RESMEN EFSUNLANDIM HAYATIMDA ILK DEFA BANA YARDIM EDIIN!!

Efsunlanmak ne demek bunu anlayamadım?
Sen oraya ne amaç için gıttigini sasırmış gıbısın bellıkı yakışıklı oglanı görünce agzının suyu akmış yani.
Hem aşık olduysan bize ne buraya neden yazıyorsun?

Sonuçtan beklentiniz nedir?? Ona göre yorum yapalım.. Ne olacak telefon verince.. Bir de hangi dil de sohbet ediyorsunuz merak ettim valla

konu sahibi perşembe günü açtığınız konuya bakılırsa siz yeni boşanmış biri olarak sığınacak liman arıyorsunuz. biraz ilgi görmek için çabalıyorsunuz. aşk arayışınız her hissi aşk sanmanıza sebep oluyor.

Yaziyi okumaya baslayinca melek gördüğünü düşünerek okumaya devam ettim sonlarda dank ettim ki hic beklemiyordum o kutsal yerde bunlari dusunmek enteresan olmali,ve amacina uygun bir ziyaret olmamis tövbe et bence

ya hu hani umrede dünyevi şeylerden uzaklaşıyordu insanlar.. sen de tam tersi olmuş kardeşim..
yapacağın şey bence mantıklı değil..

siz daha geçenlerde tatlı sevgilim diye konu açmamışmıydınız? bu ne hız anlamadım hiç bişey

Hakkında hiçbir bilgi sahibi olmadıgınız birine Araştırmak gerekmez mi?

bu kadar çabuk aşık olmak hayra alamet değil. bir de eski konularınız da var...

herkesin dini kendine de bir de mekkedesiniz yani

tekrar nasıl görüşeceksiniz ki adam size karşılık verse? iyice düşünün bence

Orada nasıl yüzlerce çok yakışıklı erkekler olur yahu ibadet yerinde bunlara bakılmazki başka yerde olaydılar

Umrede aşk bir başka düşündüklerini yap yoksa geldiğinde her gün konu açıp yüzü gözümün önünden gitmiyor keşke konuşsaydım deme potansiyeli sezdim sende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…