resmen bana benden yaşlısın dedii..!!!

Arkadaşlar arada geçen dialogları saçma bulmuşsunuz ama oluyor ya
Oturupta sevgilimizle her dakika kitap bilim sergi konuşmuyoruz.Bazen hakikaten saçmalıyoruz da.
Arkdaşında öyle bi konuşması olmuş.

Sanırsın herkes tane tane seçiyor ağzından çıkacak kelimeyi.

erkek arkadaşım benden 3 yaş küçüktü hep abla diye takılırdı bende gülerdim bunlar sorun değil abartma lütfen

şimdi siz böyle diyince bende cidden abartmışım dedim zaten buraya yazmamın da nedeni bu yanlışlarımı görüyorum az önce kendimce haklıydım ama şimdi siz haklısınız çok sağolun sorun etmemem lazım cidden :)

Alti ustu buyuksun demis bence abartilacak bisy degil ayrica yasinizda byle seyler konusacak ve takacak yas degil gereksiz muhabbetler yapmissiniz k.bakmada

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yaşlısın lafını görünce.
35-40 bekliodum sizi

erkek arkadaşınız kadar sizde suclusunuz... şiddetle alakalı söylediklerinizde cok hoş degil yani.
hem dogruyu söylemiş. ondan büyüksünüz. direk size sen yaşlısın vs. dememişki

içimi rahatlattınız cidden bi an alındım o lafına etrafımdan da duyuyordum dolmuşum demekki patladım bi an çok sağolun...

kafanıza takılabiecek hiç bir şey yok..

tek derdiniz ondan 2 yıl önce doğmanız

olsun yeterki..mutluluklar

Bana kiz yada sinirlen diye demedim ama cidden bu yasta degilsiniz kirilma

yaşım dogru muhabbete takılmayın saçmaladık zaten gülerek konuşuyduk sadece ben cevremden de çok duyuyordum aaa sen büyükmüsün ondan diye burun kıvıranlar içten içe kafam takılıyordu şimdi ondan da duyunca iyice düşünmeye başladım ... ama sanırım abartmışım arkadaşlar belirtti örnekleriyle

birbirinizin damarına basmışsınız... sonuç olarak sana benden büyüksün demiş...

eşimde benim damarıma basarsa ben ona amca diyorum (hak ettiği oluyor ama). amcamdan bi yaş büyükte kendisi

İşte bende diyorum her damarına bastıgımda yaşımımı yüzümemi vurcak diye alındım haliyle... sizde fenaymışsınız :) sanırım benim kide öyle çıktı :26:

O da bisey mi ya.
Bir komşumuz 44 yasinda( bayan) esi 30-31 yasinda.
Onlar hic sorun etmemiş siz 2 yaşi mi sorun ediyorsunuz
Çevremiz de hep erkekler büyük olduğundantuhaf kkars ilan olabiliyor.
Bosveer

Buluttan nem kapmayın, kötü bir şey dememiş ki nedir o öyle hemen ayrılmayı düşünmek
Nolmuş iki yaş büyüksen, alınacak ne var duyanda 20 yaştan bahsediyonuz sanacak ilahi =))

Buluttan nem kapmayın, kötü bir şey dememiş ki nedir o öyle hemen ayrılmayı düşünmek
Nolmuş iki yaş büyüksen, alınacak ne var duyanda 20 yaştan bahsediyonuz sanacak ilahi =))

yaş meselesinde hassaslaştım ondan böyle oldu malsef herkes iyi niyetli degil etrafımda laf sokacak yer arıyorlar sevgilimin yasını ögrenince de dalga geçer gibi aa sen büyükmüsün ondan diyorlardı gülüp geçiyodum ama şimdi ondan da duyunca yeter artık dedim hep önümemi gelcek 2 yaş meselesi diye pattladım

Byle kucuk seyleri abartirsan sana birgun yorldm der allah korusun bence biraz dikkat et tam trip yapacakken aklina bunlar gelsinherseyi sakaya al gul eglen o seni aradnga yuzu mutlu kapatsnki aramaktan yada konusmaktan mutluuk duysun

haklısınız bide askerde beni aramış etmiş bende iyice çocukça davranıyorum kendimden sogutucam bu gidişle toparlamam lazım kendimi :26: sağolun

eşim benden 2 yaş küçük çokta güzel geçinip gidiyoruz hiç bir zaman yaş muhabbeti yapmadı bana ben bazen sinir ediyorum onu sen annenin karnındayken ben vardım ya da sen emeklerken ben yürüyordum diyorum sinir oluyorsakın bu tarz bişiden dolayı ayrılayım deme askerdeki birini bırakmak yakışıkalmaz yanihem dediğinin farkına varmış bence çocuk gibi davranıyorsun...

cnm bence de ayrılmakla iyi edersin yaş mevzusu değil ama dayak mevzusu önemli şimdi şakasını yapar yarın gerçeğini. ayrıca yaşın hiç önemi yok benim kızkardeşimde eniştemden büyük hiç sorun yaşamadılar

:) O kadar kırılaccak ve alınacak bir durum değil, siz biraz komplex yapıp takıyorsunuz sanırım. hiç takılmayın. Eşim benden 8 ay küçük, mesela tam su içicem aşkım banada verirmisin der. Al önce sen iç, su küçüğün söz büyüğün derim :) bayramlarda el öp para vercem derim, Ben büyüğüm bana saygı duyucan derim :) kendim takılırım yani, sizde önemsemeyin hatta eğlenceli boyuta kendiniz çevirin.

yok o hep öyle der şakasına döverim seni kız diye gülerek... bu zamana kadar da kolumdan tutup çekmemiştir bile... ben asıl dilinde olmayan dan korkarım sinsi olurlar asıl onlar döver :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…