- Konu Sahibi zerenteacher
-
Var, dedi zaten , şu hastalık dedi , girip okuma yorumları dedi , ama ben girdim okudum , ama genelde makaleler yazılmış , bireysel hastalarından ağzından pek bişey yok . Yazılanlarda hep tıbbi terim .Doktor neden hangi hastalıktan şüpheleniyor demedi ki, yani ismi su diyebilirdi diye düşünüyorum ., belli bir ismi yok muymuş
yani sizce google ile bulunacak bir sey olsa insanlar teshis koymak için 11 sene okur mu ?Evet evet 4 gündür bu haldeyim ,sebebine gelince .. vücudumda ara sıra çıkan egzama tarzı şeyler olurdu , böyle kabuklu pullanmış tarzda . ilk çıktığında doktora gittim çok önemsemedi , nemli tut vücudunu krem sür falan dedi . Genelde kışın çıkıp yazın geçiyordu . Kaşıntı , kızarıklık falan hiç bir şikayetim olmadı .
Yaklaşık 40 gün önce bir ameliyat geçirdim ve vücudumla hiç ilgilenemedim , nemlendirici falan yani , baktım gene pullanmalar oluşmaya başladı , Salı günü banyoya girdim , annem seni keseleyim bi dedi ama maşallah derimi yüzdü hissettim yani ..
banyodan bir çıktım her yerim yara gibi , pullanmalar artmış , Çarşamba hemen doktora gittim , anlattım böyle böyle diye , hiç mi doktora gitmedin dedi , gittim dedim arada geldi geçti böyle . Hele yazın hiç olmuyor dedim .
Bu nadir görülen bir cilt hastalığı , sen biraz geç kalmışsın , krem yazıcam sana bir ay sonra kontrole gel geçmezse biyopsi yapıp hastalığı kesinleştiririz dedi , ama bu arada sakın nette araştırma yapmaya kalkma alakası yok oradakilerle dedi .
Ben tabi tırstım, korkulacak bişey mi var dedim , hayır dedi sadece bundan sonra çok dikkatli olman gerekecek , dar giyinmeyeceksin , kese falan asla yok dedi, ilaçla geçecek mi peki diye sordum , geçebilir geçmeyebilir de dedi, belki ömür boyu tekrarlamaz belki 2 sene sonra tekrar edebilir dedi
Ben tabi adamı dinlemedim , hemen açtım neti , aidsten tut, lösemiye kadar sebebi var .. o günden beri kendimde belirti arıyorum , psikolojim bozuldu ..
ayrıca kremde 4. Günüm ve pullanmalar ile nerdeyse yüzde 90 ı gitti , kalanlarda çok küçüldü ..
Önemli bişey olsaydı , bu kadar çabuk etki eder miydi ya da adam direk kremle gönderir miydi sizce ? İyi bişeyler duymaya ihtiyacım var galiba ...
Hastalığın ne olabileceğini aramadım tabi ki de , hastalıgın adını söyledi , ama araştırma , alakası olmayan şeyler var dedi . Ama ben gene dinlemedim her makaleyi okudum ve okuduğum şeyler sonrasında korktumyani sizce google ile bulunacak bir sey olsa insanlar teshis koymak için 11 sene okur mu ?
sonuçta hepimiz ölecegiz değil mi ? korktugunuz sey en derinde bu galiba . bence bununla yüzleşin .Hastalığın ne olabileceğini aramadım tabi ki de , hastalıgın adını söyledi , ama araştırma , alakası olmayan şeyler var dedi . Ama ben gene dinlemedim her makaleyi okudum ve okuduğum şeyler sonrasında korktum
hastalığı söyler misiniz?Var, dedi zaten , şu hastalık dedi , girip okuma yorumları dedi , ama ben girdim okudum , ama genelde makaleler yazılmış , bireysel hastalarından ağzından pek bişey yok . Yazılanlarda hep tıbbi terim .
Sağolun ya, mükemmelsinizsonuçta hepimiz ölecegiz değil mi ? korktugunuz sey en derinde bu galiba . bence bununla yüzleşin .
ne demeliyiz ? insan bunu kabullenmeden hayatı nasıl yasar ?Sağolun ya, mükemmelsiniz
Bence cildiniz hassas bu sevepten folayı.Evet evet 4 gündür bu haldeyim ,sebebine gelince .. vücudumda ara sıra çıkan egzama tarzı şeyler olurdu , böyle kabuklu pullanmış tarzda . ilk çıktığında doktora gittim çok önemsemedi , nemli tut vücudunu krem sür falan dedi . Genelde kışın çıkıp yazın geçiyordu . Kaşıntı , kızarıklık falan hiç bir şikayetim olmadı .
Yaklaşık 40 gün önce bir ameliyat geçirdim ve vücudumla hiç ilgilenemedim , nemlendirici falan yani , baktım gene pullanmalar oluşmaya başladı , Salı günü banyoya girdim , annem seni keseleyim bi dedi ama maşallah derimi yüzdü hissettim yani ..
banyodan bir çıktım her yerim yara gibi , pullanmalar artmış , Çarşamba hemen doktora gittim , anlattım böyle böyle diye , hiç mi doktora gitmedin dedi , gittim dedim arada geldi geçti böyle . Hele yazın hiç olmuyor dedim .
Bu nadir görülen bir cilt hastalığı , sen biraz geç kalmışsın , krem yazıcam sana bir ay sonra kontrole gel geçmezse biyopsi yapıp hastalığı kesinleştiririz dedi , ama bu arada sakın nette araştırma yapmaya kalkma alakası yok oradakilerle dedi .
Ben tabi tırstım, korkulacak bişey mi var dedim , hayır dedi sadece bundan sonra çok dikkatli olman gerekecek , dar giyinmeyeceksin , kese falan asla yok dedi, ilaçla geçecek mi peki diye sordum , geçebilir geçmeyebilir de dedi, belki ömür boyu tekrarlamaz belki 2 sene sonra tekrar edebilir dedi
Ben tabi adamı dinlemedim , hemen açtım neti , aidsten tut, lösemiye kadar sebebi var .. o günden beri kendimde belirti arıyorum , psikolojim bozuldu ..
ayrıca kremde 4. Günüm ve pullanmalar ile nerdeyse yüzde 90 ı gitti , kalanlarda çok küçüldü ..
Önemli bişey olsaydı , bu kadar çabuk etki eder miydi ya da adam direk kremle gönderir miydi sizce ? İyi bişeyler duymaya ihtiyacım var galiba ...
Hastalığın ne olabileceğini aramadım tabi ki de , hastalıgın adını söyledi , ama araştırma , alakası olmayan şeyler var dedi . Ama ben gene dinlemedim her makaleyi okudum ve okuduğum şeyler sonrasında korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?