Onalrı bilmiyorum ama kendimin ne olduğunu gayet iyi biliyorumbu prenses havalarında dolaşan hatunların reeldeki tavrını merak ediyorum bazenne konuşuyolarmış acaba bi anlatsalarda ufkumuz genişlese her dk sevgi kelebeği modunda aşığım ölüyorum seviyorum demiyolar heralde herkes ingiliz kraliyet ailesinden bi biz alt tabaka kültürsüz vasat kesim hey allahım
hahahane güldüm can güvenliğim tehlikede valla bana kaç kere gebertirim seni döverim dedi demek ki ben anlamamışım meğer içten içe bir canavarmış :26:
ben fransız lordu muamelesi yapmıyorum osmanlı padişahı muamelesi yapıyorum olurmu
enik yavru köpek demek
heee onu biliyorum
ama sevgiliye denirmi diye o nedir dedim
benzettiği şeye bak benim gibi bi sıfatı
sonuna kadar kullan o avantajlarıbuda neki benimki bana tipsiz uyuz gıcık köpişim eniğim koca totolum demediği kalmıyodu ama çok sevimli ve sırnaşık söylerdi bakınca hakarete benziyo ama adamın sevgi anlayışı buydu napim enik nedir yaa eniğim diyodu
Ben beğendi saydım canımTelefondan begen butonunu bulamadim :)
~~~~~~
Gözlerine değmeyen gözlerim dünyayı görmesin
~~~~~~
Merhaba arkadaşlar,
çok sinirlerim bozuldusevgilim askerde şuan yeni gitti daha 20 yaşında bende 22 ime giricem ondan nerdeyse 2 yaş büyüğüm. Az önce aradı konuşuyoduk ne güzel şurdan burdan... ben onu gıcık etcek bişey söyledim oda bana yanımda olsanda şimdi seni bi güzel dövsem dedi. bende erkekliğine toz kondurmuyosun ya bir bayana el kaldırmak erkeliğe yakışırmı dedim şakadan konuşuyoduk yani zaten siz erkeler anca bizi döversiniz kolaysa kendi akranlarınızı dövün bize gücünüz yetiyo dimi dedim..... oda bana, ona bakarsan sen benden yaşça büyüksün dedi bi an şok oldum hiçbişe diyemedim nerdeyse ağlamaklı oldum telefonda hemen anladı kıvırmaya çalıştı ama bende tabi ya ben senin ablan sayılırım seni döverim falan diye sinirli sinirli konuştum en son tamam sus diye kapattım hep telefonu çok kırıldım bu zamana kadar hiç dememiştir bana yaşın büyük sorun etmemiştir zaten minyon tipliyim 1 60 boyum kilo 55 küçük duruyorum yanında bile ama demekki içten içe benim yaşım ona sorun oluyomuşş.. resmen şuan ayrılmayı düşünüyorum...
