resmen bana benden yaşlısın dedii..!!!

çok iyi ya bende öyle şakaya vursam çok sempatik olrum gerçekten çok sempatik geldi bana bende derim bundan sonra çok çok teşekkürler

aranızda espiri olsun çok takma... zaten küçük gösteriyormuşsun. ki sadece 2 yaş var aranızda.. milleti konuşacak şey bulur. başkaları sizi doldurmuş... artık milettede söyleme. emsaliz de. asıl sorun komleks yapmışsın.

belki nüfus cüzdanını 1 yaş küçük aldı... sizde büyük aldınız... ortada buluştunuz bak ....

ben eşime amca değince gülüyo...

döverim ne ya şakası bile kötü, meyilli olduğunu gösteriyo. Ayrıl bence bu çocuktan gıcık oldum ya

Sirf doverim dedi diye mi meyilli oluyor yani?
Burada da tonlarca kadin hemen her konuda birilerini dovmek istediklerinden bahsediyorlar, bahsediyoruz hatta.
demekki hepimiz siddete meyilliyiz :)
Zaten geyik yapiyorlarmis, adam da doveceginden dememis besbelli yani. Yas meselesinde de konu sahibi kiskirtmis gucun bana mi yetiyor falan diyerek. Sevgilisi de ayni ayarda cevap vermis bana kalirsa olan bu :)

aynen öyle yapcam çok sempatik cidden :) niye takıyorum ki iyiki yazmısım buraya çok teşekkürler :34:

aynen öyle doldum iyice işte ben yalan söylemeyi sevmem sorduklarında diyodum ilerde ortaya çıkınca daha da utanırım diye sagolsunlar komplekse soktular beni ondan böyle oldu ama rahatladım ya sagolsun burdaki arkadaşlar espirili çok iyi içimi rahatlattı size de çok teşekkürler

Arkadaşlar arada geçen dialogları saçma bulmuşsunuz ama oluyor ya
Oturupta sevgilimizle her dakika kitap bilim sergi konuşmuyoruz.Bazen hakikaten saçmalıyoruz da.
Arkdaşında öyle bi konuşması olmuş.

al benden de okadar insanın bazen saçmalamayada ihityacı var kafa bi milyonuz zaten her dk ciddiyet nereye kadar illa içi dolu mevzumu olması lazım

ben 3 yaş büyüğüm ama o benden büyük duruyor. Saçma sapan işleri yapılıyor.

Evet en dogrusu bu:) yaparsin bnde tripliydim ama bunun bizi yipratmaktan baska bisry olmadigini farkettirdi o huyumu biraktm bes yildir mutluyuz:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet en dogrusu bu:) yaparsin bnde tripliydim ama bunun bizi yipratmaktan baska bisry olmadigini farkettirdi o huyumu biraktm bes yildir mutluyuz:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah bozmasın... öyle çok tripçi degilim ama hassas noktamdan vurdu :) belkide o an gıcık etmek için dedi beni bilemiyorum hiç bell etmemeye çalıştım yaşı sorun ettiğimi ama anlamış bir yerden sanırım laf dalaşına girince pat diye söyledi sırf gıcık olayım diye

Konu sahibi sevgilinizin dediğinde bişey yok çünkü konuşma zaten esprili geçiyormuş anladığım kadarıyla, o da şaka yapmaya çalışmış bence:)
Ha birde konu ne cevaplar ne Allah aşkına, çoluk çocuk konuşmasıymış mış mış, siz sanırım sürekli siyaset, edebiyat ve türev şeyleri konuşuyorsunuz sevgilinizle/eşinizle insanları yadırgamak da marifet oldu burada.

Şimdiden bu kadar alınıyorsan,ileride daha çok sorun edersin.
Eninde sonunda bu bir gerçek,sözedilmemesi gereken bir sır değil.
Demek içinde saklamış demişsin ama senin hemen alınıp üzülmen,senin de aslında sorun ettiğini gösteriyor.
Diyaloğunuz bana da çok çocukça geldi.Bazı konular şakayken kaka olur.Sevgiliniz bile olsa fazla yüzgöz olmamak gerek diye düşünüyorum.

çok haklısınız hatamı anladım zaten çok abarrttım... sormayın o arkadaşlar yüzünden insanlar buraya yazmaya korkar oldu açıkcası ben bunu bile çekinerek yazdım ama çok ihtiyacım vardı rahatlamaya fikir almaya... iyikide yazmışım...

ayyy kızlar sonrada neden ınsanlar mutsuz neden antıdepresan tuketımı fazla dıye arastırma yapılıyor.. Kız ne var bunda bende 2 yas buyugum ve esımde yasından kucuk gorunur benım de esımınde umrunda değilki bazen bende diyorum büyük sözü dinle diyeçç Yahu allah başka der vermesin çok güldüm

evet ben kendi içmden ama çevremin etkisiyle !! sorun etmeye başlamıştım işte erkek dediğin en az üç dört yaş büyük olmalı onlar daha geç olgunlaşıyo diye çok laflar duydum haliyle ama sevdiğim için içime attım mecburen en son da o söyleyince artık büyüksün diye dayanamadım :26:.... çok uzun süre konusunca muhabbet biraz laubaleşiyo haliyle yapcak bişey yok arada saçmalıyoruz..

fazla alinganlik yapiyosunuz bu konuda bence.bende kucuk oldugum icin cocuk der ama hic alinmam.

Amin.. çok haklısınız örnekler duyup rahatlamaya ihityacım vardı takmıştım ama şimdi takmıyorum artık :)

Sen sevgilinin erkekligine laf etmissin (gucun kadina yeter yiyosa akranini dov) diyerek, senin soyledigin daha agir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…