- 30 Mart 2009
- 14.695
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.704
- 1.123
- Konu Sahibi LarkeTanner
-
Ozur dilemek en medeni harekettir bana gore. Neden pesinden kostugunuzu dusunsun? Ya da siz neden onun pesinden kostugunuzu dusunecegini dusundunuz? Kabul edin aslinda bilincaltinizda ya aslinda cok da haksiz olmadiginizi dusunuyorsunuz ya da adamla veya iliskiyle ilgili bir seyler icinize sinmiyorEvet haklı olabilirsiniz. Ama ne bilim ben öyle düşünemedim. Şimdi o ayrılmak istedi ya dedim peşinden koşuyo gibi olmasın
Lutfen bir sey yazmayin lutfenAyyy wp ye girdim mesaj da atmışşşşama kötü bişi var silmiş attığı mesajları olsun ama sonuçtaaa beni unutmadııııı dimi
Ona yazmam yok ne yazdın fln yazmam dur bakalım bunu yazan yazacak arıcak demektir yani inşallah öyledirLutfen bir sey yazmayin lutfen
Birkac gun sizden ses cikmazsan arayip sorar muhtemelen. Cool cevaplar verin, ne derse umursamayinOna yazmam yok ne yazdın fln yazmam dur bakalım bunu yazan yazacak arıcak demektir yani inşallah öyledir
Tamam inşallah devamı gelirBirkac gun sizden ses cikmazsan arayip sorar muhtemelen. Cool cevaplar verin, ne derse umursamayin
Eminim bi de üstüne boşanmış bi kadınımçocuk gibi davranıyorum o ayrı Telefon andriod demiş ama onun telefonu apple
Ben biraz çocuk ruhluyum30 ve boşanmış mıBen ikinizi de 20lik çocuk sandım
Ayyy wp ye girdim mesaj da atmışşşşama kötü bişi var silmiş attığı mesajları olsun ama sonuçtaaa beni unutmadııııı dimi
Valla on yaşındaki kızım daha olgun şu anda emin oldum.30 ve boşanmış mıBen ikinizi de 20lik çocuk sandım
İnşallah inşallahBasbayağı yem atmış o zaman
Yazma kız yazma tekrar yazar bence
Ben biraz çocuk ruhluyum
Git yat yerine üstünü de iyice ört gülbenAyyy wp ye girdim mesaj da atmışşşşama kötü bişi var silmiş attığı mesajları olsun ama sonuçtaaa beni unutmadııııı dimi
Yaa senin mesaji okuyunca aklima.geldiKız bence ses etme
Belki ne yapıyorsun diye bakarken yanlışlıkla oldu (benim başıma geldi yani allah kahretsin bu Androidi birden tuş yuvarlandı basmış oldum)
Belki yem attı. Bu durumda tekrar yazar zaten ses etme
Ses etme yani bir şey yapma
Ne yazdığını okudunuz mu yoksa okuyamadan silindi miAyyy wp ye girdim mesaj da atmışşşşama kötü bişi var silmiş attığı mesajları olsun ama sonuçtaaa beni unutmadııııı dimi
Evet güzel diil dimi değişeyim dur daha olumlu bişiler yapim .Peki nickin niye balta, balta nedir
Mesela ask bocegi falan yapin, yakisir bence acar siziEvet güzel diil dimi değişeyim dur daha olumlu bişiler yapim .
Yok maalesef ben girdiğimde 2 mesaj vardı ikiside silinmiştiNe yazdığını okudunuz mu yoksa okuyamadan silindi mi
Yaaa ama platoniğim diil ki yaaa sevgilimmmGit yat yerine üstünü de iyice ört gülben
Ya laf atti ama aman okumasin dedi sildi ya kotu laf etti ama okuyup sizi kacirmak istemedi bilemedimYok maalesef ben girdiğimde 2 mesaj vardı ikiside silinmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?