resmen bana benden yaşlısın dedii..!!!

Onalrı bilmiyorum ama kendimin ne olduğunu gayet iyi biliyorum

hahaha ne güldüm can güvenliğim tehlikede valla bana kaç kere gebertirim seni döverim dedi demek ki ben anlamamışım meğer içten içe bir canavarmış :26:

hepimiz canavarız

ben fransız lordu muamelesi yapmıyorum osmanlı padişahı muamelesi yapıyorum olurmu

Mesela osmanlı tokatı gibimi :26:

enipğim çok iyi ama tuttum onu
Acaba bizim ilişkilerimizde ciddi sözel enfeksiyon felan mı var ağzımıza geleni söylüyoruz

Telefondan begen butonunu bulamadim :)

~~~•~~~
Gözlerine değmeyen gözlerim dünyayı görmesin
~~~•~~~
Ben beğendi saydım canım

Üzgünüm ama cidden düşünme şekliniz çok yanlış. Hayır neye alındınız anlamadım ağlamaklı olmuşsunuz falan ne var ortada:44: ;Bence problem sizde, siz yaşınızı dert ettiğiniz için en ufak laf dokunmuş bu kadar basit

evet haklısınız zaten çevremden onun yaşıyla alakalı çok laf duydum işte senden küçük ablası sayılırsın şakayla karışık diyorlardı... zaten ablasıda benden bir yaş büyük :/ bunları hep içime attım gülüp geçiyodum onun agzından da bikere bile duymadım yaşın benden büyük diye.. birden ses tonuda ciddi ciddi sen benden yaşça büyüksün deyince içime oturdu o laf ama şimdi haksızlık yaptıgımı düşünüyorum aramasını bekliyorum bi şekilde konuyu geçiiştircem zaten en nefret ettiği şeyi yaptım yüzüne teli kapattım iyice haksız duruma düştüm şimdi çık işin içinden olay büyümese bari

enipğim çok iyi ama tuttum onu
Acaba bizim ilişkilerimizde ciddi sözel enfeksiyon felan mı var ağzımıza geleni söylüyoruz

Ben beğendi saydım canım

ama gülmeeee biraz hakarete benziyo sanki sözel enfeksiyonmu sözel tıpcı çıktı hatun direk teşhis hadi hadi bana gülme kimbilir eniştem sana ne diyodu

Bizde birbirimize uyuz gıcık deriz sevme şeklimiz bu
eşşek de derim ona ben sevdiğimden
Haa tosunum diyor bide bana

tosunummu aynı benimkine benziyo aynı adammı yoksa töbeeeeee
ay bak bide deliymişim tahtam eksikmiş delisin ama napim bulaştık bi kere diyo azcık delilik iyidir

Özür dileyin bencee...Yani anlıyorum çok önyargılar var bu konuda ama halam eşinden 6 yaş büyük çok da mutlular boş verin siz eskide kaldı öyle şeyler:)

Bence kötü niyetle ya da bunu sorun ettiği için söylememiş zaten şakalaşarak konuşuyormuşsunuz öylesine patavatsızlık etmiştir, bu erkek arkadaşın için sorun değil de senin için kompleks olmuşsa eğer böyle bir laf dokunmuştur sana tabii ama ben erkek arkadaşının kötü bir niyetle söylediğini hiiiiiç zannetmiyorum.

Benim arkadaşım kendinden 6 yas küçük biriyle evlendi çocukları var 2 yaş dediğin nedir takilma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayy canımm yaaa cok kötü olmuş ama benim cok tanıdığım var kendinden 3 4 yaş büyük erkekle birlikte olan ,evlenen....bunu sorun edene rastlamadım henüz. bence şaka yapmış kendince.ama bu bilinçaltında bunu düşündüğü anlamınada geliyor.benim eskisi benden 6 yaş büyüktü ama bana nenem gibisin dedi.ki ben o kadar küçük olmama ve küçük görünmeme ragmen.. tabi büyük bi kavga ettim ayrılığın eşiğine gelmiştik. yani seni çok iyi anlıyorum.bi bayana söylenmemesi gereken bir cümle.demekki kadın ruhundan anlamıyo bu arkadaş.ayrıl demem ama burnunu sürt yalvarsın yakarsın anca öyle barış.valla sonra değerin olmaz ve kırıcı konuşmaktan cekinmez.en azından kırıldıgını anlarsa bidahakine düşünerek konuşur.bu erkekler şaka yapmayıda beceremiyor yaaaaaaa

yaş farkı bebeklikte, ergenlikte ve yaşlılıkta belirginleşiyor, diğer zamanlarda ara kapatılıyor.

Son düzenleme:

bende sorun etmiyo sanıyodum hiç lafını bile agzına almayan biriydi birden yaşça büyüksün dedi bana içten içe düşünüyomuş bu konuyu belkide bilemiyorum kendinden yaşça küçük istiyo belki beyfendi bilemem yani şakanın altında gerçegimi arasam napsam bilemedim ...hiç lafını etmediği seyleri konuşuyo zaten askerde ne oluyosa buna askerlik psikolojisimi nedir anlamadım

ahh canım ya benim annem babamdan 3 yaş büyük ve 26 senedir evliler takma bu kadar aranız iyiyse bozma o güzel büyüyü

Ben esimden 3yas buyugum.Hayatimda yaptigim en dogru seydir esime evet demem.Ayrica annem babamdan 1yas buyuk.rahmetli ananemdedemden 6yas buyuktu.Yasa takilma cunku dogdugumuz tarih bizim secimimiz degil.

Benimki de benden 2 yaş küçük ara ara takılır bana bu konuda da hiç alınmamıştım ben çıtır seviyorum diyorum bişi diyen olursa da.

Ayrılın. Askerdeyken kolay olur. Hem çocuğa hayatında unutamayacağı günler yaşatmış olursunuz.

Benimki de benden 2 yaş küçük ara ara takılır bana bu konuda da hiç alınmamıştım ben çıtır seviyorum diyorum bişi diyen olursa da.

ne güzel bundan sonra bende öyle diyeceğim valla :)) .. çok şükür barıştık zaten bidaha da konusunu açmam artık

Ben esimden 3yas buyugum.Hayatimda yaptigim en dogru seydir esime evet demem.Ayrica annem babamdan 1yas buyuk.rahmetli ananemdedemden 6yas buyuktu.Yasa takilma cunku dogdugumuz tarih bizim secimimiz degil.

evet bende takılmam zaten de etrafımdakiler artık kıskançlıklarından olsa gerek o daha çocuk falan filan küçük diye hayli moralimi bozuyorlardı biz gayet iyi anlaşıyoruz halbulki bundan sonra çıtır çocuk seviyorum ben deyip geçicem artık yeterki sevgilim sorun etmesin oda zzaten gönlümü aldı sagolsun barıştık sorun kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…