RESMEN EFSUNLANDIM HAYATIMDA ILK DEFA BANA YARDIM EDIIN!!

Bula bula Umrede mi buldunuz Suriyeli, Türkiye de çook var
Büyük ihtimalle bu düşüncelerinizin sebebi yani, ortamdan dolayı nurlu falan gözükmüştür..
Şeyatana uymayın, gitmişsiniz madem oralara ibadetinizi edin..

Ya aksam aksam ne guldum yorumlara

Guzel arkadasim, hani bizim Turklerde gunaydin desen bu kiz bana yaziyor diyen adamlar var ya, araplar da gozun gozune degsin yeter, o derece. Sen kalkmis adini sormussun; bu oglan ilgileniyor olsaydi coktan tum kontak detaylarini almisti.

Hazir oralardasin, hayirlisini iste verecek olandan.

.Bu kiside gordugum sey sanki bu bir insan degildi de bir isik halesinden ibaretti ay gibi oyle bir etkilendim ki onun kasini gozunu gormedim hic etrafindaki isik halesiyle bu dunyadan biri degildi sanki..vuruldum tutuldum aşık oldum o kadar yogun hissettim ki ona olan duygu yogunlugumdan aglayasim geldi Alisveris yaptigim sure boyu bbir saat kadar hep karsilastim gozlerimi alamadim.

Dünyadan değil, etrafında ışık halesiyle dolaşıyor, olağanüstü bir kişilik, gördükçe ağlayasın geldi, sürekli ona bakmak istedin.
Hımm bu nasıl bir efsaneleştirmektir ya hu Oğuz Kağan bile destanda bu kadar abartılmamıştır herhalde

Konu sahibi sanırım boşanmış, boşanma sonrası bunalım yaşıyor olabilir.. Ama yanlış yer ve yanlış kişi hatasına düşmemesini dilerim..

Gecen persembe instagramdan görüştüğün sevgilinle ilgili konu açmışsın.

Bu suriyeli nerden çıktı allah aşkına?

Serdar ortaç da bu konuyla ilgili şarkı yapmıştı zaten . binlerce handsome var .

Ahahah adamın gözleri ışık saciyordu derken onunla evlendim bir çocuk yaptık. Çocuğumuz 2 aylıkken şarap istedi 9 aylıkken bogalarla güreşmeye başlamıştı bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…