Iliski durumu evli ve ev hanimi olarakEvli olup olmadığını nerden biliyorsunuz ?
Bilmiyorum yasi kucuk ya evli olmadigini umudediyorumEvli olup olmadığını nerden biliyorsunuz ?
efsunun içinden çıkamadı galibaKonu sahibi bi daha yazmamış neden acaba
niye gittiğini unutmuş çünkü efsunlanınca konu sahibinideUmreye gidicem de birde kk dan Bdv gircem.allahım böyle mübarek yerleride aptal saptal konular için harcıyorlar ya PES Allah ıslah etsin.
Yani ne denir bilemedim ama kendi vatanımızdan olmayanlara inanmak çok zor bu devirdeBilmiyorum yasi kucuk ya evli olmadigini umudediyorum
kime gelmedi kiBana tuhaf geldiniz
Dua kitabının içinde aşk ilanı da hiç duymamıştım
iyide arkadaşım senin orda sadece ibedete yönelmen gerekmez mi umreye gidebillmiş olmanın hakkını vermen gerekmez mi gelmiş burda liseli aşıklar gibi nasıl tanışıyım yok DUA kitabının içine numaramı koysam mı diye sorular soruyosun bize bize bu ABES geldi işteSelamlar butun yazilarınizi okudum ben size,ne yaptim da,beni adeta dusmaniniz belleyip topa tuttunuz bunu ogrnrbilir miyim askin zamani,ve,mekani yoktur nerede karsiniza ciksa da abes denilemez.buraya ibadet etmek icin geldim fakat o kisi de gordugum soyut enerji beni kendisine cekti Abes denilmesi sacma .bana sevgi ve sefkat duyacak bir insan nasip etmesi icin dua ediyorum 2014 martta bosandim evli degilum Ikinci, olarak da umre,krizi vs,öyle bir,konudan Allah sahit haberim bile yoktu,Şimdi bulmaya calisicam o konuyu
buEfsunlandim başlığını okuyunca o hayat benimde ki efsun geldi aklıma . Dedim ona mi benzedi acaba
Neyse . Konuna gelince inanclisin oraya inancını yerine getirmek için gitmissin . Erkek derdine düşmek saygısızlık geldi bana . Oraya yakışıklı erkek gozlemlemeye gittiysen o başka .
Ya hu konu baştan alayla dolu zaten. Dua kitabına aşk ilanı yazmaktan bahseden birine ben ne derece ciddi olabilirim?Bence bukadar alayci yorumlar yazmamaniz gerekiyor.Sonucda ciddi ciddi konu acmis.Dogru bisey oldugunu söylemiyorum ama sonucda bu hanimefendide kalp tasiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?