Yok yani yapıyosan da 2 yaşa alınmazsın ki
Sen şaka yapıyosun gayet rahat, karşıdaki yapınca aaa ben bayanım yaşımla ilgili şakaya gelemem demek te tezat bence
kesinlikle sana katılıyorum ya biz neler konuşuyoruz o zaman her şeyi ciddiye alalım o zaman hiç bi ilişki uzun sürmezbence böyle konuşmak normal olanı ,fransız lordu anormal
Ben buraya bi konuşmamızı yazsam kk beni toptan topa tutar
Ki ben sinirlenince ağzımdan çıkanı da bilmem bırak şakayı ciddi bilmem
Ben inanmıyorum ya.Herkesin sevgilisine fransız lordu muamelsi yaptığını
Ya da bilmiyorum
ya şu dövmek muhabbetine takanlar sanki sevgilisiyle -eşiyle hep belgesel caz konuşuyo hee orda bi cilveleşme olabilir her şey olabilir belli ki ciddi söylenmemiş sadece şakalaşılmış .. sadece yaş konusunda yorum yapsanız daha doğru zaten konu sahibi de onu sormuş, ya hemen ordan bi ayrıntı bulup ayrıl diyosunuz ya şaşıyorum kolaydı sanki hey Allahım ya
Sanırım konu sahibi de oradaki alınmanın yersiz olduğunu anlamıştır.
Olur olur insanlar bazen kendi yapar yapar da kendine yapılınca alınır.Başımıza gelir bunlar.
Ay benim ki öyle olsa zilyon kere terk etmişti beniSeni öldüreceğim dedim ya düşünsene adam ciddiye alıyormuş beni.Can güvenliği sebebi ile seni terk ediyorum diyormuş
Hani espirisine dersin ya sen şu kıza bak gözlerini oyarım öldürürüm vesaire
Ben buraya bi konuşmamızı yazsam kk beni toptan topa tutar
Ki ben sinirlenince ağzımdan çıkanı da bilmem bırak şakayı ciddi bilmem
Ben inanmıyorum ya.Herkesin sevgilisine fransız lordu muamelsi yaptığını
Ya da bilmiyorum
ben 4.5 yaş büyüğüm eşimdenbazen ayşe teyze der bana hiçte alınmam muhabbetiniz çok çocukça gerçekten 2 yaş nedirki çok aıngan birisin galiba
Ben bazen sıus büyüğüne karşı gelme ayıp diyorum
İyi oluyor ya avantajlarıda çok bu işin
Nisanlim da kucuk benden yedi ay, bazen dalga gecmek icin ablamsin ya daha iyi bilirsin tabi diyor ben de sen ne anlarsin dunku cocuksun diyorum yuvarlanip gidiyoruz :)
Çok şükür, bugüne kadar bir sorun olmadı. Olsa da bizim umurumuzda olmadı. Hayatımdan memnunum.
Önemli olan aynı frekansda olmak. Hele sevgi de varsa..
Küçük şeyleri kafanıza takmayın. Sevilmenin, sevmenin tadını çıkartın.
Herşey gönlünüzce olsun
Arkadaşlar arada geçen dialogları saçma bulmuşsunuz ama oluyor ya
Oturupta sevgilimizle her dakika kitap bilim sergi konuşmuyoruz.Bazen hakikaten saçmalıyoruz da.
Arkdaşında öyle bi konuşması olmuş.
sonuna kadar kullan o avantajlarıbuda neki benimki bana tipsiz uyuz gıcık köpişim eniğim koca totolum demediği kalmıyodu ama çok sevimli ve sırnaşık söylerdi bakınca hakarete benziyo ama adamın sevgi anlayışı buydu napim enik nedir yaa eniğim diyodu
Merhaba arkadaşlar,
çok sinirlerim bozuldusevgilim askerde şuan yeni gitti daha 20 yaşında bende 22 ime giricem ondan nerdeyse 2 yaş büyüğüm. Az önce aradı konuşuyoduk ne güzel şurdan burdan... ben onu gıcık etcek bişey söyledim oda bana yanımda olsanda şimdi seni bi güzel dövsem dedi. bende erkekliğine toz kondurmuyosun ya bir bayana el kaldırmak erkeliğe yakışırmı dedim şakadan konuşuyoduk yani zaten siz erkeler anca bizi döversiniz kolaysa kendi akranlarınızı dövün bize gücünüz yetiyo dimi dedim..... oda bana, ona bakarsan sen benden yaşça büyüksün dedi bi an şok oldum hiçbişe diyemedim nerdeyse ağlamaklı oldum telefonda hemen anladı kıvırmaya çalıştı ama bende tabi ya ben senin ablan sayılırım seni döverim falan diye sinirli sinirli konuştum en son tamam sus diye kapattım hep telefonu çok kırıldım bu zamana kadar hiç dememiştir bana yaşın büyük sorun etmemiştir zaten minyon tipliyim 1 60 boyum kilo 55 küçük duruyorum yanında bile ama demekki içten içe benim yaşım ona sorun oluyomuşş.. resmen şuan ayrılmayı düşünüyorum...
sizin varmı kendinizden yaşça küçük sevgiliniz falan yada eşiniz cidden sorun oluyomu ?? çünkü çevremde de aa sen ondan büyükmüsün diye laf söz oluyo sonra ya olsun nolcak diye kıvırıyorlar ben milletin sözüne bakamam ama şimdi bizzat ondan da duyunca en son patladım artık napıcam bilemiyorum :84:
Merhaba arkadaşlar,
çok sinirlerim bozuldusevgilim askerde şuan yeni gitti daha 20 yaşında bende 22 ime giricem ondan nerdeyse 2 yaş büyüğüm. Az önce aradı konuşuyoduk ne güzel şurdan burdan... ben onu gıcık etcek bişey söyledim oda bana yanımda olsanda şimdi seni bi güzel dövsem dedi. bende erkekliğine toz kondurmuyosun ya bir bayana el kaldırmak erkeliğe yakışırmı dedim şakadan konuşuyoduk yani zaten siz erkeler anca bizi döversiniz kolaysa kendi akranlarınızı dövün bize gücünüz yetiyo dimi dedim..... oda bana, ona bakarsan sen benden yaşça büyüksün dedi bi an şok oldum hiçbişe diyemedim nerdeyse ağlamaklı oldum telefonda hemen anladı kıvırmaya çalıştı ama bende tabi ya ben senin ablan sayılırım seni döverim falan diye sinirli sinirli konuştum en son tamam sus diye kapattım hep telefonu çok kırıldım bu zamana kadar hiç dememiştir bana yaşın büyük sorun etmemiştir zaten minyon tipliyim 1 60 boyum kilo 55 küçük duruyorum yanında bile ama demekki içten içe benim yaşım ona sorun oluyomuşş.. resmen şuan ayrılmayı düşünüyorum...
sizin varmı kendinizden yaşça küçük sevgiliniz falan yada eşiniz cidden sorun oluyomu ?? çünkü çevremde de aa sen ondan büyükmüsün diye laf söz oluyo sonra ya olsun nolcak diye kıvırıyorlar ben milletin sözüne bakamam ama şimdi bizzat ondan da duyunca en son patladım artık napıcam bilemiyorum :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?