Resmen sarıldı kıza

Bence kuzeninin arkisi aşırı güzel bir kızdı sende kıskançlığın yüzünden tokalasmayi sarılmak olarak gördün yoksa hangi akıllı erkek yakını olmayan bir kıza heleki sevgilisinin gözü önünde sarilir ki? Halüsinasyon görmüş olma cici kız?

Yada diger ihtimalide soyliyim de iyice yerinde durama ya kız eskilerden biriyse? Ha ha yaşasın kötülük.

sarılarak tokalaşmak nasıl bişey ya, hiç görmedim çok fantastik geldi, ayrıl bence.
Yangına körükle gitmenin böylesi
Benim anladığım şöyle bir sarılma olmuş, hani eller tokalaşırken diğer elinle de sarılırsın ya hafifçe. Böyleyse de normal yani bazen boşluğuna gelip sarılabiliyor insan. Abartacak bir şey yok.

Benim de gözüm de canlanan bu oldu. Olan biten bu mu Aysu? Öyleyse ona sarılmak denmez. Sarılmak 2 kolu dolayıp yapılan bir olay.

evet benim esimin ogrencisi olan bir kiz ile aynisi basima geldi.
calilarin arkasindan - yuruyus yolundaydik- birden cikip hooocmmm diye sarildi. esimde beni bilir sarilmayi yarida kesti. aa mrb filan nisanim var sizi de beklerim dedi ve gitti.. ikimizde șokta oldugumuzdan bir sure orada kalakalmistik...

Uff kız bir an dalgınlıkla sarılmak için gelmiştir, o da bir şey yapamamıştır. Normalde sadece yakın tanıdığımız kişilerle o şekilde selamlaşırız ama böyle de olabilir.
Kimse bu kadar "kıskanç ve deli" bir insana katlanmak zorunda değil. Ayrılsa haklıdır.

ya yorumlara baktim konuya baktim ve Türk erkeklerinin neden boyle oldugunu anladim yani kadinlar basta fesat ,kiskanç..erkekleri yetistirenler de kadinlar.bugun bi Rus kiz yardim istemek icin baslik acmisti yorumlara baktim korkunctu resmen.ben konu acmistim yine ithamlar yapmadigim seylerle suclamalar..cok kotusunuz hanimlar soylemek istedim.kötü niyetlisiniz.

kuzeniniz sarılarak tokalaştıysa kız da doğaçlama şekilde aynı davranmıştır
bence sorun yok
sizce var
ayrılın hemen
orda tepki bile göstermemişsin
kıskanç ve deli bir kız orda tepki gösterirdi bence

Sorun var mi bilmem ama asiri kiskanc deli diye kendini tanitan bir kiz/erkek hayatta cekilmez

Walla ben olsam kesinlikle en kisa surede bi psikolog yardimi alirdim.

Bu ne kendine guvensizlik, eziklik? Elin kizi sevgilisine sarildi diye sevgilinden ayrilcan he? Wallahi yardima ihtiyacin var bacim.

Bugunbu krizk atlatsaniz, yarin senin tanimqdigin bi kiza selam verdi diye deliye donersin, kadin is arkadasi varsa kafayi yersin, hele hele kizli ortamlara girip ciksa...

Yeni iliski sanirim?

Kiskancliginin camurunu sevgiline atma. Sorun burda sende onda degil. Nasil bir mantigin var ki aklina neler gekiyor boyle bisey karsisinda. Yardim al. Boyle yasanmaz

Tanıdık bi kız ama ne kadar kıskanç olduğumu biliyor. Bana diyordu ki kimseye bakmıyorum gözümle diyordu. Yalan söylüyor işte

kuyruklu yalann hem de.. o kadınlar ne sinsidir onlaarr. adamı buldu mu yapışıyorlar adamların da hoşuna gidiyor.
git bacım git işi gücü yok sevgilin senin yanında ne sarılsın elin alemin kızına yahu.
kıskançlık özgüven eksikliğinin belirtisidir net. senin kendine güvenin yoksa çocukları da harap etme.

kardesı kadar yakın gördüğü biri olabılır belki de asırı kıskanclıkta hastalık acıkcası benı korkutur boyle sevgılı..

Neolmus tokalasmissa ? Tokalasirken sarilmak dedigin bir elini uzatirsin diferiyle omzuna falan dokunur yanagini opersin bu mu yani ?

Benim kocam tvye cikip intihar etsin bende aynisini o yapiyo diye onu parca pincik ediyim ozaman

Korkmayin bukadar karsi cinsten yemezler

Yangına körükle gitmenin böylesi

Benim de gözüm de canlanan bu oldu. Olan biten bu mu Aysu? Öyleyse ona sarılmak denmez. Sarılmak 2 kolu dolayıp yapılan bir olay.

namus meselesi valla dokunamaz karşı cinsten bireye deli kıskanç olmak bunu gerektirir

Abartma canım yani uzun uzun sarılacak halleri yok ya selamlaşırken olmuş bi anda işi ayrılamaya getirmek çok saçma

Arkadasidir sarilmistir tokat atacak degil ya. İlk defa gordugu olsa neyse... bende selamlasirken samimi arkadasim olur sarildigim ama kucaginda dondurmuyor yada icimden ay ne yakisikli ciksqm mi acaba evlensek mi falanda demiyorum

hayırlı işler kolay gelsin deyip çantayı kafasına patlatsaydın sende

Bence aşırı gereksiz kıskançsın sonuçta sen yanındasın kötü niyetli bi şeyler yapmak istese de yapmaz.

Bi keresinde sıradan bi arkadaşımla yürürken yolda erkek bi tanıdığını gördü çocuğu benimle tanıştırdı ben elimi uzattım ama çocuk beni yanağımdan öptü bi anda, şok oldum bu da böyle bir anımdır aklıma geldi..

Bence her kıskanç kadin bosuna delirmiyor. Sevgiline guvenmedigin açık. Ayril bence de.

Arkadasidir sarilmistir tokat atacak degil ya. İlk defa gordugu olsa neyse... bende selamlasirken samimi arkadasim olur sarildigim ama kucaginda dondurmuyor yada icimden ay ne yakisikli ciksqm mi acaba evlensek mi falanda demiyorum
Ay çok güldüm. Tokat atacak değil ya dediniz ya koptum. Bı an gözümde canlandı hala tutamıyorum gülüyorum.:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…