Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Haklısınız ama kız öyle konuşuyordu ki bu başlığı görünce dayanamayıp yazdım. Açıkçası bende mizofoni var, böyle opera sanatçısı gibi konuşan kızlar hep benim için işkence oldu. Beynini tak tak vuruyorlarmış gibi.
10 sene geçmiş, bazı şeyler yüzyıllar geçse de değişmez. Az önce de bu kıza ben rastladım, öyle bir gür sesle konuşuyor ki sanırsın kendisi operada şarkıcı ve bize konser veriyor. Başka üyenin dediği gibi nedense genelde kadınlar yapıyor bunu, toplum icinde olduğumuzu unutmamak gerek.
Tabii ki uyarıyorlar belli görgü kuralları var kimse yan masadakini rahatsız edemez direkt şikayet ederim. Sonuçta ben de oraya karşımdaki insanla sohbet etmeye gelmişim karşımdakini duyabileyim mikrofon varmışcasına yüksek sesten rahatsız olurum.
5 kişiydiler gerçekten, konuşan kız ve diğerleri erkekti. Ben biraz da diğerlerinin sessizliğinden böyle olduğunu sanıyorum. Monolog olarak konuşup duruyordu.