RESMEN EFSUNLANDIM HAYATIMDA ILK DEFA BANA YARDIM EDIIN!!

Bence umreye odaklan o efsun dedigin very hansome denilen şey unutulurda bir daha umreye ne zaman gidilir Allah bilir. Ben de ilk umreye gittigimde saçma bir ruh halindeydim ayrılık vs yaşamıştım o duygu dolasıyla orda kendimi cok odaklayamadıgım için kayıp diyorum. Bir de Araplarda evlilik çok kücük yasta oluyor evli olabilir çoğul evlilik yaygın vs Kültür farkını geçtim bir daha görüşmek mümkün degil orada az zaman kalacaksınız. Vaktinizi boşa geçirmeyin istihare kılın en çözüm yolu bu.

Dediğini yapman için en azından medeni durumunu biliyor olman gerekli diye düşünüyorum.
Hadi yaptın, aradı seni.
O orada, sen burada. Zor...

Son düzenleme:

Bence yapmayın. Türkiye'de bile böyle şeyler yapmıyor insanlar. Ki siz Mekke'desiniz. Bu insan orada yaşıyor. Oranın kültürüne adapte olmuş. O kültürde numarasını istenmeden vermek ne anlama gelir sizce? Hem de dua kitabının içine koyup vermek. Şaka gibi. Sizin nasıl biri olduğunuzu düşünür? Aranızda bir şey başlasa bile imajınız nasıl olur? Ayrıca numaranızı vermenizi hak edecek ne yaptı? Çevresinde ışık halesi olması dışında?

Çünkü adam very very handsome. Lütfen.

Uu demek yüzlerce very handsome adam var
Arapça, Türkçe biraz İngilizce= kafa çorba.
Şarkı vardı ya, binlerce dansöz var
Işık seli, efsun falan şehrin havasından mıdır nedir, nasıl aşkmış o ya öyle
Valla konu sahibi, dönmeden evvel hallettin hallettin, yoksa mazideki tatil aşkın olarak kalır.
He yok ben yanaşamam, çekinirim diyorsan, o da yanaşmayabilir; müşterisine açılmak istemeyebilir yani.

Oranın kültürüne göre bu yapmayı planladığınız şey baya baya yasak değil mi
Bi anda taşlamasınlar sizi
Dikkat edin başınızı belaya sokmayın
Ayrıca adam evli mi değil mi ne biliyosunuz
İbadet etmeye mi gittiniz koca bulmaya mı?
Macera yaşayacak başka yer bulamadınız mı

Adam evli falan olmasin önce onu ogrensen bir şekilde sonra telefonunu verince arar falan hem ogrenmesi zor olur hemde kuma olarak gitme bilmeden...

Umrede ne dertlere dusmussun bacim

bazı insanlara rabbim çok güzel nimetler ikram eder, ama kişi kıymet bilmez... bu da öyle olmuş bence... umreye gitmek her kula nasip olmaz, rabbim size nasip etmiş.. orda ibadetle meşgul olmak, günahlara tövbe etmek ve oranın maneviyatını yaşamak yerine , siz saçma bir şeyle meşgulsünüz... yapmayın....

Evet yani kagida numara yazar verirsin de barda gece klubunde olur o, umrede ilk kez duydum boyle bisey yapayim mi diye sorani

Tamam medeni cesaretiyle cesaretlenip bir dua kitabinin arasinda duygularimi tlfonumu yazip vericem eger sevgime karsilik vermezse nasipten oteye gidilmez zaten diye teselli ederim kendimi peki sizin basiniza boyle bir efsinlanma geldi mi
Uhuhuhu, kız flört işlerine dua kitabını ne karıştırıyorsun?
Anam! Kızlar bir şey diyiverin şu kıza.
Bizler romanlara falan ufak notlar yazdık da, kız dua kitabını ne amaçla kullanacak
Hem umreye git, hem rahat durma flört işlerine giriş, üzerine de dua kitabına telefon numarası yaz.

Konu sahibi hadi umreye gittin bu nur oglandaki isik halesinden etkilendin de very handsome'lara odaklanirken oranin maneviyatini kacirmayasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…