- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.077
- 83
- 34
- Konu Sahibi LarkeTanner
-
Zarf atıyor..Ah biliyorum sizi çok darlıyorum farkındayım . Ama şuan wp a giremiyorum . Çevrimiçi görmesin beni diye bi arkadaşıma danışamıyorum acilen size geldim kızlarkonularımı bilen vardır illaki kendi deliliğimle sevgilimi kaybedişim On dakika kadar önce bana resmen çağrı attı kendisi. İnstada ve wp a uçak moduna alarak girdim mesaj yok Uzun da çaldırmadı . Kısa bi aramaydı. Bunun manası nedir sizce ? Aramak isterken pişman mı oldu? Yoksa uyuyormuyum acaba diye kısa mı çaldırdı ? Yoksa yalnış mı aradı ? Ama yalnış arayamaz herhalde 1 haftadır konuşmadık çünkü . Arama kaydım çok geride kalmıştır diye tahmin ediyorum
Evet gerçekGerçek yaşınız mı profilde gözüken ?
Yaa ama ben hatalıyım. Eğer konuşma olursa hatalı olduğumu kabul ettiğimi söyleyim diyorum. Çünkü cidden hatalıyım yani . Çocuk gibi saçma sapan bişeye sinirlenip aniden heryerden engelledim flnEski konularinizi bilmiyorum ama bu durumda yapmaniz gereken, wp’a girmek ve ona donus yapmamak, en etkili yontem
Ozur dilemek icin onun cagri atmasini beklemek buyuk terbiyesizlik yalnizYaa ama ben hatalıyım. Eğer konuşma olursa hatalı olduğumu kabul ettiğimi söyleyim diyorum. Çünkü cidden hatalıyım yani . Çocuk gibi saçma sapan bişeye sinirlenip aniden heryerden engelledim fln
Yani bilinçli aramışa benziyor dimiKız bence ses etme
Belki ne yapıyorsun diye bakarken yanlışlıkla oldu (benim başıma geldi yani allah kahretsin bu Androidi birden tuş yuvarlandı basmış oldum)
Belki yem attı. Bu durumda tekrar yazar zaten ses etme
Ses etme yani bir şey yapma
Ekstra altyazi gecmenKız bence ses etme
Belki ne yapıyorsun diye bakarken yanlışlıkla oldu (benim başıma geldi yani allah kahretsin bu Androidi birden tuş yuvarlandı basmış oldum)
Belki yem attı. Bu durumda tekrar yazar zaten ses etme
Ses etme yani bir şey yapma
Yok ama şöyle ben hatamı anladım ertesi gün engeli açıp aradım o açmadı telefonu . Sonra beş gün sonra ayrılmak isteidğini söyledi . Burda aramak uygun değildi .Ozur dilemek icin onun cagri atmasini beklemek buyuk terbiyesizlik yalniz
Yooo arkadas yanlisklik olma ihtimalinin daha cok uzerinde duruyor bence. Eminiz di mi 30 yasinda oldugumuzaYani bilinçli aramışa benziyor dimi
Eminim bi de üstüne boşanmış bi kadınımYooo arkadas yanlisklik olma ihtimalinin daha cok uzerinde duruyor bence. Eminiz di mi 30 yasinda oldugumuza
Niyetiniz olsa bir sekilde ulasip ozur dilerdiniz. Her yerden engellensem, bir daha gorusmeyecek bile olsam evine ya da isyerine cicek gonderir ozurumu diler onume bakardim benYok ama şöyle ben hatamı anladım ertesi gün engeli açıp aradım o açmadı telefonu . Sonra beş gün sonra ayrılmak isteidğini söyledi . Burda aramak uygun değildi .
Gidin yatin allah askinizaEminim bi de üstüne boşanmış bi kadınımçocuk gibi davranıyorum o ayrı Telefon andriod demiş ama onun telefonu apple
Evet haklı olabilirsiniz. Ama ne bilim ben öyle düşünemedim. Şimdi o ayrılmak istedi ya dedim peşinden koşuyo gibi olmasınNiyetiniz olsa bir sekilde ulasip ozur dilerdiniz. Her yerden engellensem, bir daha gorusmeyecek bile olsam evine ya da isterine cicek gonderir ozurumu diker onume bakardim ben
Ya kaç yasindasin senAh biliyorum sizi çok darlıyorum farkındayım . Ama şuan wp a giremiyorum . Çevrimiçi görmesin beni diye bi arkadaşıma danışamıyorum acilen size geldim kızlarkonularımı bilen vardır illaki kendi deliliğimle sevgilimi kaybedişim On dakika kadar önce bana resmen çağrı attı kendisi. İnstada ve wp a uçak moduna alarak girdim mesaj yok Uzun da çaldırmadı . Kısa bi aramaydı. Bunun manası nedir sizce ? Aramak isterken pişman mı oldu? Yoksa uyuyormuyum acaba diye kısa mı çaldırdı ? Yoksa yalnış mı aradı ? Ama yalnış arayamaz herhalde 1 haftadır konuşmadık çünkü . Arama kaydım çok geride kalmıştır diye tahmin ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?