Arkadaşlar arada geçen dialogları saçma bulmuşsunuz ama oluyor ya
Oturupta sevgilimizle her dakika kitap bilim sergi konuşmuyoruz.Bazen hakikaten saçmalıyoruz da.
Arkdaşında öyle bi konuşması olmuş.
erkek arkadaşım benden 3 yaş küçüktü hep abla diye takılırdı bende gülerdimbunlar sorun değil abartma lütfen
Merhaba arkadaşlar,
çok sinirlerim bozuldusevgilim askerde şuan yeni gitti daha 20 yaşında bende 22 ime giricem ondan nerdeyse 2 yaş büyüğüm. Az önce aradı konuşuyoduk ne güzel şurdan burdan... ben onu gıcık etcek bişey söyledim oda bana yanımda olsanda şimdi seni bi güzel dövsem dedi. bende erkekliğine toz kondurmuyosun ya bir bayana el kaldırmak erkeliğe yakışırmı dedim şakadan konuşuyoduk yani zaten siz erkeler anca bizi döversiniz kolaysa kendi akranlarınızı dövün bize gücünüz yetiyo dimi dedim..... oda bana, ona bakarsan sen benden yaşça büyüksün dedi bi an şok oldum hiçbişe diyemedim nerdeyse ağlamaklı oldum telefonda hemen anladı kıvırmaya çalıştı ama bende tabi ya ben senin ablan sayılırım seni döverim falan diye sinirli sinirli konuştum en son tamam sus diye kapattım hep telefonu çok kırıldım bu zamana kadar hiç dememiştir bana yaşın büyük sorun etmemiştir zaten minyon tipliyim 1 60 boyum kilo 55 küçük duruyorum yanında bile ama demekki içten içe benim yaşım ona sorun oluyomuşş.. resmen şuan ayrılmayı düşünüyorum...
sizin varmı kendinizden yaşça küçük sevgiliniz falan yada eşiniz cidden sorun oluyomu ?? çünkü çevremde de aa sen ondan büyükmüsün diye laf söz oluyo sonra ya olsun nolcak diye kıvırıyorlar ben milletin sözüne bakamam ama şimdi bizzat ondan da duyunca en son patladım artık napıcam bilemiyorum :84:
içimi rahatlattınız cidden bi an alındım o lafına etrafımdan da duyuyordum dolmuşum demekki patladım bi ançok sağolun...
Bana kiz yada sinirlen diye demedim ama cidden bu yasta degilsiniz kirilma
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kafanıza takılabiecek hiç bir şey yok..
tek derdiniz ondan 2 yıl önce doğmanız
olsun yeterki..mutluluklar
birbirinizin damarına basmışsınız... sonuç olarak sana benden büyüksün demiş...
eşimde benim damarıma basarsa ben ona amca diyorum(hak ettiği oluyor ama). amcamdan bi yaş büyükte kendisi
Buluttan nem kapmayın, kötü bir şey dememiş ki nedir o öyle hemen ayrılmayı düşünmek
Nolmuş iki yaş büyüksen, alınacak ne var duyanda 20 yaştan bahsediyonuz sanacak ilahi =))
yaşım dogru muhabbete takılmayın saçmaladık zaten gülerek konuşuyduk sadece ben cevremden de çok duyuyordum aaa sen büyükmüsün ondan diye burun kıvıranlar içten içe kafam takılıyordu şimdi ondan da duyunca iyice düşünmeye başladım ... ama sanırım abartmışım arkadaşlar belirtti örnekleriyle
Byle kucuk seyleri abartirsan sana birgun yorldm der allah korusun bence biraz dikkat et tam trip yapacakken aklina bunlar gelsinherseyi sakaya al gul eglen o seni aradnga yuzu mutlu kapatsnki aramaktan yada konusmaktan mutluuk duysun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm bence de ayrılmakla iyi edersin yaş mevzusu değil ama dayak mevzusu önemli şimdi şakasını yapar yarın gerçeğini. ayrıca yaşın hiç önemi yok benim kızkardeşimde eniştemden büyük hiç sorun yaşamadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?