- Emoji Skoru
- 990
- Puanlar
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgili olduğunuza emin misin?Lütfen yargılamadan.
Kavga sebebi , bana gittiği yer hakkında bişey söylemiyor, haber vermiyor ve mesaj atmiyor, aramiyor. Buluşalım demiyor
Kaçan kovalanir. Naz yapan değerlidir. Daha önce hiç naz yapmakla veya kaçmakla tanışmadığına eminim
Ahaha okurken başlarda çok kararlı göründün ama sonra haftaya doğum günü hediyesi demişsin bacım bırak hediyeyi doğum gününü bile kutlamamn lazım bu dediklerinin olması içinDemin sevgilime rest çektim, bir daha yüzümü göremeyeceksin ,gibisinden. Yalvarıp özürler dilemesini bekliycem. Kızlar , önce tatlı , sonra rest çeker durumdan daha sonra yalvarir duruma gecmesini bekliycem, yalvarana kadar da hiç bir şey yapmıycam. Haftaya da doğum günü. Sizce doğum günü hediyesini alayım mi doğum günü için? Yoksa düzelir, Özür de diler al hediyeyi mi diyorsunuz.
Demin sevgilime rest çektim, bir daha yüzümü göremeyeceksin ,gibisinden. Yalvarıp özürler dilemesini bekliycem. Kızlar , önce tatlı , sonra rest çeker durumdan daha sonra yalvarir duruma gecmesini bekliycem, yalvarana kadar da hiç bir şey yapmıycam. Haftaya da doğum günü. Sizce doğum günü hediyesini alayım mi doğum günü için? Yoksa düzelir, Özür de diler al hediyeyi mi diyorsunuz.
Aynen katiliyorum .Kimse sevgilinle arandaki tartışmayı, sorunu yargılamıyor. Tepkimiz ve eleştirimiz senin yanlış düşüncene ve isteğine.
Bir insanı kendinize yalvartıp egonuzu tavana çıkartmak amacınız.
Aşk, sevgi bu değil!
katiliyorum . o sana yalvarinca ne olacak egonmu tatmin olacak ? birini yalvartmak ve bundan zevk almak nedir ?Yalvarmak ne demek ya! Nabza göre hediye alıp almayacağımızı soruyorsun. Böyle bir ilişki sürer mi sence.