resmen bana benden yaşlısın dedii..!!!

Kız ne güzel saçmalamışsınız öyle
Şakasına demiş. Hem sen biraz kompleks yapıyo gibisin.

Sevgilinle "konuşma gerekliliği" hissetmeden huzurlu vakit geçirebildiğin aşamaya geçene kadar, saçmalamak gayet iyidir.
Ben evde ansiklopediden bi kaç madde seçip cafede sıkışınca onun konusunu açardım.

Nisanlim da kucuk benden yedi ay, bazen dalga gecmek icin ablamsin ya daha iyi bilirsin tabi diyor ben de sen ne anlarsin dunku cocuksun diyorum yuvarlanip gidiyoruz :)

Böyle konuları buyutmeyın yahu hemde çocuk askerde.. Bende 1 yaş büyüğüm ama sıkıntı olmuyo arada tabiki şakalaşıyoruz ablasının gülüüüü felan diyorum hiç hiç sorun etmeyin sorun etseydı başından sizle başlamazdı

Yok yani yapıyosan da 2 yaşa alınmazsın ki
Sen şaka yapıyosun gayet rahat, karşıdaki yapınca aaa ben bayanım yaşımla ilgili şakaya gelemem demek te tezat bence

Sanırım konu sahibi de oradaki alınmanın yersiz olduğunu anlamıştır.
Olur olur insanlar bazen kendi yapar yapar da kendine yapılınca alınır.Başımıza gelir bunlar.

kesinlikle sana katılıyorum ya biz neler konuşuyoruz o zaman her şeyi ciddiye alalım o zaman hiç bi ilişki uzun sürmez bence böyle konuşmak normal olanı ,fransız lordu anormal

Ay benim ki öyle olsa zilyon kere terk etmişti beni Seni öldüreceğim dedim ya düşünsene adam ciddiye alıyormuş beni.Can güvenliği sebebi ile seni terk ediyorum diyormuş

Hani espirisine dersin ya sen şu kıza bak gözlerini oyarım öldürürüm vesaire

Ben bazen sıus büyüğüne karşı gelme ayıp diyorum

İyi oluyor ya avantajlarıda çok bu işin

bu prenses havalarında dolaşan hatunların reeldeki tavrını merak ediyorum bazen ne konuşuyolarmış acaba bi anlatsalarda ufkumuz genişlese her dk sevgi kelebeği modunda aşığım ölüyorum seviyorum demiyolar heralde herkes ingiliz kraliyet ailesinden bi biz alt tabaka kültürsüz vasat kesim hey allahım

ben 4.5 yaş büyüğüm eşimden bazen ayşe teyze der bana hiçte alınmam muhabbetiniz çok çocukça gerçekten 2 yaş nedirki çok aıngan birisin galiba

hahaha ne güldüm can güvenliğim tehlikede valla bana kaç kere gebertirim seni döverim dedi demek ki ben anlamamışım meğer içten içe bir canavarmış :26:

ben fransız lordu muamelesi yapmıyorum osmanlı padişahı muamelesi yapıyorum olurmu

Ben bazen sıus büyüğüne karşı gelme ayıp diyorum

İyi oluyor ya avantajlarıda çok bu işin

sonuna kadar kullan o avantajları buda neki benimki bana tipsiz uyuz gıcık köpişim eniğim koca totolum demediği kalmıyodu ama çok sevimli ve sırnaşık söylerdi bakınca hakarete benziyo ama adamın sevgi anlayışı buydu napim enik nedir yaa eniğim diyodu

Karsılıklı atışmışsınız işte bence alınacagın bir durum yok sen onu gıcık etmişsin o da seni ikiniz de başarmışsınız :)

Kafaya takma derim :)

~~~•~~~
Gözlerine değmeyen gözlerim dünyayı görmesin
~~~•~~~

Bugün başka bir topicte aynısını söyledim, sevgi ve uyum frekansı varsa ne önemi var ... Herkes kimle mutlu ise, onunla yaşar, sevgiye aşka kural şart konmaz ticaret değil ...

Mutluluklar 💞

rainydays ... ☔️
lose track of time ➰

Arkadaşlar arada geçen dialogları saçma bulmuşsunuz ama oluyor ya
Oturupta sevgilimizle her dakika kitap bilim sergi konuşmuyoruz.Bazen hakikaten saçmalıyoruz da.
Arkdaşında öyle bi konuşması olmuş.

Telefondan begen butonunu bulamadim :)

~~~•~~~
Gözlerine değmeyen gözlerim dünyayı görmesin
~~~•~~~

enik yavru köpek demek

valla alinti yapmaya usendim. sadece herkes ne kadar sert. yok muhabbet bayikmis, yok ayrilmaliymissin, yok cok cocukca konusuyormussunuz. ya hu 20 ve 22 yasindalar. ne muahbbeti yapacaklar? elbetteki cocuklar.

daha once yasla ilgili seni incitecek bir davransini gormediysen bence ciddiye alip da kendini uzme.

Ben esimden 3 yas büyüğüm. Iliskimizde de evliligimizde de hicbir sorun olmadı yani belki erkekligine yediremeyip birden nasil savunma yapacagini bilemedi. Sirf bundan dolayi ayrilma derim. Eger bir daha bu tarz bir muhabbet devam ederse yine bir gözden gecirirsin ama sen sevdikten ve emin olduktan sonra da ne yasi kafana tak ne de etrafin soylediklerini soyleyeceklerini.

Bu arada
Ben de yasimi pek gostermem hatt yasimi söyledgim zaman sasiriyorlar.
Millete birsey soyleme firsati dahi vermiyorum. Ufff kaptim citir citir çocuğu evliligimin tadini cikartiyorum valla onunla daha da genc hissediyorum diye makaraya vuruyorum insanlar o kadsr da sallanmaya degmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…