- 26 Ocak 2021
- 744
- 753
- 23
- 36
- Konu Sahibi LarkeTanner
-
yanlışlıkla aramıştırAh biliyorum sizi çok darlıyorum farkındayım . Ama şuan wp a giremiyorum . Çevrimiçi görmesin beni diye bi arkadaşıma danışamıyorum acilen size geldim kızlarkonularımı bilen vardır illaki kendi deliliğimle sevgilimi kaybedişim On dakika kadar önce bana resmen çağrı attı kendisi. İnstada ve wp a uçak moduna alarak girdim mesaj yok Uzun da çaldırmadı . Kısa bi aramaydı. Bunun manası nedir sizce ? Aramak isterken pişman mı oldu? Yoksa uyuyormuyum acaba diye kısa mı çaldırdı ? Yoksa yalnış mı aradı ? Ama yalnış arayamaz herhalde 1 haftadır konuşmadık çünkü . Arama kaydım çok geride kalmıştır diye tahmin ediyorum
yanlışlıkla aramıştır
uçak moduna geçip gizlice girmek neden ki? hem istiyor konuşmayı hem de saklanıyor çok saçmaÖyle deme ağlar şimdi
Ya ister sallasın ister sallamasın, ne demek wp'ye bile girmiyorum yani görse ne olacak onu merak ediyorum saçma geldi bana.Tabi canım.
Konu sahibi kendi kendine tribe giriyor.
Karşı tarafın salladığı yok bence.
uçak moduna geçip gizlice girmek neden ki? hem istiyor konuşmayı hem de saklanıyor çok saçma
Ya ister sallasın ister sallamasın, ne demek wp'ye bile girmiyorum yani görse ne olacak onu merak ediyorum saçma geldi bana.
Konu sahibi sıkıntılı insan loading...
Ama aramadan önce mesaj atmış sonra silmiş tesadüf olamaz bana yazmış yani ama sonra vazgeçip sildi demekAynı baş harfli birini arayacakken yanlislikla aramış olabilir...ben çok yapiyorum bunu.
Eh cunku umursamadin? Hem suclusun hem guclusunBen geri arar diye bekliyodum bugün ama aramadı mesaj atmadı tüh yaa
Senin yaşına davrandığın kadar ..İnsanlara karşı niye bu tavrınız ben anlamıyorum tanımadığınız bi kadına karşı ne bu nefret
Kadın belli ki çok değer veriyor heyecanlanmış ve bize sormak istemiş ne alakası var bunun yaşla ayrıca acaba hayatınızda siz ne kadar yaşınıza göre davranıyorsunuz acaba
Artık darlamayalım lütfen aşık usandirmayalim olan sana oluyorAradı konuştuk kızlarrrözlemiş vs ben pek muhatap olmaksızın konuştum işim var şimdi sonra konuşuruz dedim . Gerçekten de işim var dışarı çıkcam şimdi neyse bi daha arayınca benim de hatalı olduğumu fln dicem . Oh çözüldü
Siz, sizin whatsapp ta çevrimiçi olup olmadığınıza baktığını mi sanıyorsunuz? Sjsjdhdhf yapmayın nolur. Kendi kendinize triplere girip uçak moduna falan almışsınız. Bi salın arttık. yanlış aradı muhtemelen. Listedeki diğer adaylardan birini de aramak istemiş olabilir. Ayrılmak isteyen adam çoktaaan yol almıştır.Ah biliyorum sizi çok darlıyorum farkındayım . Ama şuan wp a giremiyorum . Çevrimiçi görmesin beni diye bi arkadaşıma danışamıyorum acilen size geldim kızlarkonularımı bilen vardır illaki kendi deliliğimle sevgilimi kaybedişim On dakika kadar önce bana resmen çağrı attı kendisi. İnstada ve wp a uçak moduna alarak girdim mesaj yok Uzun da çaldırmadı . Kısa bi aramaydı. Bunun manası nedir sizce ? Aramak isterken pişman mı oldu? Yoksa uyuyormuyum acaba diye kısa mı çaldırdı ? Yoksa yalnış mı aradı ? Ama yalnış arayamaz herhalde 1 haftadır konuşmadık çünkü . Arama kaydım çok geride kalmıştır diye tahmin ediyorum
Ben deBen biraz çocuk ruhluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?