resmen bana benden yaşlısın dedii..!!!

izguben

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2013
6.144
6.866
248
Merhaba arkadaşlar,

çok sinirlerim bozuldu sevgilim askerde şuan yeni gitti daha 20 yaşında bende 22 ime giricem ondan nerdeyse 2 yaş büyüğüm. Az önce aradı konuşuyoduk ne güzel şurdan burdan... ben onu gıcık etcek bişey söyledim oda bana yanımda olsanda şimdi seni bi güzel dövsem dedi. bende erkekliğine toz kondurmuyosun ya bir bayana el kaldırmak erkeliğe yakışırmı dedim şakadan konuşuyoduk yani zaten siz erkeler anca bizi döversiniz kolaysa kendi akranlarınızı dövün bize gücünüz yetiyo dimi dedim..... oda bana, ona bakarsan sen benden yaşça büyüksün dedi bi an şok oldum hiçbişe diyemedim nerdeyse ağlamaklı oldum telefonda hemen anladı kıvırmaya çalıştı ama bende tabi ya ben senin ablan sayılırım seni döverim falan diye sinirli sinirli konuştum en son tamam sus diye kapattım hep telefonu çok kırıldım bu zamana kadar hiç dememiştir bana yaşın büyük sorun etmemiştir zaten minyon tipliyim 1 60 boyum kilo 55 küçük duruyorum yanında bile ama demekki içten içe benim yaşım ona sorun oluyomuşş.. resmen şuan ayrılmayı düşünüyorum...

sizin varmı kendinizden yaşça küçük sevgiliniz falan yada eşiniz cidden sorun oluyomu ?? çünkü çevremde de aa sen ondan büyükmüsün diye laf söz oluyo sonra ya olsun nolcak diye kıvırıyorlar ben milletin sözüne bakamam ama şimdi bizzat ondan da duyunca en son patladım artık napıcam bilemiyorum :84:

Muhabbet çok laçka.Erkekliğe toz kondurmamak,yanımda olsan da dövsem vs. de nedir Allah aşkına ? İlişkiye başlarken bilmiyor muydu sizin büyük olduğunuzu ? Benim sevgilim de benden 6 ay küçük,sadece doğum günü mevzusunda geçmişti bu muhabbet,gören de 40 yaşındasın sanacak.

Son düzenleme:
bence öylesine söylenmiş bi söz abartma canım ne ayrılması

döverim ne ya şakası bile kötü, meyilli olduğunu gösteriyo. Ayrıl bence bu çocuktan gıcık oldum ya

2 yaş farkmı allah aşkına hem göstermiyormuşsun
maksat sinir etmekmiş
sorun yapan biri olsa emin ol bir ilişkiniz olmazdı zaten
çevreden konuşanlara gelince
gül geç
deki evet
kaptım çıtır çocuğu

takma bu kadar
arkadaşım 32 sevgilisi
26 yaşında
evet 6 yaş farkları var
ve senin gibi de değil
yaş farkı da belli oluyor
valla kimseleri taktıkları yok
bence kadın erkek büyük farketmez arada nesil atlamasın yeter
bu da bana göre 13 yaştan sonradır
böyle bir şey için ilişkini koparma fikrini mantıklı bulmadım

son olarak şu muhabbetiniz benimde dikkatimi çekti
şaka bile olsa
erkeğe gücünüz bana yeter demeyin
böyle konuları şaka malzemesi bile yapmayın
hopppp hangi devirdeyiz
şakasını bile yapma
de kapat

birbirinizin damarına basmışsınız... sonuç olarak sana benden büyüksün demiş...

eşimde benim damarıma basarsa ben ona amca diyorum (hak ettiği oluyor ama). amcamdan bi yaş büyükte kendisi

Bende 1,5 yaş büyüğüm ne olacak ki.
O da şaka yapmak istemiş.Yani kötü bişey de dememiş.İşin aslı siz ondan büyüksünüz bu bi gerçek.Bunu aşağılama yada baka kötü bi manada düşünmeyin.

arkadaşların yaşı itibari ile çok da abartılacak bir konuşma tarzı olmasa gerek..siz herksten erken yaş almışsanız konunun dışındaki konuşma metinlerini kafanıza takmanız normal tabiki de..

konu sahibi arkadaşım, ben eşimden 4 yaş küçüğüm ama o bana arada kaç yaşında kadınsın diye espiriler yapar vs. o yüzden sadece espiri yapmış, sen alınganlık yaptıkça da devam eder bilesin..benim annem babamda 5 yaş büyük, kuzenim eşinden 6 yaş büyük binlerce örnekleri varken sizin aranızda sadece 2 yaş var lütfen bunu dert edinme kendine..mutluluklar...

Yaş itibari ile derken ? 14-15 yaşında değil bu insanlar.Yapmayın Allah aşkına.

haklısınız çok teşekkürler..

Arkadaşlar arada geçen dialogları saçma bulmuşsunuz ama oluyor ya
Oturupta sevgilimizle her dakika kitap bilim sergi konuşmuyoruz.Bazen hakikaten saçmalıyoruz da.
Arkdaşında öyle bi konuşması olmuş.

Büyük değil misiniz?
Yaşça büyüksün demiş, olmayan bir şeyi söylememiş.
Neye takıldınız, niye takıldınız anlamadım.

yani döverim demesi değil de büyüksün demesi mi ağırına gitti? bir de dövmek iyi bir eylemmiş gibi akranlarını döv falan demişsin.. muhabbete bakılırsa bence ikinizde küçüksünüz daha

erkek arkadaşım benden 3 yaş küçüktü hep abla diye takılırdı bende gülerdim bunlar sorun değil abartma lütfen

Yaşınızı takıyor olsaydı sizinle bir ilişkiye başlamazdı bence. Ama başladıktan sonra etrafından da laf eden olduysa bu konuşmalardan etkilenmiş olabilir. El alem ne der diye düşünmüyor muyuz bir çoğumuz hayatta? Yine de önemli olan onun bu düşüncelere sonunda yenilip yenilmeyeceği bence. Bunu da siz belirleyeceksiniz biraz da.

içimi rahatlattınız cidden bi an alındım o lafına etrafımdan da duyuyordum dolmuşum demekki patladım bi an çok sağolun...

Son düzenleme:
bende kocamdan 2 yas buyugum..

ben 31,o 29 luk bı çıtır..

oda bana,cumhurıyetın ılanıyla dogmusum gıbı davranır hep..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…