eşim benden 2 yaş küçük çokta güzel geçinip gidiyoruz hiç bir zaman yaş muhabbeti yapmadı bana ben bazen sinir ediyorum onu sen annenin karnındayken ben vardım ya da sen emeklerken ben yürüyordum diyorum sinir oluyorsakın bu tarz bişiden dolayı ayrılayım deme askerdeki birini bırakmak yakışıkalmaz yani hem dediğinin farkına varmış bence çocuk gibi davranıyorsun...
yaş meselesinde hassaslaştım ondan böyle oldu malsef herkes iyi niyetli degil etrafımda laf sokacak yer arıyorlar sevgilimin yasını ögrenince de dalga geçer gibi aa sen büyükmüsün ondan diyorlardı gülüp geçiyodum ama şimdi ondan da duyunca yeter artık dedim hep önümemi gelcek 2 yaş meselesi diye pattladım
döverim ne ya şakası bile kötü, meyilli olduğunu gösteriyo. Ayrıl bence bu çocuktan gıcık oldum ya
:) O kadar kırılaccak ve alınacak bir durum değil, siz biraz komplex yapıp takıyorsunuz sanırım. hiç takılmayın. Eşim benden 8 ay küçük, mesela tam su içicem aşkım banada verirmisin der. Al önce sen iç, su küçüğün söz büyüğün derim :) bayramlarda el öp para vercem derim, Ben büyüğüm bana saygı duyucan derim :) kendim takılırım yani, sizde önemsemeyin hatta eğlenceli boyuta kendiniz çevirin.
aranızda espiri olsun çok takma... zaten küçük gösteriyormuşsun. ki sadece 2 yaş var aranızda.. milleti konuşacak şey bulur. başkaları sizi doldurmuş... artık milettede söyleme. emsaliz de. asıl sorun komleks yapmışsın.
belki nüfus cüzdanını 1 yaş küçük aldı... sizde büyük aldınız ... ortada buluştunuz bak ....
ben eşime amca değince gülüyo...
Arkadaşlar arada geçen dialogları saçma bulmuşsunuz ama oluyor ya
Oturupta sevgilimizle her dakika kitap bilim sergi konuşmuyoruz.Bazen hakikaten saçmalıyoruz da.
Arkdaşında öyle bi konuşması olmuş.
Evet en dogrusu bu:) yaparsin bnde tripliydim ama bunun bizi yipratmaktan baska bisry olmadigini farkettirdi o huyumu biraktm bes yildir mutluyuz:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy tam çoluk çocuk muhabbeti
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Konu sahibi sevgilinizin dediğinde bişey yok çünkü konuşma zaten esprili geçiyormuş anladığım kadarıyla, o da şaka yapmaya çalışmış bence:)
Ha birde konu ne cevaplar ne Allah aşkına, çoluk çocuk konuşmasıymış mış mış,siz sanırım sürekli siyaset, edebiyat ve türev şeyleri konuşuyorsunuz sevgilinizle/eşinizle insanları yadırgamak da marifet oldu burada.
Şimdiden bu kadar alınıyorsan,ileride daha çok sorun edersin.
Eninde sonunda bu bir gerçek,sözedilmemesi gereken bir sır değil.
Demek içinde saklamış demişsin ama senin hemen alınıp üzülmen,senin de aslında sorun ettiğini gösteriyor.
Diyaloğunuz bana da çok çocukça geldi.Bazı konular şakayken kaka olur.Sevgiliniz bile olsa fazla yüzgöz olmamak gerek diye düşünüyorum.
ayyy kızlar sonrada neden ınsanlar mutsuz neden antıdepresan tuketımı fazla dıye arastırma yapılıyor.. Kız ne var bunda bende 2 yas buyugum ve esımde yasından kucuk gorunur benım de esımınde umrunda değilki bazen bende diyorum büyük sözü dinle diyeçç Yahu allah başka der vermesin çok güldüm
Amin.. çok haklısınız örnekler duyup rahatlamaya ihityacım vardı takmıştım ama şimdi takmıyorum artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?