rest çektim, elimde patlar mı ?

deretepe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
787
544
73
görüştüğüm kişiyle tartıştım rest çektim biraz abarttım mı bilmiyorum.
nazik bir insandır biraz rahat umursamaz bir havası var ama öküz değil,
olay şöyle oldu. bir yazışma tartışması elbette yanlış anlaşılması kolay çünkü.

böyle değildi çok umursamaz geldi o gün, rest çekmek zorunda kaldım. çektim de ama 2 gün oldu bana ulaşmadı :110: kız tribi mi yaptığım yoksa ?
çok da yeni bir görüşme bizimki adı bile konmamış diyebiliriz. sanırım umursamıyoro_O

Son düzenleme:
Ay bu ne, gelişimini tamamlayamamış bir ergenusla yazışmışsın resmen.
Konuşması çok itici, bence iyi olmuş yol verdiğin.

Ay bu ne, gelişimini tamamlayamamış bir ergenusla yazışmışsın resmen.
Konuşması çok itici, bence iyi olmuş yol verdiğin.
normalde böyle değil işte şaşkına döndüm ben de :/ hatta ben de böyle değilim ikimizin de ergenliği tuttu sanırım. mavzu mühim değil ama tekrar ulaşması gerekirdi bu komik olay için küs kalınmaz herhalde.

normalde böyle değil işte şaşkına döndüm ben de :/ hatta ben de böyle değilim ikimizin de ergenliği tuttu sanırım. mavzu mühim değil ama tekrar ulaşması gerekirdi bu komik olay için küs kalınmaz herhalde.
Valla ben olsam dalgalandım da duruldum soğuk esprisinden sonra cevap yazmazdım.
Normalde böyle değil diyorsun, ama cevapları çok umursuzca, hani konuşmasakta olur gibi davranmış.
Kırıldım vs diyeceğine cevap yazmasan daha iyiydi.

Valla ben olsam dalgalandım da duruldum soğuk esprisinden sonra cevap yazmazdım.
Normalde böyle değil diyorsun, ama cevapları çok umursuzca, hani konuşmasakta olur gibi davranmış.
Kırıldım vs diyeceğine cevap yazmasan daha iyiydi.
evet işte o umursamaz tavır sıktı canımı, beni anlamadığını düşündüm yazı dile olduğu için o yüzden açıkladım ama yine de kurtaramadık diyalogu.

ya hu ben premenstural dönendeydim biraz hassastım ama o da hiç anlayışlı değil di böyle komik bir diyalog çıktı ortaya da. insan bundan küs kalmaz ki ya.
Iyi ama adam bunu nerden bilsin;-) bana da ikiniz iletişimi kopuk geldi. Yani sen a diyorsun o b anlıyor sen c diye cevap veriyorsun sanki.

Back
X