Resmen iftira atıp küfür ettiler..

Kamera da çekiyorsa gidin polise. Kayıtlardan görünür merak etmeyin, size bunu nasıl yapar? Sevgiliniz de nefsi müdafaa yapmış hiçbir şey olmaz. Bence delinin tekiydi.

Boyle yorumlari okudukca yalniz olmadigimi gordukce icime sus serpiliyor.. Cogu kadinin yasadigi bir olay ya da yasayabilecegi.. O..pu demek ne kadar kolay namusuma dil uzatmak.. Huzursuzluk cikarmak.. Mide bulandifmak cok kolay.. iftira atilmasi ne kadar kolay..

Kamera da çekiyorsa gidin polise. Kayıtlardan görünür merak etmeyin, size bunu nasıl yapar? Sevgiliniz de nefsi müdafaa yapmış hiçbir şey olmaz. Bence delinin tekiydi.
Ne kadar uzuldum agladim bilsen. Bi de iftira atilmasi.. Sikayet edicem sanirim edersem rahatlarim. Tesekkurler yorum icin.. iyi 4 sene kullanmissin basina gelmemis.. Ben izmirden yeni tasindim istanbula vapuru tas catlasin 4-5 kez binmisimdir.. Ama boyle bi olay geldi basima..

Sikayet edicem sanirim bimere. Tesekkurler destekleriniz icin.. Haklisiniz. Biz kadinlar sustukca bu terbiyesizler türüyor..

Kolay kolay. Cünkü zir deli bir milletiz. Sinirli gergin saygisiz bir milletiz.
Siddete meyilli insanlarimiz var, küfür de siddettir.
Bana küfür eden muavine gülümsesem ve yanimda erkek olmasa o küfürü yemezdim. Ama bir erkegin elini tutmusum ona göre o..uyum. Ona yapilsa sesi cikmazdi. Hayir yani herkes mi evliya bu ülkede, herkes mi namus abidesi, herkes mi bakir bakire. Ne pis agizlar bunlar ya. Birine neden bu sekilde davranirsin.
Gecen caminönünde öpüsen ergenler gördüm yolda, a aaa dedim benim cocuklar görmesin. Sonra kendime geldim babane dedim. Hepsi güzel ülkemden bana kalan beyin aliskanliklari.
Zamanla saygiyi ögrenir oldum.
Aci ama gercek unutacaksin, hesabini illaki verecekler ama rahat ol.

Ama çok zor bunu unutmak şahsen ben baya etkisinde kalırdım. Şuursuz herif bak sinirlendim gece gece neyse üzme kendini çok da kafa yoracak bişey değil.bir daha nerde göreceksiniz ki.o adamı
Kaldim etkisinde zaten sinirlenmekten ziyade uzuldum daha cok.. Bir daha gormem zaten de zihnime yer eden bir olay oldu. Artik vapurun icine kusucam tuvalete de gitmicem.

Kapıyı açık bıraksaydınız keşke

Ben yerinizde olsam içeri hava girsin diye açık bırakırdım. Kapalı ve penceresiz, ayrıca sallanan bir yerde midem daha çok bulanır.

Beni kusarken gören olursa da görsün yani. Ben orada canımın derdindeyken.

Keşke kapıyı kapatmasaydınız.

Şikayet etsenizde hiç bir sonuç alamazsınız.

Artık bakış açısı bu.Sizi her türlü suçlu çıkarırlar.

Bir kadın bir erkek hele ki kapalı bir yerdeyse illa orada belden aşağı birşeyler dönüyordur.

Çünkü kendi akılları başka türlü çalışmıyor.

Ne kadar haklisin. Beynimize oyle tabulad yerlesiyor ki. Ben bugun dusundum mesela. O tuvalette midem bulanmasa, kusuyor olmasam. iki tane sevgili olsun diyelim, amaclari belli girsinler oraya. Ama yine de kimse o..pu lafini hak etmez ki. Kimse haketmez. isteyen istedigini yapmakta ozgur. Namus hicbi ikinci ucuncu kisinin degil. Namus benimdir. Senindir. Kimsenin haddine dusmez. Dediginde cok dogru. Ben sozlum oldugu halde o kaptana gitsem yamanmaya calissam bunlar basima gelmezdi. Bana o...pu demezdi o zaman. Biliyorum. Ama iste herkes namus bekcisi olmus. Kimse tirnagindaki cope bakmiyor. Herkes camur atma derdinde. Tiksiniyorum artik. Evden cikmak istemiyorum. Gordugu her kiza laf atarlar, süzerler. Ama elele tutusan iki sevgili gorunce o..pu. Pislikler.

Hic o an aklima gelen bir sey degildi ki. Boyle bir olay yasayacagim suclanacagim. Bilsem vapura kusardim tuvalete gitmezdim.

Haklısınız sizde..

Kisir döngü var bu iste. Cinsellik tabu, erkege serbest kadina yasak. Ee cinselligini yasayamayan kim varsa cevresinde ona yüz vermeyenlere küfür etme hakkina sahip.
O cekememezlik dillerine vuruyor.
Acik giyinene bakma, öpüsenden sanane. Herkes bir olmak zorunda degil. Basini cevir.
Mesela ben hayatta icmem, ama icenden banane. Banane. Yani kimse kimseden sorumlu degil. Ha toplumda yasaklar vardir kimseyi rahatsiz edemezsin. Ettin diyelim sikayet etsinler gerekli yere onalr da cezani kessinler. Bu ceza verme haddi kimsede degil. Meslegini yapanlara birakmak lazim.

Keske herkes sizin gibi dusunse.

İsterseniz içerde seks bile yapabilirsiniz kimse size böyle davranamaz. O adamı şikayet etseydiniz keşke.

Çok geçmiş olsun gerçekten bir travma resmen. Okurken ben bile sinirlendim. Bu toplumun iki yüzlülüğünden ve kadına bakış açısından tiksiniyorum. Ilık bir duş alın ve varsa bir melisa çayı için. Erkek arkadaşınızın durumuyla ilgili bir avukata danışın ve hakkınızı arayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…