Haklısınız... gerçekten toplum, zihinler, bakışlar kirli... kendinizi daha fazla üzmeyin.. kimsenin demesi ile kimseye bir şey olmaz. O adamın kendi terbiyesizliği. Şikayet etme niyetiniz yoksa bence daha çok üstünde durmamaya çalışın..Gercekten artik evden cikasim gelmiyor boyle insanlari gordukce..
Bi avukata sorun bence basiniz derde girmeyecekse dusun oesine hadsiz herif bulsun cezasiniHanımlar merhaba..
Bugün sözlümle vapurdaydik beni vapur tutuyor.. Midem bulandi çok fena oldum. Sözlüm koluma girdi vapurun tuvaletine götürdü beni içeri girdi benimle kusarken saçimi falan tutuyor çantami tutuyor peçete veriyordu.. O sirada geminin kaptani geldi. Tuvaletin kapisina vurmaya basladi icerde ikiniz napiyosunuz vs.. Beni kolumdan tuttu tartakladi o....pu dedi bana.. Ben ağlamaya başladim. Sözlüm de yumruk atti adama.. Olay büyüdü.. Zor ayirdilar.
Kendimi cok kötü hissediyorum iftira atildi suçsuz yere o...pu denmesi çok zoruma gitti..
Bi yumruktan mapushanelere düşecek hali yokki. En fazla biraz para cezası alır ama o hadsiz edepsiz işinden olur.insanlari anlamiyorum ki artik.. Sanki o tuvalette ne yapabiliriz ikimiz.. iğrenc bir olaydi artik insanlarda iyi dusunce diye bisey kalmamis.. Polise gidecektim ama sozlum yumruk attigi icin gidemedim haksiz durumdayiz diye ... Keske yumruk atmasaydi ama o da kendini tutamadi
Zaten birisi sikayet etmis belliydi.. Cunku kapiya vurmaya basladi aniden icerde oldugumuzu biliyordu.. Ben zaten o pisligin icinde klozete egilmisim her yer mikrop bi de boyle bisey olunca ..Bırak yahu kendini neden kötü hissediyorsun, kendi pisliğini üstünüze sıçratmış sadece bu ! O adamın ne işi var tuvalette onu da anlamış değilim onların tuvaletleri bile ayrı yerde. Çalışanlardan birisi şikayet etmiş olabilir.
Lütfen gidin şikayet edin ya gerçekten kalmasın yanına... Herkesi kendileri gibi umuma açık yerlerde sevişgenlerden sanıyorlar!Zaten birisi sikayet etmis belliydi.. Cunku kapiya vurmaya basladi aniden icerde oldugumuzu biliyordu.. Ben zaten o pisligin icinde klozete egilmisim her yer mikrop bi de boyle bisey olunca ..
Benim de aklima geldi bu.. Hemen bana hakaret etti.. Kaldi ki dusundugu gibi bir sey olsa dahi, tek suclu bendim onun gözunde. Bir de kolumdan tutmasi.. Bana dokunma hakkini nerden buluyor?Cok gecmis olsun. Sikayet etseniz de bir sey olacagini sanmiyorum. Sozlunuz iyi ki yumruk atmis umarim disleri agzina dokulmustur. Boyle durumlarda da suclanan ikinizsiniz ama hedefte sadece kadin var. Bu igrenc ataerkil zihniyetten tiksiniyorum.
Sözlum hapisten cikti. 6 ay yatti cezaevinde. Tabancayla adam yaralamisti cunku. Şikayet etsem korkuyorum yumruk atti sonucta yine.. Ama keske o yumrugu atmasaydi sikayet edip rahatlardim bende. Hepimizin basina gelebilcek bir olay.. Her kadinin midesi bulanabilir. Ve vapur gibi pis bir yerde pecete vs. yardima ihtiyaci olabilir.. Hepimizin basina gelebilir.. Boyle bir suclanma.. kadin olarak her an namusumuza dil uzanabilir, ezilebiliriz..Haklısınız... gerçekten toplum, zihinler, bakışlar kirli... kendinizi daha fazla üzmeyin.. kimsenin demesi ile kimseye bir şey olmaz. O adamın kendi terbiyesizliği. Şikayet etme niyetiniz yoksa bence daha çok üstünde durmamaya çalışın..
