• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

resmen rezil oldum :(

Fake hesap açanların bana mesajı geliyor çünkü telefonlarından aciyirlar ve tel otomatik olarak telefon rehberindeki yada gerçek sosyal medya hesaplarindaki arkadaslariniza "x kişi xx ismiyle face te yada instagramda" diye mail atiyo. Dikkat edin böyle mail gitmiş olabilir. Eğer telden actiysaniz geçmiş olsun.

BURDAN HEPİNİZE SORMAK İSTIYORUM HIRSIZIN HİÇ Mİ SUÇU YOK?
bkz.Nasreddin Hoca fıkrası.

Kızlar ben fake ınstagram hesabı actım eski iki sevgilimi aynı anda işlettim. Ama onlar dünden meraklıymıs ben yazmadan yazıp konusmaya basladılar ben kestirip attıkca yazdılar bende bu fırsat onlar hakkın da merak ettiklerimi ögrendim. birisnin sevgilisi var hatta profil fotosu bile sevgilisyle. iste bu kişi belden asağı konusmak istedi bende sinirlendim sevgilisinin de ismini vererek o bunları görse ne düşünürdün dedim. sonra kavga cıktı kapattık konusmayı. şimdi baktm o hesaba onunla konusmalarım silinmiş ben silmedim eminim. Sifrem falan da degişmemiş. Diger konusmalar da oldugu gibi duruyor. Sizce sifre değiştirmeden benim hesabıma erişmiş olma ihtimali var mı. Eger girebildyise benim oldugumu anlayacak seyler var içinde :KK43: cok utanıyorum :KK43: rezil oldum cocuga resmen.

ve ne tesadüfse benim kendi gercek hesabıma fake bi hesap msj atıp konusmaya calıstı bu kişi o mudur :KK43:
Kesinlikle odur. Akabinde yaptiysa bunu odur. Keske hic yapmasaydiniz

Back
X