• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resmen dert oldu

karmakarisik56

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
1.650
1.570
163
Kızlar bir aydır içinden çıkamadım bu sorunun. Yeni taşındık nerden baksanız 2 ay oldu ama yatak Odam hala toplanamadi . Bu gidişle de mümkün görünmüyor.
Sebebi şu. GardroBum bildiginiz yatak odası takımı olur ya hani onun gardırop cinsinden. Ama ağır ve büyük bişey. Ve halı fileksim vardı. Eşim tek başına kaldıramaz koca gardırop u yani en az 3 kişi lazım. E sürekli gardırop kaldır hali fileks i yıkamaya gönder de olmaz. Acaba diyorum hali fileks in gardrop a denk gelen kısmını kessem olur mu. Hani altinda kalacak olan kismini.Sonra tekrar kullanmak istesem yapıştırabilir ler mi. Biri bi akıl versin ya. Toplayamadim gitti. Gittikçe sinirimi bozuyor xaten çalışıyorum tüm gün evde değilim bi akıl verin de kurtulayim şu dertten
Sorun yaşadığım kısım şu
Belki fotoğraf koyarsam daha iyi anlaşılır

Eklentiler

• 20141108_184819-1.webp
    20141108_184819-1.webp
    71,3 KB · Görüntüleme: 351
Kestirip ovarlok yaptır ayrıca altına sermek zorunda değilsin ztn ğörünmüyo. Ztn y.odası. dert etme yanı. Kesilirse hem yıkama koly olur hem istediğin gibi serersin

Halıfleksle ne işin var..at gitsin..gardırop nasıl kaldırılıyor herkul mu kocan?

Halıfleks çok kullanışsız ve sağlıksız toz toplar
ne güzel yerler laminant küçük bir halı alıp atın
Canim cok soğuk burası
Isınır diye hali fileks atıyorum
Yazın ufak bi hali olabilir
Laminat olması neden güzel ki kusura bakma az cahil im :(
Bide hali fileks i yan sere bilirim hani laminat görünsün diye aslında

Dağılmasın die kenarı dikilir halıfleksin.. o dikişe overlok denir. Gezici araçlar oluyo dikip veriyorlar hemen.

Canim cok soğuk burası
Isınır diye hali fileks atıyorum
Yazın ufak bi hali olabilir
Laminat olması neden güzel ki kusura bakma az cahil im :KK43:
Bide hali fileks i yan sere bilirim hani laminat görünsün diye aslında

Laminant güzel görünüyor ve temizlemesi kolay fayans yada taş gibi soğuk olmaz o yüzden dedim

Kızlar bir aydır içinden çıkamadım bu sorunun. Yeni taşındık nerden baksanız 2 ay oldu ama yatak Odam hala toplanamadi . Bu gidişle de mümkün görünmüyor.
Sebebi şu. GardroBum bildiginiz yatak odası takımı olur ya hani onun gardırop cinsinden. Ama ağır ve büyük bişey. Ve halı fileksim vardı. Eşim tek başına kaldıramaz koca gardırop u yani en az 3 kişi lazım. E sürekli gardırop kaldır hali fileks i yıkamaya gönder de olmaz. Acaba diyorum hali fileks in gardrop a denk gelen kısmını kessem olur mu. Hani altinda kalacak olan kismini.Sonra tekrar kullanmak istesem yapıştırabilir ler mi. Biri bi akıl versin ya. Toplayamadim gitti. Gittikçe sinirimi bozuyor xaten çalışıyorum tüm gün evde değilim bi akıl verin de kurtulayim şu dertten
Sorun yaşadığım kısım şu
Belki fotoğraf koyarsam daha iyi anlaşılır

Ya kesin dediğiniz gibi ya da parke yaptirin eğer ev sizinse.. Zamanla diğer odalara da parke geçersiniz belki cünku bu halklar pek hijyenik olmuyor ve dökülmeye basliyor bir sure sonra

Halıfleks sersende dolabın dengesi zamanla bozuluyo canım tecrübeyle sabit :)) en iyisi hiç sermemek.zaten yatak odalarının üçte ikisini mobilya kaplıyor küçük bir parça halı güzel olur...

Kızlar ya haklisiniz galiba
Ben en iyisi o hali fileks i kaldırayım
Onun yerine güzel bir halı alayım
Mutfağımin yerleri fayans ve orta sere çek bişey alacaktım zaten . Alacağım yere o hali fileks i ben mutfağa sere yim
Internet ten alacağım galiba halıyi şu modeller nasıl sizce
evidea-ev-tekstili-halilar-HFO182_3.webp
KFX073_3.webp
KFX042_3.webp

Back
X