Resmen iftira atıp küfür ettiler..

Gercekten artik evden cikasim gelmiyor boyle insanlari gordukce..
Haklısınız... gerçekten toplum, zihinler, bakışlar kirli... kendinizi daha fazla üzmeyin.. kimsenin demesi ile kimseye bir şey olmaz. O adamın kendi terbiyesizliği. Şikayet etme niyetiniz yoksa bence daha çok üstünde durmamaya çalışın..

Bi avukata sorun bence basiniz derde girmeyecekse dusun oesine hadsiz herif bulsun cezasini

Bi yumruktan mapushanelere düşecek hali yokki. En fazla biraz para cezası alır ama o hadsiz edepsiz işinden olur.

Zaten birisi sikayet etmis belliydi.. Cunku kapiya vurmaya basladi aniden icerde oldugumuzu biliyordu.. Ben zaten o pisligin icinde klozete egilmisim her yer mikrop bi de boyle bisey olunca ..

Zaten birisi sikayet etmis belliydi.. Cunku kapiya vurmaya basladi aniden icerde oldugumuzu biliyordu.. Ben zaten o pisligin icinde klozete egilmisim her yer mikrop bi de boyle bisey olunca ..
Lütfen gidin şikayet edin ya gerçekten kalmasın yanına... Herkesi kendileri gibi umuma açık yerlerde sevişgenlerden sanıyorlar!

Cok gecmis olsun. Sikayet etseniz de bir sey olacagini sanmiyorum. Sozlunuz iyi ki yumruk atmis umarim disleri agzina dokulmustur. Boyle durumlarda da suclanan ikinizsiniz ama hedefte sadece kadin var. Bu igrenc ataerkil zihniyetten tiksiniyorum.
Benim de aklima geldi bu.. Hemen bana hakaret etti.. Kaldi ki dusundugu gibi bir sey olsa dahi, tek suclu bendim onun gözunde. Bir de kolumdan tutmasi.. Bana dokunma hakkini nerden buluyor?

Sözlum hapisten cikti. 6 ay yatti cezaevinde. Tabancayla adam yaralamisti cunku. Şikayet etsem korkuyorum yumruk atti sonucta yine.. Ama keske o yumrugu atmasaydi sikayet edip rahatlardim bende. Hepimizin basina gelebilcek bir olay.. Her kadinin midesi bulanabilir. Ve vapur gibi pis bir yerde pecete vs. yardima ihtiyaci olabilir.. Hepimizin basina gelebilir.. Boyle bir suclanma.. kadin olarak her an namusumuza dil uzanabilir, ezilebiliriz..

yok artik ya sikayet etseydiniz yumruk atmis olmasi karsi tarafin hakareti sebebiyle olmus tahrik unsuru degilmi ustelik o... demis hangi insan kayitsiz kalir

Lütfen gidin şikayet edin ya gerçekten kalmasın yanına... Herkesi kendileri gibi umuma açık yerlerde sevişgenlerden sanıyorlar!
Yumruk olayi olmasa sikayet edecektim. Ama sözlum 6 ay hapis yatti tabancayla adam yaralamadan kavgaya karismisti oncesinde. Eger sikayet edersem bu sefer onun da basi belaya girebilir. Ah o yumrugu atmasaydi..
iste bunlar boyle. Kendileri yapinca hicbir sey yok, ama baskasi yapinca namus bekcisi kesilirler..

yok artik ya sikayet etseydiniz yumruk atmis olmasi karsi tarafin hakareti sebebiyle olmus tahrik unsuru degilmi ustelik o... demis hangi insan kayitsiz kalir
Buraya yazilanlari okuyorum karar vericem sanirim bimere sikayet edebilirim. Kararsizim. Sozlum hapis yatti 6 ay adam yaralamadan. Peki yine basi belaya girer mi?

O zaman yapacak tek bişey var... Unutmaya çalışmalısın

Buraya yazilanlari okuyorum karar vericem sanirim bimere sikayet edebilirim. Kararsizim. Sozlum hapis yatti 6 ay adam yaralamadan. Peki yine basi belaya girer mi?
burda avukat arkadaslar vardir onlara danisabilirsiniz aslinda

Zamanla unuturum sanirim.. Tesekkurler yorumlarin icin arkadasim.
Ama çok zor bunu unutmak şahsen ben baya etkisinde kalırdım. Şuursuz herif bak sinirlendim gece gece neyse üzme kendini çok da kafa yoracak bişey değil.bir daha nerde göreceksiniz ki.o adamı

Ya ben artik diyecek laf bulamiyorum. Bana da sehirlerarasi bir otobüste muavin küfür etmisti o..u diye. Arkadasim duymadi, ama ben ne kadar pis bir duygu oldugunu o gün ögrendim.
Erkek degil bunlar. Topunu o dedikleri isi yapmak suretiyle süreceksin cezaevlerine. Bakalim öyle küfür etmek, günaha girmek agizdan ciktigi kadar kolaymiymis.
Yurt disindayim, irkciliga daha kolay tahammül ediliyor. Ama bu insanlara hic katlanilmiyor.

Zamanla unuturum sanirim.. Tesekkurler yorumlarin icin arkadasim.
Nişanlınızın cezaevin de yatmasın'dan sonra 5 sene geçti mi ?
Eğer geçtiyse daha sağlıklı olur sizin adınıza..
Yine de sizin şikayet etme hakkınız var ,size karsı yapılan hakaret ve kolunuz dan çekiştirip itme var , yumruk da nefsi müdefa haliyle...

Ben anlamadım kaptan vapuru durdurup mu geldi? Ayrıca 4 yıl her gün o vapurları kullandım kimsenin kimseden haberi olmuyordu tuvalete falan girerken?
Bu olay gerçek mi inandırıcı gelmedi!

Bir de yeni vapurları bilmem ama eskisi hep alaturkadır tuvaletleri, klozet yok.

Yok klozetti. Kamera var kayitta cekiyor vs. dedi sanirim ordan gormus. Kendisi kaptanim ben dedi, ama haklisin o yanimizdaysa vapuru kim surecek. Belki temizlikci falandir yalan soylemistir su an bilemedim. O an da şoktaydim sorgulamadim bile hic.

Geçen sene cikti cezaevinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…