Resmen İşten Atıldım

Ya değismediyse kariyer net gibi yerler firmalardan yillik filan ucret aliyor. Dolayisiyla firmalar da ilanlari ihtiyaci olmasa da "nasilsa parasinı odedik" diye açık tutup cv topluyor. Yani niye dönmediler diye uzulmeyin. Bu bekleme suresini size arti olacak bir sey icin kullanin derim. Bilgisayar programı ogrenmek veya dil gelistirme vs.

Bana kalırsa hırslanıp da sinirlerinizi yıpratmayın, acil iş aramaya başlayın ve iş görüşmelerinde atılma konusunu. Ağır bir hastalık geçirdiğim için dinlenmem gerekti yol olarak falan da çok uzaktı beni çıkarmalarını rica ettim gibi güzelleyin.

Inancinizi bilemem konuyu da asla öyle bir yere cekmek istemiyorum ama ben olsam sikayet ederdim. Cunku nasibimde yeni bir is varsa buna kimsenin egosu engel olamaz.

Merhaba,

Maaş günümü ve geçtiğimiz ayın sigorta girişinin e-devlet üzerinden yapılmasını bekliyorum şu an. Sonrasında gerekli işlemleri başlatacağım. Verdiğiniz fikirler için çok teşekkür ederim.

Cimer den şikayet edince SGK dan denetime geliyorlar
bu bilginiz güncel mi? yakınlarda denediniz mi? denediğiniz yer büyük şehir mi? çünkü ben yakın zamanlarda bu tür iş şikayetlerinde artık sürelerin 1 seneden aşağı düşmediğini görüyorum.

eskiden alo SGK hattına şikayet ediyordun ertesi gün geliyorlardı...ama o eskidendi.

Güncel. İki kere şikayet edilmiş iş yeri geldiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…