Resmen Kurtuldum

pembebogurtlen91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
4.982
4.757
248
Selam kızlar,

yaklaşık 2 hafta önce boşanma davam görülmüştü. Dünde karar onaylandı , kimliğimi bir kaç gün içinde değiştirebileceğim.

üzerimden koca bir yük kalktı. şükürler olsun bu pislik insanlardan kurtuldum.Yaşadığım şeyler eski konularımda var.

Eski eş kişisi de whatsapp durumunda 'özgürlük' temalı gök yüzünde uçan kuşlar paylaşmış. Yani bana onca eziyeti eden , en ağır iftiraları atan, tüm haklarımın üzerine yatan o değilmiş gibi...

allaha havale ettim onları. inşallah bundan sonra herşey güzel olur yaşadığım o kötü günleri hatırlamam bile...

Şimdi yapman gerek eski eş kişisini whatshaptan engellemek ve asla bir daha ne resım koydu bakmamak.

Umarım bundan sonra iyi insanlar çıkar karşına ..

ben numaramı değiştirdim de kardeşim görmüş o söyledi. sildi o da sonra
inşallah teşekkür ederim
Geçmiş olsun..umarım bundan sonra her şey gönlünüzce olur..
amin inşallah teşekkür ederim

Şimdi önüne bakıp kendine yeni hayat kurma zamanı...
Eski eşle tüm ortak bağları arkadaşları insanları hayatından çıkarıp önüne bakarsan benim gibi yeni hayatını kurabilirsin...

Geçmiş olsun sevindim adınıza. Peki maddi olarak mahkeme bir şey verdi mi size. Eski konunuzu biliyorum çok sinir olmuştum karşı tarafa bu durum nedeniyle

Hep mutlu ol Allah karşına iyi insanlar çıkarsın bundan sonra inşallah sadece eş anlamında değil her anlamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…