sizin varmı kendinizden yaşça küçük sevgiliniz falan yada eşiniz cidden sorun oluyomu ?? çünkü çevremde de aa sen ondan büyükmüsün diye laf söz oluyo sonra ya olsun nolcak diye kıvırıyorlar ben milletin sözüne bakamam ama şimdi bizzat ondan da duyunca en son patladım artık napıcam bilemiyorum :84:
Üzgünüm ama cidden düşünme şekliniz çok yanlış. Hayır neye alındınız anlamadım ağlamaklı olmuşsunuz falan ne var ortada:44: ;Bence problem sizde, siz yaşınızı dert ettiğiniz için en ufak laf dokunmuş bu kadar basit
enipğim çok iyi ama tuttum onu
Acaba bizim ilişkilerimizde ciddi sözel enfeksiyon felan mı varağzımıza geleni söylüyoruz
Ben beğendi saydım canım
Bizde birbirimize uyuz gıcık deriz sevme şeklimiz bu
eşşek de derim ona ben sevdiğimden
Haa tosunum diyor bide bana
evet haklısınız zaten çevremden onun yaşıyla alakalı çok laf duydum işte senden küçük ablası sayılırsın şakayla karışık diyorlardı... zaten ablasıda benden bir yaş büyük :/ bunları hep içime attım gülüp geçiyodum onun agzından da bikere bile duymadım yaşın benden büyük diye.. birden ses tonuda ciddi ciddi sen benden yaşça büyüksün deyince içime oturdu o lafama şimdi haksızlık yaptıgımı düşünüyorum aramasını bekliyorum bi şekilde konuyu geçiiştircem zaten en nefret ettiği şeyi yaptım yüzüne teli kapattım iyice haksız duruma düştüm şimdi çık işin içinden olay büyümese bari
Merhaba arkadaşlar,
çok sinirlerim bozuldusevgilim askerde şuan yeni gitti daha 20 yaşında bende 22 ime giricem ondan nerdeyse 2 yaş büyüğüm. Az önce aradı konuşuyoduk ne güzel şurdan burdan... ben onu gıcık etcek bişey söyledim oda bana yanımda olsanda şimdi seni bi güzel dövsem dedi. bende erkekliğine toz kondurmuyosun ya bir bayana el kaldırmak erkeliğe yakışırmı dedim şakadan konuşuyoduk yani zaten siz erkeler anca bizi döversiniz kolaysa kendi akranlarınızı dövün bize gücünüz yetiyo dimi dedim..... oda bana, ona bakarsan sen benden yaşça büyüksün dedi bi an şok oldum hiçbişe diyemedim nerdeyse ağlamaklı oldum telefonda hemen anladı kıvırmaya çalıştı ama bende tabi ya ben senin ablan sayılırım seni döverim falan diye sinirli sinirli konuştum en son tamam sus diye kapattım hep telefonu çok kırıldım bu zamana kadar hiç dememiştir bana yaşın büyük sorun etmemiştir zaten minyon tipliyim 1 60 boyum kilo 55 küçük duruyorum yanında bile ama demekki içten içe benim yaşım ona sorun oluyomuşş.. resmen şuan ayrılmayı düşünüyorum...
sizin varmı kendinizden yaşça küçük sevgiliniz falan yada eşiniz cidden sorun oluyomu ?? çünkü çevremde de aa sen ondan büyükmüsün diye laf söz oluyo sonra ya olsun nolcak diye kıvırıyorlar ben milletin sözüne bakamam ama şimdi bizzat ondan da duyunca en son patladım artık napıcam bilemiyorum :84:
Onalrı bilmiyorum ama kendimin ne olduğunu gayet iyi biliyorum
hepimiz canavarız
Mesela osmanlı tokatı gibimi :26:
ayy canımm yaaa cok kötü olmuş ama benim cok tanıdığım var kendinden 3 4 yaş büyük erkekle birlikte olan ,evlenen....bunu sorun edene rastlamadım henüz. bence şaka yapmış kendince.ama bu bilinçaltında bunu düşündüğü anlamınada geliyor.benim eskisi benden 6 yaş büyüktü ama bana nenem gibisin dedi.ki ben o kadar küçük olmama ve küçük görünmeme ragmen.. tabi büyük bi kavga ettim ayrılığın eşiğine gelmiştik. yani seni çok iyi anlıyorum.bi bayana söylenmemesi gereken bir cümle.demekki kadın ruhundan anlamıyo bu arkadaş.ayrıl demem ama burnunu sürt yalvarsın yakarsın anca öyle barış.valla sonra değerin olmaz ve kırıcı konuşmaktan cekinmez.en azından kırıldıgını anlarsa bidahakine düşünerek konuşur.bu erkekler şaka yapmayıda beceremiyor yaaaaaaa
Merhaba arkadaşlar,
Benimki de benden 2 yaş küçük ara ara takılır bana bu konuda da hiç alınmamıştım ben çıtır seviyorum diyorum bişi diyen olursa da.
Ben esimden 3yas buyugum.Hayatimda yaptigim en dogru seydir esime evet demem.Ayrica annem babamdan 1yas buyuk.rahmetli ananemdedemden 6yas buyuktu.Yasa takilma cunku dogdugumuz tarih bizim secimimiz degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?