi bakır,kuaför 2 gün önce yanlışlıkla o boyda kesti dahada uzundu,şimdi bende sinemakiye başladım,3 haftada benim saçım senin ikinci foto gibi ya benim saçımda dahada uzarmı benimki?canım haftada 1 mi uygulamalıyım:KK43:

kızlar benımde yarın 15 gunum doluyor ama pek asırı fark yok senınkı kadar canım bkalım ne olcak :)

Merhaba kızlar hesabını yeni açtım daha öncede okumuştum yorumları size katilmaya karar verdim bende saçlarımı uzatıyor ve kırılinca kestiriyordum sizin attığınız resimlerden sonra sinamaki yapmaya başladım saçlarım baya uzadı resim koyucaktim fakat beceremedim nasıl koyuldugunu öğretirseniz koyarim 5 ay boyunca nasıl uzattığımı görüceksiniz ben bile şok oldum ama bana göre fark yok resimlerde belli sizlerin bilgilerini benle paylsamanizi benim bildillerimi sizle paylaşmayı isterseniz konuşmayı çok isterim tabi sinamaki yanında farklı şeylerde denedim lütfen bana şu siteyi öğretimin :))))

Son düzenleme:
Back
X