- 22 Kasım 2021
- 11
- 3
- 36
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne resmîKizkar dun sadece sitede yayinlanacagini sandığım resim ekledim ve goggule arama motorunda göründe silmeye karara verdim ve ilk paylaşımı sildim halen arama motorunda görseller bölümünde resmim cikiyor deli olurum yardim edermisiniz
Burun paylasmisti ameliyat once sonrasiNe resmî
Nasil kendi fotonu buldun peki ne arattinKizkar dun sadece sitede yayinlanacagini sandığım resim ekledim ve goggule arama motorunda göründe silmeye karara verdim ve ilk paylaşımı sildim halen arama motorunda görseller bölümünde resmim cikiyor deli olurum yardim edermisiniz
Eee nasıl olacak silinmiyor mu bu peki sinir bozucu sitede kalktı goggulda duruyor be yapmam gerek kiBurda foto paylasicaksan estetik sonrasi vs gozunu vs bi yerini buzla emoji ile kapat muhakkak benimde var ama gozumde kalpler![]()
Yazdığım başlığı yazdim karşıma çıktı goguuleye mesaj attım sildiler cok şükürNasil kendi fotonu buldun peki ne arattin
Kaldırıldı cok şükür şikayet edince kalktımerhaba,
tam olarak hatırlayamıyorum ama google'a talepte bulunduğunuz takdirde google şahıslarla ilgili içeriği kaldırıyor. resim olmak zorunda değil.
kastettiğiniz resmi gördüm. resmi açıp, sağ üstteki üç noktaya tıklayarak resmi şikayet edin. resmin sizd ait olduğunu, siteden kaldırmanıza rağmen kaldığını vs yazın. belki bunlara gerek kalmadan siteler güncellendikce zaten silinir ama yine de hızlı davranmak isterseniz bunu yaoabilirsiniz
ablam lisedeyken benim adımla sitelere şiirler göndermiş, ismimi googleladigim zaman gördüm. kimi site talep üzerine siliyor. silmeyenleri de google'a iletip kaldirtmistim.
Olaki rastgelinir se sıkıntı olur diye zaten kaldirttim şükürBirkaç yıl sonra kendi kendine siliyor bende facebooktaki fotoğraflarımın ismimi googla yazınca çıkmasından cok şikayetçiydim hesabımı kapattim silinmedi ama birkac yol sonra cikmiyor artik. Bosver kafana takma kim ugrasip bulup bakicak kimse uğraşmaz![]()