RESMEN EFSUNLANDIM HAYATIMDA ILK DEFA BANA YARDIM EDIIN!!

Diyelimki söyledin görüsüyorsnz ailen ne der duruma. Kız tarafı pek uzağa vermek istemez ya kızını

Efsun ne demek yahu yanı aşık olan bırı oylemı oluyormus
valla bana cok ılgınc geldı sonucta sız oraya ne için gittiniz ve nasıl bir duyguyla ıc ıcesınız yanı acaba gozunuz fılanmı baglandı ne bılım ortamın buyusuna kapılıp fılan

ruhuna aşık oldum derken?? adamı hiç tanımıyorsunuz ki tipinden başka birşeyini gördüğünüzü sanmıyorum

büyüü demek büyülendimdemek istiyyo yyani

guzel kardesim,
asik olmanda problem yok.
yuzlerece very handsome adam var demen topa tutulmana sebep olmus.
ibadet icin gittigin yerde tabi aski bulabilirsin ama yuzlerce yakisikli derken?
orasi ibadet yeri,insanlarin tepkisi buna.

Yalnız Suriyelilere bir tane yetmez bunu da biliyorsun heralde, şimdi sana bakıyorsa, yarın öbür gün de hoşuna giden başka bayana bakar, onu da etkiler..
Türklerin soyu mu tükendi Allah Aşkına?

Siz nurlanmak istiyorsanız bol bol Hira'ya çıkın işte asıl nur orada.
Mekke'ye gidip çarşı pazar dolaşmak nasıl bir şey?
Biz Kabeden çıkamamıştık, otele uyumaya bile sadece bir kaç saatliğine gidiyorduk, hemde elimizde 2 yaşında yavrumuz varken.
Sadece yiyecek bir şeyler bulmak için bir kaç yer dolaştık.
Öyle ulvi bir yere gidip te insan nasıl başını kaldırıp namahreme bakar?

Ama yarıldım buna ben..

Sonuçtan beklentiniz nedir?? Ona göre yorum yapalım.. Ne olacak telefon verince.. Bir de hangi dil de sohbet ediyorsunuz merak ettim valla
Maalesef oraya gidip en çok alışveriş yapan millet Türkler olduğu için satıcıların bir çoğu derdini anlatacak kadar hatta bazıları gayet iyi Türkçe konuşuyor.
Hatta ve hatta Nur dağında bir dilenci Türklerden sadaka isterken "Türkiye Tayyip baba başbakan v.s." diyerek tezahürat yapıyorlar, ilgi çekiyorlar.

Yaa işte böyle insan nasipsiz olursa; sen tut taa buralardan kalk kabeye git, orada yemeyip içmeyip ruhunu doyuracağına, nurlara gark olacağına, elin pazarcısının nuruna, haresine tak kafayı. E şeytanın işi ne tabii boş durmuyor o da haklı kendince. Bir de bu süfli duyguyu nasıl da ulvi göstermiş gözüne. Dua kitabının içinde numara verme planları, falan filan..
Bi yüzüne su çarp şöyle soğuğundan belki gelirsin kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…