Yangına körükle gitmenin böylesisarılarak tokalaşmak nasıl bişey ya, hiç görmedim çok fantastik geldi, ayrıl bence.
Benim anladığım şöyle bir sarılma olmuş, hani eller tokalaşırken diğer elinle de sarılırsın ya hafifçe. Böyleyse de normal yani bazen boşluğuna gelip sarılabiliyor insan. Abartacak bir şey yok.
evet benim esimin ogrencisi olan bir kiz ile aynisi basima geldi.Merhaba kızlar. Bugün sevgilimle sokakta konuşuyorduk. Bir anda önümüzden kuzenim ve onun arkadaşı geçti. Kuzenim sevgilimle selamlaştı fakat o yanındaki kız da tokalastı (sarılarak) . Deliye döndüm. Onlar gittikten sonra bir kaç şey dedim bitmesiyle alakalı ama bitirmeye içim razı olmadı. Ama şimdi devam ederek kendime yanlış yaptığımı düşünüyorum. Sizce ne yapayım? Böyle bir şeyle karşılaşan var mı ve varsa ne yaptınız? Ne kadar kıskanç ve deli bi kız olduğumu da biliyor.
Merhaba kızlar. Bugün sevgilimle sokakta konuşuyorduk. Bir anda önümüzden kuzenim ve onun arkadaşı geçti. Kuzenim sevgilimle selamlaştı fakat o yanındaki kız da tokalastı (sarılarak) . Deliye döndüm. Onlar gittikten sonra bir kaç şey dedim bitmesiyle alakalı ama bitirmeye içim razı olmadı. Ama şimdi devam ederek kendime yanlış yaptığımı düşünüyorum. Sizce ne yapayım? Böyle bir şeyle karşılaşan var mı ve varsa ne yaptınız? Ne kadar kıskanç ve deli bi kız olduğumu da biliyor.
Tanıdık bi kız ama ne kadar kıskanç olduğumu biliyor. Bana diyordu ki kimseye bakmıyorum gözümle diyordu. Yalan söylüyor işte
Yangına körükle gitmenin böylesi
Benim de gözüm de canlanan bu oldu. Olan biten bu mu Aysu? Öyleyse ona sarılmak denmez. Sarılmak 2 kolu dolayıp yapılan bir olay.
Ay çok güldüm. Tokat atacak değil ya dediniz ya koptum. Bı an gözümde canlandı hala tutamıyorum gülüyorum.:))))Arkadasidir sarilmistir tokat atacak degil ya. İlk defa gordugu olsa neyse... bende selamlasirken samimi arkadasim olur sarildigim ama kucaginda dondurmuyor yada icimden ay ne yakisikli ciksqm mi acaba evlensek mi falanda demiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?