Polise sikayet edecektim adami ama sözlum yumruk attigi icin biz hakliyken haksiz durumdayiz su an.. Ama yine de yapacak baska bir sey olabilir mi baska bir sikayet merciisi?Olay kapandı mı yani ? Ve ne hakla böyle bişey der ! Köşk dar geldi herhalde !
Karşi tarafa geciyorduk.. Cok uzuldum agladim boyle biseyi haketmiyordumDolmus gitmiyormu gideceginiz yere kiyamam uzulme olan olmus...yaninda bir poset vs bulundur binmen gerektiginde kullanirsin
Şikayet edecektim ama sözlum yumruk atti kendini tutamadi. Şu an biz de suclu konumdayiz. Yoksa sikayet edebilir miyimSikayet ettiniz mi?
Keske şaka olsa cok yiprandim ya. Bir de kolumu tutmasiŞaka mı bu
Kaptanı vapurdan denize atardım ben olsam
Kesinlikle şikayet edin,hadsiz terbiyesiz
insanlari anlamiyorum ki artik.. Sanki o tuvalette ne yapabiliriz ikimiz.. iğrenc bir olaydi artik insanlarda iyi dusunce diye bisey kalmamis.. Polise gidecektim ama sozlum yumruk attigi icin gidemedim haksiz durumdayiz diye ... Keske yumruk atmasaydi ama o da kendini tutamadiPolise gitmediniz mi?
O kaptan sizden özür dileyene kadar olayı daha da büyütmeliydiniz..
Ne kadar agladim uzuldum bir bilsen cilekli sakizAllah Allah ! İyi tek yumrukla almamış canını... Hadsiz ! Bence şikayet edin ne olursa olsun şaka gibi ya !
İşin yasal kısmını bilemiyorum tabi sözlünüzün başına ne gelir. Ama sanırım ben yine de her şeyi göze alır ili büyütürdüm. Ne demek o pis zihni ile bana hakaret etmek?insanlari anlamiyorum ki artik.. Sanki o tuvalette ne yapabiliriz ikimiz.. iğrenc bir olaydi artik insanlarda iyi dusunce diye bisey kalmamis.. Polise gidecektim ama sozlum yumruk attigi icin gidemedim haksiz durumdayiz diye ... Keske yumruk atmasaydi ama o da kendini tutamadi
Gercekten artik evden cikasim gelmiyor boyle insanlari gordukce..İşin yasal kısmını bilemiyorum tabi sözlünüzün başına ne gelir. Ama sanırım ben yine de her şeyi göze alır ili büyütürdüm. Ne demek o pis zihni ile bana hakaret etmek?
Önce bir insan olacak...
Bırak yahu kendini neden kötü hissediyorsun, kendi pisliğini üstünüze sıçratmış sadece bu ! O adamın ne işi var tuvalette onu da anlamış değilim onların tuvaletleri bile ayrı yerde. Çalışanlardan birisi şikayet etmiş olabilir.Ne kadar agladim uzuldum bir bilsen cilekli sakizkendimi igrenc hissettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?