RESMEN EFSUNLANDIM HAYATIMDA ILK DEFA BANA YARDIM EDIIN!!

Selamlar butun yazilarınizi okudum ben size,ne yaptim da,beni adeta dusmaniniz belleyip topa tuttunuz bunu ogrnrbilir miyim askin zamani,ve,mekani yoktur nerede karsiniza ciksa da abes denilemez.buraya ibadet etmek icin geldim fakat o kisi de gordugum soyut enerji beni kendisine cekti Abes denilmesi sacma .bana sevgi ve sefkat duyacak bir insan nasip etmesi icin dua ediyorum 2014 martta bosandim evli degilum Ikinci, olarak da umre,krizi vs,öyle bir,konudan Allah sahit haberim bile yoktu,Şimdi bulmaya calisicam o konuyu

Son düzenleme:
Kardesim millet evlisin diye yorum yapiyo kimse seni arastirmadan inaniyor ister istemez kötü düsünceler akla geliyor.Bence evli olmadiginida söyleki zuizzanda bulunmayalim.Kimse sana düsman degil ama olaylar karistirdi hersey...

Bana tuhaf geldiniz
Dua kitabının içinde aşk ilanı da hiç duymamıştım

Aşık olmuşsun o belli de adam evli mi,sapik mi,deli mi,hayatı karakteri nasıl kimdir vs vs.. Yani hiç bilmiyorsun ruhuna değil sadece görselliğine aşık olmuşsun o da geçer gider

Bilmiyorum yasi kucuk ya evli olmadigini umudediyorum
Yani ne denir bilemedim ama kendi vatanımızdan olmayanlara inanmak çok zor bu devirde
Gönlünüzün hoşuna gitmiş amenna ama kutsal topraklarda böle şeylere müsade etmeyin derim.
Oranın güzelliklerini yaşayın

iyide arkadaşım senin orda sadece ibedete yönelmen gerekmez mi umreye gidebillmiş olmanın hakkını vermen gerekmez mi gelmiş burda liseli aşıklar gibi nasıl tanışıyım yok DUA kitabının içine numaramı koysam mı diye sorular soruyosun bize bize bu ABES geldi işte

ibadet için gittin aşık oldun sonra da aşkını dua kitabının içine yazmaya karar verdin ayrıca orada da çok yakışıklı adamlar olduğunu keşfettin bunu unutmayalım

umre ye değişik bir yaklaşım tarzın olmuş

Şeyi anlamadım ben. Dua kitabının arasındaki istek pecetesinde ne yaziyordu?
-sıradaki subhaneke sevip de efsunlananlara gelsin.
-duygular selalesinde gusül abdesti alan efsunlu piremsese felak nasi hediye ediyoruz.
-suriyenin bağrından kopup gelen efsun yanikses sıradaki fatihayi teyemmüm guzeline armağan ediyor.

Ahshsj.

Efsunlandim başlığını okuyunca o hayat benimde ki efsun geldi aklıma . Dedim ona mi benzedi acaba
Neyse . Konuna gelince inanclisin oraya inancını yerine getirmek için gitmissin . Erkek derdine düşmek saygısızlık geldi bana . Oraya yakışıklı erkek gozlemlemeye gittiysen o başka .

Bence bukadar alayci yorumlar yazmamaniz gerekiyor.Sonucda ciddi ciddi konu acmis.Dogru bisey oldugunu söylemiyorum ama sonucda bu hanimefendide kalp tasiyor...

bu efsun benzetmasini de ilk sen yaptın helal olsun

İlk görüşte aşk uvv çok heyecanlı açıl kız ne olacak adamı bir daha ne zaman göreceksin ki

Bence bukadar alayci yorumlar yazmamaniz gerekiyor.Sonucda ciddi ciddi konu acmis.Dogru bisey oldugunu söylemiyorum ama sonucda bu hanimefendide kalp tasiyor...
Ya hu konu baştan alayla dolu zaten. Dua kitabına aşk ilanı yazmaktan bahseden birine ben ne derece ciddi olabilirim?
Önceki konularında dindarlıktan dem vuran birisi, ibadet için gittiği yerde resmen flört derdine düşüyor. Hadi nefs bir baktı, beğendi desek fakat her gün her gün adamı görmeye gidiyormuş. Bir de çok matah bir şey gibi, efsunlandım deyip yüce bir manaya bağlıyor bunu. Sonra da vay efendim, ben ne yaptım size? Böyle saça böyle tarak verilir bizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…