Efsunlandim deyince aklıma ilk o geldibuefsun benzetmasini de ilk sen yaptın helal olsun
büyüü demek büyülendimdemek istiyyo yyaniEfsun ne demek yahu yanı aşık olan bırı oylemı oluyormus
valla bana cok ılgınc geldı sonucta sız oraya ne için gittiniz ve nasıl bir duyguyla ıc ıcesınız yanı acaba gozunuz fılanmı baglandı ne bılım ortamın buyusuna kapılıp fılan
Selamlar butun yazilarınizi okudum ben size,ne yaptim da,beni adeta dusmaniniz belleyip topa tuttunuz bunu ogrnrbilir miyim askin zamani,ve,mekani yoktur nerede karsiniza ciksa da abes denilemez.buraya ibadet etmek icin geldim fakat o kisi de gordugum soyut enerji beni kendisine cekti Abes denilmesi sacma .bana sevgi ve sefkat duyacak bir insan nasip etmesi icin dua ediyorum 2014 martta bosandim evli degilum Ikinci, olarak da umre,krizi vs,öyle bir,konudan Allah sahit haberim bile yoktu,Şimdi bulmaya calisicam o konuyu
Ama yarıldım buna ben..Şeyi anlamadım ben. Dua kitabının arasındaki istek pecetesinde ne yaziyordu?
-sıradaki subhaneke sevip de efsunlananlara gelsin.
-duygular selalesinde gusül abdesti alan efsunlu piremsese felak nasi hediye ediyoruz.
-suriyenin bağrından kopup gelen efsun yanikses sıradaki fatihayi teyemmüm guzeline armağan ediyor.
Ahshsj.
Maalesef oraya gidip en çok alışveriş yapan millet Türkler olduğu için satıcıların bir çoğu derdini anlatacak kadar hatta bazıları gayet iyi Türkçe konuşuyor.Sonuçtan beklentiniz nedir?? Ona göre yorum yapalım.. Ne olacak telefon verince.. Bir de hangi dil de sohbet ediyorsunuz merak ettim valla
la millet umrdede sosyal paylaşım üzerinde beğeni bile yapıyokız umreden kk ya bağlanıyor.. hey yarabbim ya..
la millet umrdede sosyal paylaşım üzerinde beğeni bile yapıyo
Biri Kabe ile selfie çekerken çarpılsa da bitse bu zulüm
Ahaha office benden cok yasayacaksin.Biri Kabe ile selfie çekerken çarpılsa da bitse bu zulüm
kız umreden kk ya bağlanıyor.. hey yarabbim ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?