Barda peçeteye yazarlar, şimdi umrede de dua kitabına yazmayı düşünen bir kızımız var.Evet yani kagida numara yazar verirsin de barda gece klubunde olur o, umrede ilk kez duydum boyle bisey yapayim mi diye sorani
Barda peçeteye yazarlar, şimdi umrede de dua kitabına yazmayı düşünen bir kızımız var.
Konsept değişince uyarlamaya gitmiş de, fikir noksan maalesef.
Çarpılıp semaya tersten bakacak az kalmış galiba.
Ya o değil de efsunlandım da efsunlandım deyip duruyor. Aşık oldum, hoşlandım, beğendim demenin suyu mu çıktı? Hemen ulvi bir amaca bağlar gibi yüceltiyor bir de şu durumu. Ne var yani görüp beğenmişsin. Mekke'deki bir esnafı beğenince efsunlanıyorsun da Bim'deki kasiyeri görünce kuru bir hoşlantı mı oluyor anlamadım. Ne bu efsunlanma, açıklama bekliyorum bilenlerden
Asik olmanin mekke versiyonu efsunlanmak da ondanYa o değil de efsunlandım da efsunlandım deyip duruyor. Aşık oldum, hoşlandım, beğendim demenin suyu mu çıktı? Hemen ulvi bir amaca bağlar gibi yüceltiyor bir de şu durumu. Ne var yani görüp beğenmişsin. Mekke'deki bir esnafı beğenince efsunlanıyorsun da Bim'deki kasiyeri görünce kuru bir hoşlantı mı oluyor anlamadım. Ne bu efsunlanma, açıklama bekliyorum bilenlerden
Tamam Migros olsun ne var yani, Türk erkeklerinin suyu mu çıktıBim' deki kasiyer hahahahahahahagsjshhsh
Ya o değil de efsunlandım da efsunlandım deyip duruyor. Aşık oldum, hoşlandım, beğendim demenin suyu mu çıktı? Hemen ulvi bir amaca bağlar gibi yüceltiyor bir de şu durumu. Ne var yani görüp beğenmişsin. Mekke'deki bir esnafı beğenince efsunlanıyorsun da Bim'deki kasiyeri görünce kuru bir hoşlantı mı oluyor anlamadım. Ne bu efsunlanma, açıklama bekliyorum bilenlerden
duyguyu konsepte uyarlayıp adlandırma çalışması görüyoruz buradaYa o değil de efsunlandım da efsunlandım deyip duruyor. Aşık oldum, hoşlandım, beğendim demenin suyu mu çıktı? Hemen ulvi bir amaca bağlar gibi yüceltiyor bir de şu durumu. Ne var yani görüp beğenmişsin. Mekke'deki bir esnafı beğenince efsunlanıyorsun da Bim'deki kasiyeri görünce kuru bir hoşlantı mı oluyor anlamadım. Ne bu efsunlanma, açıklama bekliyorum bilenlerden
Ya da komşunun tavuğu kaz görünmüştürBu yoruma kahkaha atınca eşim merak etti,mecburen konuyu ona okudum.Daha ışık halesi derken,arkasında floresan vardır,tezgahı aydınlatmak için dedi.
Yerim öyle konsepti benduyguyu konsepte uyarlayıp adlandırma çalışması görüyoruz burada
dillere pelesenk oldu laf resmenumre ve yüzlerce very handsome adam
Cennete dusmus gibi olmus konu sahibiumre ve yüzlerce very handsome adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?