RESMEN EFSUNLANDIM HAYATIMDA ILK DEFA BANA YARDIM EDIIN!!

Peki evli olabileceği hiçmi aklınıza gelmiyor,ben sanmamki bekar olsun,Suriyeli bi vatandaş en az iki eşi bile olabilir.

Evet yani kagida numara yazar verirsin de barda gece klubunde olur o, umrede ilk kez duydum boyle bisey yapayim mi diye sorani
Barda peçeteye yazarlar, şimdi umrede de dua kitabına yazmayı düşünen bir kızımız var.
Konsept değişince uyarlamaya gitmiş de, fikir noksan maalesef.
Çarpılıp semaya tersten bakacak az kalmış galiba.

Tovbe yarabbim daha neler duyacaz acaba
Efsunlu very handsome adam

Te oralara kadar gittin de uğraşacak tek şey very handsome lar mı kaldı yahu Git bacım 2 rekat namaz kıl sen,hiç olacak şey değil bu bence öyle bir ortamda.Ayrıca onları türk erkekleri gibi zannetme,notu okuyupta edepsiz karı diye yüzüne tükürüverir görürsün Onların kültürleri buradan çok farklı.Hem de dua kitabının içinde olacak şey mi tövbe Yarabbim. Zaten nerede göreceksin bir daha o adamı.Suriyeli istiyorsan eminönüne gel,burada dolu.En azından evlilik yoluna girersin,mekkeye nasıl gideceksin evlenmeye

Aklını başına devşir
Bi daha görmeyecen adama tel no mu yazıp verilir???

Hem sen ne için gittin ne ile karşılaştın?

Umrenin baya maneviyatini kapmissin
Döndükten sonra tekrar git bari

Ya o değil de efsunlandım da efsunlandım deyip duruyor. Aşık oldum, hoşlandım, beğendim demenin suyu mu çıktı? Hemen ulvi bir amaca bağlar gibi yüceltiyor bir de şu durumu. Ne var yani görüp beğenmişsin. Mekke'deki bir esnafı beğenince efsunlanıyorsun da Bim'deki kasiyeri görünce kuru bir hoşlantı mı oluyor anlamadım. Ne bu efsunlanma, açıklama bekliyorum bilenlerden

yas kac? profilde evli ve ev hanimisiniz, konuda Mekke de suriye li bir yakisikliya efsunlanmis babasinin biricik kizi..
orada esnaf herkese nereden geldin diye soruyor. hatta sormuyor bile direkt sehir sayiyor. istanbul ankara bursa..
kendinizi bosa kaptirmayin derim.

Bim' deki kasiyer hahahahahahahagsjshhsh

Asik olmanin mekke versiyonu efsunlanmak da ondan

Bu yoruma kahkaha atınca eşim merak etti,mecburen konuyu ona okudum.Daha ışık halesi derken,arkasında floresan vardır,tezgahı aydınlatmak için dedi.

duyguyu konsepte uyarlayıp adlandırma çalışması görüyoruz burada

Bu yoruma kahkaha atınca eşim merak etti,mecburen konuyu ona okudum.Daha ışık halesi derken,arkasında floresan vardır,tezgahı aydınlatmak için dedi.
Ya da komşunun tavuğu kaz görünmüştür Bizim erkekler Ruslara ölür biter, kadınlar da genelde İtalyan/ İskandivavlara yanaşır aslında ama bu defa biraz karışmış iş Olan zavallı Türk esnafına oluyor, efsunlanamadan göçecekler
duyguyu konsepte uyarlayıp adlandırma çalışması görüyoruz burada
Yerim öyle konsepti ben Ruhunu görmüşmüş de, ya toplam kaç dakika gördün de bunu söyleyebiliyorsun? Bir de her gün alışverişe gidiyormuş. Araplar böyle mi zengin oluyor ne? Kaç saat alışveriş yapıyor ki bu kız orada? Para mı dayanır buna? Bir de her gün parça parça ne alınır ki oralardan? Üff kafam karıştı. Ben bizim evin altındaki markete bile her gün gitmiyorum, halbuki sevimli kasiyerleri var, hem de TÜRK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…