- 4 Mayıs 2018
- 880
- 493
- 33
- Konu Sahibi piramses1982
Evet, irkcilik vs bosan da gel diye ciglik atan da var, sizin gibi destekleyen de...Bence en güzeli aileniz doktora yaptı diye mutlu olacak diye takılmayın ne güzel master ınızı yapmışsınız.Doktora yapsanız şimdi ne olacak isminizde dr yazsa ne olacak iş tecrübeniz yok yaşınız ilerlemiş.Bence eğitimini güzel güzel tamamladı avrupaya yerleşti mutlu bir evliliği var işini düzenini kurdu diye de gurur duyar aileniz.Önemli olan etiket değil bu kadar takılmayın.
Boşan da ülkene gel diyen olmuş.Pahalı ırkçılık vs.Ben iki senedir buradayım bir ırkçılık görmedim belki de şanslı bölümdeyim.Ben açıkçası çok memnunum buraya yerleştiğim için sizin bu isteğinizi o yüzden anlayabiliyorum tabi gönül ister ülkemde yaşayayım ama ülkemin okulunu bitirip düzgün bir iş bulamadıktan her şey ateş pahası olduktan sonra imkanları değerlendirmek lazım buradaki alım gücüne de kimse kalkıp laf söyleyemez.Ama evde oturarak bunlardan yararlanamayacaksınız harekete geçmek lazım.
Allahim, hangisini secersem aptallik yaparim? Turkiyede doktoram var....bitirirsem super olur ama bu ugurda kocayi terkediyorum ve almanya oturum iptal cunku bosaniyorum. Ama doktora bitmezse....iste o zaman cok cok feci....
Burada iyi bir is bulursam iyi....ama ya bulamazsam?
Keske okulu dondurabilseydim....gecerli mazeretim olmadigi icin donduramam ve suremden gidiyor....bu donem gitmedim, seneye eylule gittim diyelim, 4 donemde 14cders + seminer vermek zorundayim....inanilmaz riskli....