Resmi tatillerde çalışmaktan nefret ediyorum!

kubra8785

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2012
14
0
286
38
6 gün hem de cumartesi de tam gün (sabah 8-akşam 6) çalışıp, bir de hiç bir resmi tatilde izni olmayan var mı benim gibi? Ve ben evliyim... O kadar çok bunalıyorum ki bazen...

aynen,patronum 11 de geldi ve birazdan geri çıkacak.insan hiç olmazsa öğleden sonra yollar

bizimki içinde bayram seyran yok kızlar sabahın 8 nde dikildi tepeme bide durup durup 'bankalar tatilmi bugün yaaa' diye sormuyomu öldürcem adamı :4: c.teside 5 e kadar burdayızzz :14::14:

bizimki içinde bayram seyran yok kızlar sabahın 8 nde dikildi tepeme bide durup durup 'bankalar tatilmi bugün yaaa' diye sormuyomu öldürcem adamı :4: c.teside 5 e kadar burdayızzz :14::14:

şu ''bankalar tatil mi bugün yaa'' sorusundan bnde nefret ediorum :!

1 Mayıs ta bizim buralarda çok gösteri oluyo diye şirketi kapatıyolar
Bize de tatil oluyo mecburen
1 Mayısla teselli buluyorum bende napim :31:

sabah 8,30 akşam 6 cumartesileri 1 de çıkıyorum. böyle özel günlerde izin yok malesef. ama çok bunalıyorum bazen :19:

6 gün hem de cumartesi de tam gün (sabah 8-akşam 6) çalışıp, bir de hiç bir resmi tatilde izni olmayan var mı benim gibi? Ve ben evliyim... O kadar çok bunalıyorum ki bazen...

bennnnnnnnnnnnnnn :3::3::3::3:

eşim cumartesi evde olup ben o gün tam gün çalışıyorum :ssz::ssz::ssz:

ben ben ben ben bennnnnnnnnnnnnnn:47::27:

sabah 8,30 akşam 7 00 c.tesi tam günnn (eğer patron insaf ederse 6da yolluyorrrr :47:)
eşim c.tesi evdeeeeeeeeeeeee:37:

bir işim var diye şükrediyorum :37: amaaa eski işyerim sabah 9 akşam 7 ydi c.tesi yoktu amaaaa uzaga tasınınca cıktım :31: ama pişmanım uzakta olsa c.tesi nimetmişşşş :43:

ve ve ve ve burdaaaaa resmi tatil yokkkk :5:

sabah 8:00 aksam 19:00 (belkı daha gec adamın ınsafına baglı hep son dk da ıs cıkarır )
cumartesıde bu sekılde
resmı gunlerde ızın yok
adaletsız dunya:ssz:

İşte sırf bu sömürülme olayları yüzünden kadınların çalışmaya mecbur bırakıldığı bu sistemden nefret ediyorum! Çalışmak zorunda bırakılmaktan nefret ediyorum...

merhabalar,ben de bugün ve tüm resmi tatillerde çalışanlardanım.
sabah 8 akşam 6 çalışıyorum,cumrtesileri yok çok şükür.
gerçi ben yurtdışı ile çalıştığımdan işler normal seyrinde devam ediyor.
patrona tatil miyiz diye sorunca niye çocuk musunuz bayram kutlayacaksınız diyor:) işçi bayramında bile çalışıyoruz bazen. neyse ki mesai alıyoruz.

Arkadaşlar bizim patronda resmi tatili tanımayanlardan heee birşey daha söyleyeyim 1 Mayısta biz çalışıyoruz patronumuz bizim yerimize İşçi Bayramına gidiyor:35:

merhabalar,ben de bugün ve tüm resmi tatillerde çalışanlardanım.
sabah 8 akşam 6 çalışıyorum,cumrtesileri yok çok şükür.
gerçi ben yurtdışı ile çalıştığımdan işler normal seyrinde devam ediyor.
patrona tatil miyiz diye sorunca niye çocuk musunuz bayram kutlayacaksınız diyor:) işçi bayramında bile çalışıyoruz bazen. neyse ki mesai alıyoruz.

İsci bayramında da 'niye işçi misiniz bayram kutlayacaksınız' diyecek zaar :56: bu kadar da hıyar olunmazki arkadaş...kul hakkı diye bişey var

Bende resmi tatillerde çalışanlardanım
Sabah 8:30 akşam 7:30 c.tesi günleri 6' da çıkıyorum ama bide bana sorun nasıl çıkıyorum :ssz:
1 Mayıs ta bile tatil yok ama bide işçi bayramı olacak :ssz:

Back
X