Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bildiğimiz uyuz, gıcık halıfleks mi bu mutfağa serilecek olan
Yapmayın etmeyin yıkanabilir geniş bir yolluk vs. uydurun mutfağa. Fayansın üstünde nebçim kayar bir de o sıkıca yapıştırılmazsa.
Canimmm mm en son kk ile birlikte hali fileks i fayans olan mutfağa Sermeye , yatak odasına da hali almaya karar verdik
Hatta çoğunluk Venedik li halıyi begendi
Hep beraber alıp Güle güle oturacaGiz inşalah :)
Bildiğimiz uyuz, gıcık halıfleks mi bu mutfağa serilecek olan
Yapmayın etmeyin yıkanabilir geniş bir yolluk vs. uydurun mutfağa. Fayansın üstünde nebçim kayar bir de o sıkıca yapıştırılmazsa.
Geniş olabilir de mutfaktaki geniş yolluğum yıkanabilir olmasaydı o mutfakta kan çıkardı yeminlen
Ne kadar dikkat etsem de bir yağ damlasına bakıyor temizliği, ki halıfleksi süpürmek de ayrı bir eziyet.
Kızlar bir aydır içinden çıkamadım bu sorunun. Yeni taşındık nerden baksanız 2 ay oldu ama yatak Odam hala toplanamadi . Bu gidişle de mümkün görünmüyor.
Sebebi şu. GardroBum bildiginiz yatak odası takımı olur ya hani onun gardırop cinsinden. Ama ağır ve büyük bişey. Ve halı fileksim vardı. Eşim tek başına kaldıramaz koca gardırop u yani en az 3 kişi lazım. E sürekli gardırop kaldır hali fileks i yıkamaya gönder de olmaz. Acaba diyorum hali fileks in gardrop a denk gelen kısmını kessem olur mu. Hani altinda kalacak olan kismini.Sonra tekrar kullanmak istesem yapıştırabilir ler mi. Biri bi akıl versin ya. Toplayamadim gitti. Gittikçe sinirimi bozuyor xaten çalışıyorum tüm gün evde değilim bi akıl verin de kurtulayim şu dertten
Sorun yaşadığım kısım şu
Belki fotoğraf koyarsam daha iyi anlaşılır
Bayanlar bu yikanabilen yolluk derken makinede yikananlardanmi bahsediyosunzuz alti kaymaz olandan,bende ondan vardi, makinaya bi attim kum gibi dokuldu alti simdi yine yikanabilen ama saglam bisy ariyorum sizinkiler nasil?