• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rest

Asuyusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
148
44
28
27
Demin sevgilime rest çektim, bir daha yüzümü göremeyeceksin ,gibisinden. Yalvarıp özürler dilemesini bekliycem. Kızlar , önce tatlı , sonra rest çeker durumdan daha sonra yalvarir duruma gecmesini bekliycem, yalvarana kadar da hiç bir şey yapmıycam. Haftaya da doğum günü. Sizce doğum günü hediyesini alayım mi doğum günü için? Yoksa düzelir, Özür de diler al hediyeyi mi diyorsunuz.

Demin sevgilime rest çektim, bir daha yüzümü göremeyeceksin ,gibisinden. Yalvarıp özürler dilemesini bekliycem. Kızlar , önce tatlı , sonra rest çeker durumdan daha sonra yalvarir duruma gecmesini bekliycem, yalvarana kadar da hiç bir şey yapmıycam. Haftaya da doğum günü. Sizce doğum günü hediyesini alayım mi doğum günü için? Yoksa düzelir, Özür de diler al hediyeyi mi diyorsunuz.

hıım, ya amaan bununla mı uğraşıcam der, başkasını bulursa?

kavga sebebini bilsek özür dileyip dilemeyeceğini tahmin ederdik belki...

Lütfen yargılamadan.

Kavga sebebi , bana gittiği yer hakkında bişey söylemiyor, haber vermiyor ve mesaj atmiyor, aramiyor. Buluşalım demiyor

Kaçan kovalanir. Naz yapan değerlidir. Daha önce hiç naz yapmakla veya kaçmakla tanışmadığına eminim

Lütfen yargılamadan.

Kavga sebebi , bana gittiği yer hakkında bişey söylemiyor, haber vermiyor ve mesaj atmiyor, aramiyor. Buluşalım demiyor

bişi sölimmi, biri sizi kandırmış, siz sevgilisiniz demiş ama,

üzgünüm siz zaten sevgili değilsiniz. yalvarmasını beklemeden bittiğini önce siz kabullenin..

Lütfen yargılamadan.

Pek takmıyormuş ki seni, yalvaracağını düşündüren nedir?
Kumar oynamışsın belki de ayrılmanı bekliyordu, fırsat bu fırsat deyip umursamayacak bile, sen rest çekince o ne tepki verdi?

yalvarmasa ne olacak bence önce bunu düşün :)

Lütfen yargılamadan.

ve siz yalvarıcağını düşünüyosunuz
çok ilginç
buluşalım bile demeyen kişi zaten sizden ayrılmaya meyillidir
rest çekmişssiniz bari gerçekçi olsun

Madem rest cektiniz hundan sonra yuzumu gormeyeceksin diye buyuk laflar ettiniz lafinizin arkasinda durun.
Baskasiyla cikabilir sonucta ayrilmissiniz

Pek takmıyormuş ki seni, yalvaracağını düşündüren nedir?
Kumar oynamışsın belki de ayrılmanı bekliyordu, fırsat bu fırsat deyip umursamayacak bile, sen rest çekince o ne tepki verdi?

Zaten yüzünü göremiyorum ki, sevgi yok sende gibi şeyler dedi. Sence dedikleri nasıl şeyler? Bari Sen yardimci ol

Sanki adam yalvardı özür diledi de gerisinin planını kurmuşsun. :) Belki dilemeyecek adam özür falan, zorla özür mü dileteceksin?

Son düzenleme:
Zaten yüzünü göremiyorum ki, sevgi yok sende gibi şeyler dedi. Sence dedikleri nasıl şeyler? Bari Sen yardimci ol
Aramıyor, mesaj yazmıyor, buluşmak istemiyor, yazıklarına bakılırsa bu çocuk seni sevmiyor. Senin de onu sevdiğini düşünmüyor. Ayrılmakla iyi karar vermişsin, eğer düşündüğün gibi pişman olup, değişeceğini söyleyip dönerse 1 şans verebilirsin, eğer dönmezse kendi yoluna bak, değer vermediği ortada olan bir insan için, kendini yıpratmana değmez.

Back
X