Yumruk olayi olmasa sikayet edecektim. Ama sözlum 6 ay hapis yatti tabancayla adam yaralamadan kavgaya karismisti oncesinde. Eger sikayet edersem bu sefer onun da basi belaya girebilir. Ah o yumrugu atmasaydi..Lütfen gidin şikayet edin ya gerçekten kalmasın yanına... Herkesi kendileri gibi umuma açık yerlerde sevişgenlerden sanıyorlar!
Buraya yazilanlari okuyorum karar vericem sanirim bimere sikayet edebilirim. Kararsizim. Sozlum hapis yatti 6 ay adam yaralamadan. Peki yine basi belaya girer mi?yok artik ya sikayet etseydiniz yumruk atmis olmasi karsi tarafin hakareti sebebiyle olmus tahrik unsuru degilmi ustelik o... demis hangi insan kayitsiz kalir
O zaman yapacak tek bişey var... Unutmaya çalışmalısınYumruk olayi olmasa sikayet edecektim. Ama sözlum 6 ay hapis yatti tabancayla adam yaralamadan kavgaya karismisti oncesinde. Eger sikayet edersem bu sefer onun da basi belaya girebilir. Ah o yumrugu atmasaydi..
iste bunlar boyle. Kendileri yapinca hicbir sey yok, ama baskasi yapinca namus bekcisi kesilirler..
Nefsimudafa denir ona suclu denmez.Sikayet edin.Şikayet edecektim ama sözlum yumruk atti kendini tutamadi. Şu an biz de suclu konumdayiz. Yoksa sikayet edebilir miyim
burda avukat arkadaslar vardir onlara danisabilirsiniz aslindaBuraya yazilanlari okuyorum karar vericem sanirim bimere sikayet edebilirim. Kararsizim. Sozlum hapis yatti 6 ay adam yaralamadan. Peki yine basi belaya girer mi?
Zamanla unuturum sanirim.. Tesekkurler yorumlarin icin arkadasim.O zaman yapacak tek bişey var... Unutmaya çalışmalısın
Ama çok zor bunu unutmak şahsen ben baya etkisinde kalırdım. Şuursuz herif bak sinirlendim gece gece neyse üzme kendini çok da kafa yoracak bişey değil.bir daha nerde göreceksiniz ki.o adamıZamanla unuturum sanirim.. Tesekkurler yorumlarin icin arkadasim.
Nişanlınızın cezaevin de yatmasın'dan sonra 5 sene geçti mi ?Zamanla unuturum sanirim.. Tesekkurler yorumlarin icin arkadasim.
Yok klozetti. Kamera var kayitta cekiyor vs. dedi sanirim ordan gormus. Kendisi kaptanim ben dedi, ama haklisin o yanimizdaysa vapuru kim surecek. Belki temizlikci falandir yalan soylemistir su an bilemedim. O an da şoktaydim sorgulamadim bile hic.Ben anlamadım kaptan vapuru durdurup mu geldi? Ayrıca 4 yıl her gün o vapurları kullandım kimsenin kimseden haberi olmuyordu tuvalete falan girerken?
Bu olay gerçek mi inandırıcı gelmedi!
Bir de yeni vapurları bilmem ama eskisi hep alaturkadır tuvaletleri, klozet yok.
Geçen sene cikti cezaevinden.Nişanlınızın cezaevin de yatmasın'dan sonra 5 sene geçti mi ?
Eğer geçtiyse daha sağlıklı olur sizin adınıza..
Yine de sizin şikayet etme hakkınız var ,size karsı yapılan hakaret ve kolunuz dan çekiştirip itme var , yumruk da nefsi müdefa haliyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?